..Нямам намерение да споря,аз съм човек практик,уповавам се на това,което са видели и виждат очите ми ,а не на ..рекъл,казал,някакви изследователи.....Мишките ставали стерилни....Ами хората не са мишки!Не знам някой от вас да е бил в поле засято с ГМО,това едно,второ надали някой ще си признае,че вече "не му става",щото соята в световен мащаб е над95%генномодифицирана, а всеки сигурно е изплюскал минимум по леген кремвирши на КЕН или ЛЕКИ,ако не поне е бил"..утепан за македонската наденица"от момата в рекламите!!....Та и аз ще кажа-хайде да си имаме уважението!..Оставям настрана въпроса,че част от написаното не предполага пишещите да са изучавали селекция,семепроизводсво и генетика!...Как падат колорадските бръмбарчета знам сигурно най добре от всички тук,на година в складовете прибираме към8-10 000тона картофи,голяма част от които потеглят за съжаление и към БГ!Така,че нека не спорим чак толкова ЗАДЪЛБОЧЕНО!!Няма смисъл!То е все едно да взема да се изказвам за..компресори на климатици или синусоида на тоци,...абе такива неща!Т.е.неща от които нищо не разбирам и познанията са ми натрупани от Дискавъри ....![]()