Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

ОГРОМЕН СКАНДАЛ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Re: ОГРОМЕН СКАНДАЛ

Не знам, аз на журналя вяра нямам, още повече на журналист дето пише "Две момичета ни опътиха към къщата" /пише се Упътвам според Речника/
    Кой знае за какво са яли бой тия двамата хъшлаци па после са си измислили 'поругаването', зер много е удобно да викаш - помощ, биха ме, точно на 3-ти март.
    А то крушката винаги си има опашка.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

По отношние на наблюдателите бих поставил въпроса така: ако бяха французи, германци или някакви други, освен турци, дали щяха безучастно да гледат? Не мисля.

Що се касае до достоверността на статията, бих казал, че ако е невярна, то и авторът и редакторът трябва да бъдат подведен под отговорност за разпалване на междуетническо напрежение.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от Io
    Преглед на печата:

http://news.ibox.bg/news/id_819836321
    "В понеделник още една от новите дизелови мотриси „Дезиро" на „Български държавни железници" ЕАД беше обстрелвана с камъни.
    Инцидентът е станал около 17:05 ч. в участъка между гарите Момчилград и Кърджали."
    Само не разбрах това какво общо има ?

5. Member Аватара на diaflin6
    Тук е от
    Apr 2004

Цитат Първоначално публикувано от badr
    П.С никът ми е badr,a не bard
    Извинявай за грешката

6. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
    Само не разбрах това какво общо има ?
    Да там май не пишеше че цигани са обстрелвали влака, но знам във Факултето какво става като минава влак...

7. Member
    Тук е от
    Nov 2001

След многото писаници по темата и не по нея, които скоро ще надхвърлят страница от форума питам:
    1. Ако момчетата не бяха българчета, а циганчета, дали този бабаитин би си позволили да извърши това, което е направил?
    Ще се опитам да си отговоря - мисля, че не.
    А пък, ако го беше извършил спрямо циганчета сигурно къщата му щеше вече да е изпепелена, както писа някой по-горе, че трябва да се направи.
    2. Даже и да е вярно, че момчетата са му откраднали кабели - дали трябва да раздава възмездие по този начин?
    3. И подобни действия от турчин точно на 3 март, това, ако не е провокация и наглост породена от абсолютната увереност за безнаказаност - здраве му кажи!
    4. И накрая - какво правим всички ние сега - само си чешем езиците във форума???

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

stekyman, ние нищо и НЕ ТРЯБВА да правим!

има си правораздавателни органи. има полиция, следствие, съд, прокуратура... ти искаш въз основа на 2 репортажа по телевизията да се втурнат тълпи с вили и факли? кой знае каква ще се окаже накрая истината ... (както винаги!)

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Като гледам каква връзка се прави с това, че случката се е случила точно на 3ти март, почвам да се чудя...ако уважа насила някоя жена днес и й говоря мръсотии през това време, това ще бъде ли акт на дискриминация на мъжете спрямо жените и разпалване на междуполов конфликт в международен мащаб (все пак празникът е международен)?

Цитат Първоначално публикувано от stekyman
    1. Ако момчетата не бяха българчета, а циганчета, дали този бабаитин би си позволили да извърши това, което е направил?
    Ще се опитам да си отговоря - мисля, че не.
    А пък, ако го беше извършил спрямо циганчета сигурно къщата му щеше вече да е изпепелена, както писа някой по-горе, че трябва да се направи.
    Името Ценко Чоков да ти говори нещо? Подсказка: Герой от близкото минало, който връзваше крадливите цигани на мегдана на селото голи и ги пребиваше с подръчни материали...и много хора коментираха с "браво".

11. Member
    Тук е от
    Nov 2001

FearMe, много погрешно си ме разбрал !!!
    Никъде в постовете си досега не съм призовавал както ти пишеш:
    Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    ... ти искаш въз основа на 2 репортажа по телевизията да се втурнат тълпи с вили и факли?...
    Изобщо не призовавам за това! Опазил ме Господ!!!
    Ама и само да си чешем езиците безучастно гледайки на сеир чуждата мъка (както са правили другите свидетели на събитието) май пак не върви. От това халът ни няма да се оправи, нито ще пресечем подобни провокации, наглост и раздаване на възмездие.
    ДА, има си правораздавателни органи, ама май трябва все с остен отзад да ги натискаме за да излезе ИСТИНАТА наяве.
    И това по света именно честните и независими журналисти го правят. Ама де у нас такива...???

12. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Споко, ве хора!
    Борисов е насреща...ще оправи престъпността!

упс! той бил съратник на гангстери: http://big.bg/modules/news/article.php?storyid=42666

Борисов е използвал служебното си положение за да управлява официалната корупция, така че свързани с гангстерите лица да премахват своите конкуренти от подземния свят.
    ГИГАНТСКИ СКАНДАЛ

упс! заклел се че не било вярно: http://big.bg/modules/news/article.php?storyid=42679

нали политиците ни изнасилват всеки ден..., не свикнахте ли?

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

ЗА половата просвета в затвора!!!! Да!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от soon
    ЗА половата просвета в затвора!!!! Да!
    Да, с две ръце съм за всякаква просвета в ЗАТВОРА, но на ЖУРНАЛЯТА!!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Косово обяви независимост - международен скандал !!!
    От ru-boy във форум Коментирай новина
    Отговори: 52
    Последно: 23-02-08, 12:50
  2. Защо не си коментираме новия мега-скандал?
    От Cko във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 01-06-07, 23:10
  3. Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс
    От injinera във форум Windows
    Отговори: 77
    Последно: 20-07-02, 02:48
  4. Огромен проблем...
    От LordOfEvil във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 25-06-01, 01:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе