То като си купиш играта ще имаш в бъндъла талон за месец пробен ПС+
То като си купиш играта ще имаш в бъндъла талон за месец пробен ПС+
Айде,оттече работата ....Отивам Много благодаря,СТЕНЛИ
То не е за благодарности ...тепърва ще видиш какво те чака
Айде,готово Сега отивам за игри Да препоръчате някой екшън? )
Повечето търговци се правят на ударени и пишат 1год. , ама закона е 2 години и ако нещо се случи през втората , отиваш и му я оставяш той да я оправя гаранционно .
Нещо не ми остава много време за игра (осоено лятото) , но чат-пат засядам основно на DriveClub , Project CARS и на любимото GranTursmo6 на ПС3 ... На есен обаче ще си припомня Star Wars Battlefront-a , на старата едно време на ПС2 доста поиграх
В електронният магазин (PS store) сега има намалени някои интересни заглавия , но може да си вземеш някои и "втора ръка" още по-евтино от 2play.bgАйде,готово Сега отивам за игри Да препоръчате някой екшън? )
Този пост е редактиран от svetlio1; 19-06-15 в 17:20.
Честито, Wolfensten-a в момента е евтин в технополисите, иначе CoD advanced warfare, killzone, Battlefield ... все красотички за игране.
Мии,пак благодаря от,,замъка Вулфенщайн" на pc имам невероятни спомени ...от от преди 20 години ще я купя Благодарско и на теб Светльо Знам за гаранцията-по закон е 24 месеца -и като платих конзолата видях,че пише 12месеца.Веднага отидох в офиса на Техномаркет и ме увериха,че гаранцията е 24 месеца да не се притеснявам
Аз изиграх на компа двете нови части, като цяло геймплея е сравнително малък и за това може би не я взех и за ПС4ката.
Много добри първи впечатления от конзолата Така не съм се размазвал от години COD advanced warfare е страхотна игра и така мазно никога не ми е вървяла игра на PC,дори когато е бил с примиум видео, процрсор и рам.Приятна изненада се оказа,че въпреки дървения характер на медия плейъра същия просвирва двд аудио дискове,което не е по силата на повечето спец.медия плеъйри а имам доста голяма колекция от тях.Двд-тата също си вървят (субтитрите излизат ужасно)Верно повечето матрьошки(мкв-та)хич и не ги разпознава,също не просвирва и цд-та,ама пълно щастие нема Благодарско момчета-много добра покупка-доволен
Този пост е редактиран от martosblack; 20-06-15 в 09:55.
Честито Марто и жив и здрав да я ползваш!
А плюс пакета е за постоянни геймъри. Аз я седна на седмицата един два пъти я не. Лошото е, че за детето няма много игри. PS4 е насочена към възрастните геймъри като нас
п.п. Вземи си протектори за аналоговите ръчки, че се късат бързо гумичките им.
Багодаря,ИВО То като гледам май няма наистина много заглавия по принцип за Плейстейшън 4.Хубаво е че се продават игри втора ръка,че малко сложно идва за бюджета Ще си взема протектри .А да попитам с 2 джойстика играе ли се едновременно -примерно някаква игра като NFS да речем и да дели монитора (тв-то) на 2 или това зависи от конкретното заглавие?
Честито още веднъж и от мен. Ако играта подържа Split Screen няма драми да се играе. Колкото до PS+, мултиплеъра не е единственият +, всеки месец дават безплатни игри за сваляне които са твои докато си плащаш PS+a. Да, 90% са боклуци (за разлика от ПС3) но пък има и попадения. Сега пуснаха Metal Gear Solid 5, скоро имаше и InFamous.
Е , то още няма натрупан каталог за ПС4,за да дават по-добри заглавия - вероятно от догодина ще почнат да подаряват по-сериозни заглавия - сега главно инди такива , между които обаче има и невероятни - Oddworld: New 'n' Tasty (Abe's Odisee) е невероятна игра - колко сме се забавлявали навремето с нея на ПС1 и сега си я припомних с кеф в ХД графика ...
Аз си купих току що Metal Slug и се разцепих ....върна ме в спомените от ерата на АТАРИ.