Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 27

Депутат Кузов получи 3 години затвор за педофилия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Депутат Кузов получи 3 години затвор за педофилия

Състав на Софийския градски съд (СГС) осъди независимия депутат Владимир Кузов на три години лишаване от свобода и обществено порицание - отстраняване от работа.
    СГС призна депутата за виновен по делото за хомосексуални действия с малолетния Николай Кирилов в периода 15 юни - 15 септември 2001 г. Като основание за присъдата, съдът посочи, че когато е било извършено деянието, момчето е било на 13 г. Присъдата ще бъде при първоначален общ режим на изпълнение на наказанието, посочи съдът. Съдията по делото допълни, че решението за присъдата е било взето при пълно единодушие от съдийския състав. Кузов ще трябва да плати разноските по делото за около 1620 лв. След прочитането на присъдата, той каза, че ще обжалва и че е невинен. Делото било манипулирано от следствието. Явно това е трябвало да стане преди доклада за ЕС, каза Кузов. Експертизите по делото показват обратни неща - показанията са други, не се доказват твърденията, но така е решено, смята депутатът. Аз съм първият доказано нормален народен представител, обясни той. Кузов добави, че по делото са разпитвани свидетели и материалите от разпитите им са били извадени и на тяхно място са поставени други неща. “Европейското членство на България ще спечели от това, че ще има един осъден депутат. Вероятно това ще промени доклада за развитието на страната ни в положителна посока”, каза Кузов. Той допълни, че комплексната експертиза, представена на днешното съдебно заседание, показвала, че той е хетеросексуален. Според него вероятно има натиск при взимането на решението на съда. Кузов не се срамува да влезе в парламента. Той е готов да влезе в затвора, ако трябва. Прокурор Трифонова каза пред БТА, че е доволна от присъдата и я определи като справедлива. Тя добави, че няма да я протестира и да иска по-тежко наказание за Кузов. Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен срок пред Софийския апелативен съд.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Депутат Кузов получи 3 години затвор за педофилия

странно.... това, че бил хетеросексуален го оневинявало...

аз като съм десняк значи не е възможно да съм извършил убийство, в което жертвата е ударена с чук в нейната дясна страна, така ли?

то е ясно, че сега се подхвърлят всякакви мръсотии преди изборите, но в случая се надявам поне някой от "прекрасните" ни представители да е бил застигнат от заслуженото наказание!

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Ако наистина е виновен - хак му е! Но....
    В цялата история от начало да край нещо много намирисва.... Следя я от нейното появяване в публичното пространство.
    Грешката му май е, че не е взел едни пари от едни хора и още по-голямата - че разказа за това публично.
    Да не излезе работата само като с "убийците" на Луканов. Да не забравяме, че срещу парламентарната група на "Атака" вървеше активно мероприятие за компрометирането и разбиването и.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Да цитираме любимите ми news.bg щото там някак има повече светлина по 'справедливото' осъждане:
    Софийски градски съд призна за виновен независимия депутат Владимир Кузов за сексуални действия - орален полов акт с непълнолетния Николай Методиев, и го осъди на три години лишаване от свобода при първоначален общ режим и обществено порицание.
    Кузов бе осъден да заплати разноските по делото на СГС, възлизащи на 1618 лв.

Председателят на съдебния състав Пламен Вацов уточни, че първоначалната версия за извършването на анален акт с Николай Методиев не е потвърдена.
    Въпреки това, обстоятелството, че е извършен сексуален акт с непълнолетен, налага осъдителна присъда.
    Да уточнявам ли, че анален полов акт лесно се доказва чрез медицински изследвания, орален - НИКАК. Макар че и анален полов акт трудно би могъл да бъде доказан, тъй като делото се води 3 години след 'акта'. Да не говорим че самия 'обвиняем' си призна че са го подкокоросали да набеди Кузов.
    Както каза и Lupus -"Да би парите земало, не би чудо видяло'
    Я си помислете как вие бихте се защитили ако 13 годишното цигане от подлеза до вас се оплаче че сте го карали да ви прави свирка.
    Сигурно FearMe, ще кажеш че нямаш музикален слух, и ще те оправдаят?
    Да не говорим че на същото цигане 'журналистът' Карбовски беше обещал велосипед, за да разкаже пред камерата как точно Кузов го е насилил.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Не знам подробности за делото, но по принцип не е ли странно ако един човек бъде осъден само по показанията на "жертвата", без да има други доказателства? Не знам дали в случая е така, но все пак - как съдията отсъжда виновен/невинен? Не е ли твърде тънка границата и не е ли възможно така невинен да бъде осъден? Това не ми е ясно. Ако няма други доказателства - не е ли по добре виновен да остане ненаказан, отколкото невинен - осъден? Какво мислите?

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Искрено се надявам да потвърдят присъдата му и на другата инстанция на тоя и да види в затвора какво ги правят такива като него.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Искрено се надявам да потвърдят присъдата му и на другата инстанция на тоя и да види в затвора какво ги правят такива като него.
    Защо бре dragozow, не ти е платил след като му прави свирка ли?
    Да ти припомня ли, като отговор на roumen68, че е осъден не по свидетелство на потърпевшия, а негов приятел дал показания и най-подробно разказал как потърпевшия се хвалел че е *б*л отзад бъдещият депутат, тогава (през 2001 г) световно неизвестна личност. А сега се оказа че даже не го е и *б*л ами му е правил свирка.
    http://news.ibox.bg/news/id_923065323.
    Свидетелят по делото посочи, че никога не се е возил в колата на Кузов, но доколкото е чувал от Кирилов, Кузов и Кирилов са посещавали редовно банята на Панчарево с колата на Кузов.
    Макар че действията срещу Кирилов не са били насилствени, възрастта на детето е предполагала полова незрялост, вследствие на което хомосексуалният акт е можел да доведе до трайни телесни увреждания, е тезата на обвинението.
    Пожелавам ти драги ми dragozow да попаднеш на циганската мафия дето се хвърля на светофарите под колите и после крещи за пари. После ела и ми кажи как си свидетелствал срещу 10 циганина, щото си невинен.
    Щото в тая циганска държава, всеки мазен циганин педераст може да те осъди като едното нищо, и копче не можеш да му кажеш.

10. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Той сигурно си е платил...на малолетен обаче,нищо че е цигане.Как пък всички в педалските им среди го познават под прякора "Владо царицата" и казват че е педофил,а?Що не припознаят мен и теб?Тука няма спор за циганската мафия на светофарите,тука имаме един истински педофил който утре може да подлъже и вашите деца.Да го скопят дано,ако влезе в затвора ще го оправят там.Нали никой не очаква да си каже че е педофил?

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Едно време политиците - педераси са били най-ценното нещо за чуждите разузнавания. Един политик прави всичко възможно да запази в тайна обратната си резба, защото разбере ли се - край с кариерата му на политик. И когато някое разузнаване се добере до такъв, му организира секс-фиеста, която тайно и надлежно се заснима. И следва шантаж, вербовка и работа за чуждото разузнаване.
    То сега вече едва ли може да стане, защото всеки обратен го смята за гордост да покаже на цял свят меки китки и въртене на задник. Гледайки медиите човек може да си помисли, че нормалните мъже сме някакво отритнато малцинство.

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

... да не говорим и че се смята не дори за нормално, а за задължително всяка жена поне веднъж да си е легнала с друга жена, докато за истинския мачо е немислимо да му го е нахакал друг "мачо"... което пък е контрапункт на необходимостта да ти е халтав сфинктера, ако искаш да си политически преуспял!

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

А ти откъде знаеш

14.  

15. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Не знам от опит,чувал съм.И то от много хора,не е добре да си педофил или изнасилвач там

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Не знам от опит,чувал съм.И то от много хора,не е добре да си педофил или изнасилвач там
    Вече очаквах за кажеш "Живея срещу затвора, а известно време поживях и срещу дома си"
    Майтап, да не се засегнеш. Но е вярно това, което казваш, и аз съм го чувал - обикновенните криминални затворници здраво тормозят тези, които са на топло заради някакво долно, извратено престъпление с деца, с жени.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

"Oоo-oo! Щото днеска е на мода!
    Oоo-oo! Педерстката подорда!
    Oоo-oo! Те са хора от народа!"

-- Хиподил, "Хора от народа"

18. Тук е от
    Dec 2004

На мен ми допадна ето това:

Прокурор Трифонова каза пред БТА, че е доволна от присъдата и я определи като справедлива. Тя добави, че няма да я протестира и да иска по-тежко наказание за Кузов.
    Е как да е справедлива присъда от 3 години за ПЕДОФИЛ?!?!?!?!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Три години затвор за миялна машина на кредит
    От dmanov във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 17-06-09, 11:01
  2. Защо не се получи ?
    От Bilbo във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 30-08-08, 14:35
  3. 10 години затвор за интернет перверзник (да се посмеем)
    От Black Adder във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 15-11-06, 18:21
  4. Осъдиха Кондьо на 10 години затвор и 100 хил. лв. глоба
    От IvO™ във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 26-04-06, 14:18
  5. Отговори: 3
    Последно: 17-10-05, 15:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе