вие проучете малко бг-мамата и после ги подценявайте![]()
вие проучете малко бг-мамата и после ги подценявайте![]()
Брато далеч преди теб ги знам кои саПървоначално публикувано от FearMe
даже някой ги познавам - описаните по-горе.
няма значение кой кого откога познава. сравни тези две страници, за да разбереш, че тези "няколко" скучаещи майки са част от инициатива от държавен мащаб, а ние, прехвалените интелигенти, досега най-организираното нещо, което сме постигали, е събиране на маса (при това с милиони уговорки):
http://forum.bg-mamma.com/index.php?...d&action=stats
и
http://forum.setcom.bg/index.php?action=stats
Сега , това че някой жени чакат угоден момент да убият скуката си е едно, но когато уморени от работата си хора , които единствената им главна грижа е да донесат малко пари у тях е друго.Първоначално публикувано от FearMe
Ти защо пропускаше последните сбирки ?- сигурно защото не си седял у Вас и не си се чудил кой сериал да гледаш.
Знаеш че при хората които работят проблемите назравят и понякога не им е изобщо до маса.
Доскоро Варненската агитка бе номер 1 в сбирките и сме правили далеч по-големи неща .
Незабравяш че сбирката в Елена ( Боаза ) бе най-голямото събитие за това време и бяхме писани в много форуми за това какво се казва единен форум който е напълнил двуетажен хотел.
Но пък щом за теб голяма сбирка е фактор за това кой какъв е - нямам думи.
Не се стърпях, та ще репликирам @Mr.TECHNO:
Биеш се по гърдите за някаква среща преди 6 години, без да си много-много наясно за какво говори FearMe и колко е прав.
Ще дам един пример за това: http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=459789.0
ето пак наново.
Сбирка на жени които са без работа е най-великото нещо на света и това е фактор за Вас ?
егати.
Досега не съм видял да са постигнали нещо , но да развалят и да оплюят - колкото си искаш.
dmanov след като даваш примери - ти кога си организирал сбирка ? и на колко такива си ходил?
Не се блъскам в гърдите със сбирката ни преди 6 г ( даже аз не ходих , защото 4аках да се роди първородния ми син по това време.)
Това което исках да кажа че тогава и бг-мамите не можаха да се похвалят с такова нещо., а общата идея е че всичко това е преходно, и едвали е пример за подражание .
Отделно всички скачаме за нещо което тези хора поемат, но реално не си задаваме въпросите защо го правят и наистина ли етолкова важно.
примера е в посответе по-рано.
Апропо....какво е...."К"-майка?! Нали не е това за което си мисля :-)
Горе някой спомена името Господне и че учените се правели на НЕГО...не, не се правят и още дълго няма да могат, но вижте колко хубаво е да се опитват. Ако се върнем назад ще видим, че всъщност Господ не ни е дал кой знае колко - земя като една човешка длан, един Адам, една Ева и Ябълка, които добре че решили да не го слушат. Иначе щяха да си останат само те. Ябълката и тя барабар с тях, вместо да загние и така да не им даде възможност да се възползват от нея, тя видите ли, стояла си там и ги подканяла ( дали не е била генно модифицирана, че годността и е била толкова голяма само ТОЙ може да каже ) Както и да е, не ме интересуват подбудите им, но от него момент насам ората си бацат през просото и хич не ги е еня, какво ядат и какво пият, бахме мамата на природата, тровим се всеки ден с какво ли не и си мисля: целия технологичен бъркоч в който живеем е пълен с отрови, създадени от нас изкуствени материали, токсини, вредни навици, 99.99% от хората живеят максимално неприродосъобразно и т.н. и на фона на всичко това едва ли едни ГМО ще ни бутнат. Мутации?! ха....Ето сега ми липсва трета ръка с която да държа цигарата докато пиша....кофти работа.
@Tomorow
моя грешка - исках да напиша няколко "к-байта" майки
ама пустото ми бързане и всеки си правизаключения
иначе по темата - http://dnes.dir.bg/2010/03/06/news5993258.html
интересно ми е как майките ще опровергаят това.
Твърдо НЕ на ГМО !!! Това е психарско извращение да ни превръщат в опитни мишки. Ама до като си мълчим, накрая ще дойде и такъв ден, когато ще започнат да ни връзват и насила да ни слагат в устите какво да ядем, и някой ненормалник в бяла престилка ще стои от страни и ще отразява резултатите от поредните дивашки опити.
ГМО почти удвои печалбата на Monsanto за третото фискално тримесечие
Monsanto почти е удвоил печалбата си за третото тримесечие на финансовата година (март, април и май 2011 г.) заради по-високите продажби на генетично модифицирани семена, съобщи CNBC.
Базираната в Сейнт Луис, САЩ, компания съобщи, че е реализирала нетна печалба в размер на 680 милиона долара за посочения период, докато година по-рано финансовият резултат е възлизал на 384 милиона долара. Реализираният растеж е от над 80 процента.
Приходите на компанията пък са нараснали общо с 21 на сто до 3,59 милиарда долара. Само приходите от продажбите на семена царевица са се увеличили с 10 на сто до 1,12 милиарда долара. С толкова са нараснали и постъпленията от продажби на соеви семена. Те са донесли на Monsanto 605 милиона долара.
С оглед на по-добрите от очакваното резултати, компанията повиши очакванията си за печалбата до края на финансовата година. Прогнозите са за 2,84 – 2,88 долара на акция, докато предишните бяха за 2,72 – 2,82 долара на акция.
Новината изненада инвеститорите, които очакваха приходи не повече от 3,4 милиарда долара и печалба от 1,1 долара на акция. В предварителната търговия в Ню Йорк акциите на компанията поскъпнаха с близо 4% до 69,40 долара за ценна книга.
Фискалното трето тримесечие е изключително важно за Monsanto, тъй като съвпада с пролетния сезон и сеитбата. Компанията се конкурира с Dupont, които предлагат много по-евтини семена.
http://www.investor.bg/news/article/119281/130.html
И аз се чудя защо вкуса на "млечната царевица" (че и два мамула си купихПървоначално публикувано от FearMe
), които ядох преди два месеца имаха вкус по-гаден и от сурова тиква
![]()
А те били ГМО
![]()
ММмм,така е ще плющим ГМО и песен ще пеем .Който е ял био преди от 20 години нататъка ял, сега сме на ГМО и ....!!
Не може да има толкова челед по тоя свят и всичко да е на био .Тепърва вкарват подобни закони за да може да се изхранва тая челед. От къде идва тая челед ,хората прааавят чавета от 5 до .... живеят на гърба на държавата и така докато не вкарат закон за правенето на деца до 2-3 на семейство.
Много радва термина "органични храни"! Това, маркетинга - голема наука...Първоначално публикувано от Compare
![]()
А останалити храни, какви са - гумени ли?![]()
Много радва термина "органични храни"! Това, маркетинга - голема наука...
А останалити храни, какви са - гумени ли?
Ами най-вероятно (както има два дяла в химията органична и неотганична)-неорганични.![]()
ако бях реномиран химик щях да ги изброя всичките,е не съм.
Ще ви разкажа на бързо един виц.
Иванчо вървял с майка си и видял Пешо с баща си и казал на майка си -Мамо,мамо видя ли на Пешо баща му каква брада отпрал .Майката на Иванчо -Мълчи,мълчи бе това е майка му.