Страница 1 от 6 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 78

Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    256
    #1

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    Ако сте опитвали как работи Флекс Тайп (3.1 3.2 или 2К) на Датекс, след това оригиналната безпроблемна Ундоуска поддръжка вече не работи!!! На външен вид е добре, но не работи както трябва. Причината: Флексовете нямат работещ деинсталатор.

    Скандалът има и втори слой: нито един от продаваните кирилизатори няма сертификат. Нямат и логото "Designed for Windows" и едва ли ще го получат поради липсата на работеща деинсталираща процедура. Майкрософт-България не се притеснява (поне не му личи) да участвува заедно с Датекс в BSA - организацията, дето пусна рекламата с белезниците. Възможно е даже да са в сговор, защото продаваните в България OEM версии на Уиндоус 98 са версия специално за USA. Изкарването на "локале България" или което и да е, различно от USA, не може да стане по описанията и хелповете на самия Уиндоус. Човек трябва да е чел или Resourse Kit за Уиндоус или моят сайт, за да се справи.



    http://free.hit.bg/injinera/scandal/flecs.htm





    Самият Инжинер

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Oct 2001
    Мнения
    801
    #2

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    За FlexType съм съгласен че е един недовършен продукт,но ми върши идеална работа. Дори не съм забелязал, че деинсталатора на работи както трябва по простата причина че не съм деинсталирал програмата. Разбира се докато я накарам да работи както трябва (да се кирилизира всичко дори и WinAmp) ми отне доста време,но решението беше сравнително просто.Говоря за winXP, при win98 съм нямал въобще никакви проблеми.

    По скоро се заеми да разследваш тези които са направили Bultra, защото ако Datecs са мошеници,то ProLangs са почти престъпници май




  4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    954
    #3

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    Alo, injinere, tuka ne e miasto za reklami ili za "Public Relations"

    Niamash posehstenie na saita li?

    Kakav ti e problema s language support-a? Raboti si vsiko normalno.




  5. Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    327
    #4

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    injinera, imash dobyr sait, oshte edno vreme.. kogato go vidiah, mu se zaradvah i spodelih radostta si daje tuk :-) (za spravka http://www.setcom.bg/news/forum_new/...?TOPIC_ID=1664)



    Ta, za tvoiat sait kakto i predi sym kazal - evala.. obache tazi rabota sys scandala e smeshna. Chovek ima chuvstvoto, che si se vyzgordial.. :-). Problemi s FlexType ima.. ama kyde e scandala?



    Mejdudrugoto, s FlexType 3.x si spomniam, che se poluchavashe edin stranen sluchai. Znachi prez 98-ma ili 99-ta godina, kogato igraeh World Cup'98 i FIFA 99 na EA Sports, se poluchavashe slednoto: kogato se instalira igrata, pri autorun-a na kompakt diska se poiaviava edin splash screen s 4-5 butona ot roda na Play(ili Install, ako ne e instalirana igrata), da kajem Extras, EA Online i Technical Support, kato poslednoto se poiaviava samo, ako ne e slagan FlexType, tova sym go testval i izprobval na pone 4-5 mashini i imam osnovanie da smiatam, che FlexType e "vinoven". Ako ima FlexType butona Technical Support ne se poiaviava. Ako deinstalirash FlexType, problema ostava.. (ako injinera e prav, iasno zashto.. a predpolagam, che e).

    Flex, ne sym go vijdal v tozi forum otdavna.. ne znam dali moje niakoi da mi otgovori vyobshte.. ne polzvam FlexType, no e stranno.






  6. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2002
    Мнения
    129
    #5

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    При мене си бачка супер ,само че явно тоя които го е писал се мисли за

    най великия програмист на света.Човека които е написал крака(Благодарности за труда му)си е написал в nfo-to за какво става въпрос.






  7. Member
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    256
    #6

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    НЕ МЕСТЕТЕ ТЕМАТА!

    Работи или не флекса- не коментирам.СКАНДАЛА Е ТАМ, ЧЕ НЕ СЕ ДЕИНСТАЛИРА. ДЕИНСТАЛАТОРА МУ Е ЛЪЖА! Една проба - и нямаш вече оригиналната Уиндоус - Кирилица. Точно като наркопласьорите - безплатно пробваш и край - не си нормален човек вече.

    Секунда невнимание - и после цял живот мъртъв!

    Тези, които знаете това, трябва да светнете леймърите, че пробата на ФлексТайп е невъзвратим процес.

    Аз съм чист пред съвеста си, от мен толкова.



    Самият Инжинер

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Jun 2001
    Мнения
    725
    #7

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    injenera, ti da ne mislish che si otkril amerika. kwi skandali kvi olelii. edni stranici edni raboti ... mani mani.

    verno che ima malyk problem s deinstalla na flextype2000 (pod XP, za 98 ne znam), no ne e bolka za umirane, otne mi 10-15 min da razbera kyw e problema i da go oprawq rychno.

    Ti regedit nqmash li si?!

    To koito e reshil da si sloji FT po princip ne go maha.

    da ne govorim che edva li si si platil licenza za FT



    Edited by - ivo80 на 16/05/2002 20:55:19

  10. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2002
    Мнения
    129
    #8

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    И кво толкова като не се деинсталира format c: и това е!




  11. Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    561
    #9

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    Ха-ха. Не се бил деинсталирал. При положение, че само някой слабоумник би ползвал FlexVirus не знам що за проблем е липсата на деинсталация?!?! А, да. Той и уин не може да се деинсталира, ама някой да е осъдил М$ ???

    Дори на 98 кирилизацията, която е вградена, е няколко пъти по-добра от Флекса. За ХР няма да говоря...



    _________________

    A Steve Morse Fan!!!

  12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    3,368
    #10

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    Flex-a e pulen bokluk: za primer v 20% ot sluchaite klaviaturnata kobinacia ne raboti... Probajte se da napishete ime na file na kiriliza posredata s latinica bez da polzvata mishka,.. ili sega zabeljazah na edin 2K, che ako pishesh vutre i pishesh na Kirilitza ne moje da se smeni! trejbva da smenish i posle da cuknesh v prozoreca... Flex-a e 2K...



    Edinstvenata prichina poradi kojato horata go polzvat e che lesno smenja local-a i nastrojkite... Na nikoj ne mu stiga akula da se bazika v Regional Settings... i t.n.



    Za men tva e absolutno bezpolezna programa i 90% ot problemite v BG s kiricata sa ot neja... (da ne govorim za suvmestimostta s njakoi produkti...)



    ________

    C:\Death is all that matters...

  13. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #11

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    То поради факта, че не работи коректно има десетина кирилизатора и повечето са безплатни. Лично аз страшно се чудя на хора, които все още ползват Flex-a, но... това е въпрос на личен избор.

    За скандал е смешно да се говори - ако това е скандал, невъзможността нза деинсталация на IE от Windows какво е? Може би и IE няма да получи логото Designed for Windows ).




  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    194
    #12

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    Problema s deinstaliraneto se re6ava taka:

    FlexType pri deinstalirane preimenuva "internat.exe" v "internat.ex$" ili izob6to go iztriva, t.e. vuzstanovete tozi fail i vsi4ko 6te e nared.




  16. Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    553
    #13

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    Kakvo tolkova orevahte za toia FlexType ???? Programata si ba4ka dobre a drug e vyprosa za klavi6nata kombinacia .Ako win-a ne ti e v 4as ili pyk ima6 instalnati 50 000 bokluci otgore mu togava ne6tata sediat po drug na4in.Az li4no dosega iadove s FlexType ne sam imal .98,2k,XP vsi4ko e s FlexType.Ne se deinstaliral ??? 4e kakvo ot tova ? <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> To kakvo se deinstalira kato horata v Windows ?



    WOMEN.ZIP: A great program, but it doesn't come with documentation...

  17. Member
    Тук е от
    Oct 2001
    Мнения
    801
    #14

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    <BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote> Probajte se da napishete ime na file na kiriliza posredata s latinica bez da polzvata mishka,.. ili sega zabeljazah na edin 2K, che ako pishesh vutre i pishesh na Kirilitza ne moje da se smeni! trejbva da smenish i posle da cuknesh v prozoreca... Flex-a e 2K...<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

    направих гооооо!!!! Как успях то беше толкова сложно !!!

    Абе вие добре ли сте бе хора.Flex-a си работи идеално при мен. Разбира се че има бъгове,напр. от време на време не работи превключването кирилица-латиница и трябва да цъкна на taskbar-a.Ама вие квото го направихте <img src=icon_smile_evil.gif border=0 align=middle>




  18. Member
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    256
    #15

    Скандал с Флекс Тайп 2К на Датекс

    <font face='Verdana'>

    IExplorer -дойдохме си на приказката!

    Браво, BAD_BOBIK, точно в десятката! Бил Гей <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> скоро си призна пред съда, че IExplorer не бил чак така неразделен, щял да се деинсталира.

    НЕМА ЛИ ЮРИСТИ В ТАА ДЪРЖАВА, ДА СВИЯТ НА ДАТЕКС ПЕРКИТЕ ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ МУ!

    Работи и ли не Флекса - няма значение. Но те го дават пробно, без номер, и след това Windows-Кирилицата не работи коректно. Изглежда, ама не работи.

    Там е проблема, които те крият и не отстраняват!

    Не говорин за Датекса, А ЗА СЛЕД ДАТЕКСА!!!

    Моля, които не са разбрали темата, да не разводняват форума</font id='Verdana'>



    Самият Инжинер

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 6 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Косово обяви независимост - международен скандал !!!
    От ru-boy във форум Коментирай новина
    Отговори: 52
    Последно: 23-02-08, 11:50
  2. Защо не си коментираме новия мега-скандал?
    От Cko във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 01-06-07, 22:10
  3. ОГРОМЕН СКАНДАЛ
    От Ghost във форум Коментирай новина
    Отговори: 26
    Последно: 09-03-07, 01:34
  4. Поправка на флекс
    От dedo pop във форум Домашен майстор
    Отговори: 8
    Последно: 09-10-06, 20:31
  5. Гаден проблем със Флекс Тайп 2000
    От Julian във форум Windows
    Отговори: 15
    Последно: 14-01-03, 15:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе