Ей така на пръв поглед,
сканирания протокол прилича на едно весело менте.
"Обещавам", "да завъртя в бизнеса" и разни други смешни словосъчетания за такъв вид документ.
Прилича на "хляб и зрелища". В случая - зрелища
върху снимките
аз гледах въпросното интервю оня ден и се поразрових след това. набива се на очи фактът, че въпросните лица и случки са били коментирани и преди, но разбира се, без каквито и да било последствия. типично по български...
mitkos, само ако знаеш на какви бисери съм се нагледал в уж юридически издържани документи.... изисканият стил на изказ никога не е бил силата на маститите български "бизнесмени"
Вероятно повечето описани събития и факти са истински, макар и преиначени.
По-горе написах "зрелища", ама некви избори наближават, та е по-скоро "компромат" някакъв.
FearMe,
И втори път да го прочета, пак няма да си помисля, че това е достоверен документ. Не става дума за изисканост, ами за ... "приказки под шипковия храст" (цитат - B.A.) ... базирани на някакви реални събития.
И на мен ми изглежда доста "селски" тоя документ, сигурни ли сте че не е някакъв майтап
Мирчо циганина ха ха ха..
http://standartnews.com/bg/article.p...article=190745
Пред Мирчо Циганина, Остап Бендер може само репички да яде!
Ей ТУК и ТУК има малко повечко за подвизите му. Звучи малко като тъп виц, особено началото на "кариерата му, но изглежда е вярно. Не ми го побира акъла...
Което прави автентичността на горния документ не толкова невероятна. Но пък дали освен имената на присъствалите има нещо друго поне близко до реалността е доста трудно определимо.
Имах един колега, който разправяше, че Мирчо е бил портиер в училището му в Червен бряг преди 1989 г. Това по въпроса за началото на кариерата му
Не гарантирам за верността, но е поне толкова достоверно като информация, колкото и протокола...
Защото това е ...
...еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее............. България!