Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 69 от общо 69
Like Tree2Одобрявам

Опасен закон за Генно Модифицираните Организми!!!Да кажем НЕ на ГМО!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Отговор: Опасен закон за Генно Модифицираните Организми!!!Да кажем НЕ на ГМО!

..Нямам намерение да споря,аз съм човек практик,уповавам се на това,което са видели и виждат очите ми ,а не на ..рекъл,казал,някакви изследователи.....Мишките ставали стерилни....Ами хората не са мишки!Не знам някой от вас да е бил в поле засято с ГМО,това едно,второ надали някой ще си признае,че вече "не му става",щото соята в световен мащаб е над95%генномодифицирана, а всеки сигурно е изплюскал минимум по леген кремвирши на КЕН или ЛЕКИ,ако не поне е бил"..утепан за македонската наденица"от момата в рекламите!!....Та и аз ще кажа-хайде да си имаме уважението!..Оставям настрана въпроса,че част от написаното не предполага пишещите да са изучавали селекция,семепроизводсво и генетика!...Как падат колорадските бръмбарчета знам сигурно най добре от всички тук,на година в складовете прибираме към8-10 000тона картофи,голяма част от които потеглят за съжаление и към БГ!Така,че нека не спорим чак толкова ЗАДЪЛБОЧЕНО!!Няма смисъл!То е все едно да взема да се изказвам за..компресори на климатици или синусоида на тоци,...абе такива неща!Т.е.неща от които нищо не разбирам и познанията са ми натрупани от Дискавъри ....

2.  

3. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004

Re: Отговор: Опасен закон за Генно Модифицираните Организми!!!Да кажем НЕ на ГМО!

Виж ся... То ра'отата малко като с нафтата в резервоара ти с бензин. "Карай", казаха ти - и ти караш. Но ако питаш мен, не си наливай всеки път по малко...

4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Отговор: Re:Опасен закон за Генно Модифицираните Организми!!!Да кажем НЕ на ГМО!

Ах ти, мръсен словашки стерилизатор на мишки:-)
    slovaka одобрява това.

5. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Tommorow,определено приемам закачката!...Така и по лесно се общува!..Ако и Дунав спадне по бързо и валежите спрат всичко ще е ОК!Че година като тази май не си спомням,всичко върви на иб..м секеме,от криво по криво!...Ама аз знам защо е така-защото вината е в тройната коалиция дето сиктирдоса Боко!.....

- - - - - - - - - -

Ааааа,за бензина внимавам вече и то много!

6. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Словака, остана ли геном по словашко или го отнесе реката...Я дай инфо от първа ръка. Ти Боко не закачай, имам гадното усещане, че тройната ще ни го вкара на три ката ама им трябва малко време да се разгърнат. Да сме живи и здрави да си говорим пак след година например.

7. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Майтапите са си майтапи,ама с Дунава си беше страшно,аз съм в региона на Щурово,при моста Мария Валерия оставаха 5-6 см за да залее града!Всичко беше на крак 4 денонощия!Тук съм десета година,такива дъждове не помня!Но словаците са ефективни,организират се бързо и пораженията не са като в Чехия и нагоре...Сега след дъждовете-гадни идиотски горещини,днес термометрите показваха 31,за утре очакват до 34 градуса!И това го нямаше като дойдох!Абе,ошашави се и природата!Пак вдигнаха и цигарите-станаха 3.20 евро борото,та ще минавам на По тънки-ЛМ за 2.80 евро...И тука е скъпотия,и тука почти вече никой не ползува колички в суперите а кошнички.....Та такива ти ми работи....

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Member
    Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    pleven

Демек,да унищожим всичката соя по Земята!?......Няма как да стане,това е и бъдещето за земеделието,нивите не се увеличават,но населението си расте......

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

в момента се произвежда повече храна от нужната за изхранване на 7 милиарда човека
    проблемът е в преразпределението, както и във факта, че (ако помня правилно), за 1 калория храна се хабят 2.5 калории нефт

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Опасен ли е рутерът за здравето?
    От Dominator във форум Мрежи
    Отговори: 26
    Последно: 19-04-12, 18:34
  2. Отговори: 15
    Последно: 03-07-10, 04:13
  3. Закон за занаятите ???
    От DarkRose във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 05-05-07, 18:00
  4. ОПАСЕН ВИРУС
    От sclera_bg във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 04-02-05, 12:06
  5. задача 130 (кух закон)
    От DarkSaber във форум Логически задачи
    Отговори: 4
    Последно: 06-01-05, 01:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе