Това си зависи от самата игра - някои правят записи често , други по-рядко, а има и такива които записват чак след минаване на дадено ниво. Обикновено в началото има надпис кога и как прави запис играта и да не се изключва по време на записа.
Това си зависи от самата игра - някои правят записи често , други по-рядко, а има и такива които записват чак след минаване на дадено ниво. Обикновено в началото има надпис кога и как прави запис играта и да не се изключва по време на записа.
С реален акаунт ли се играе или с guest?
Силно препоръчително е винаги преди спиране на игра да се мине през Quit опцията.
Май грешката е в мен.В последствие видях,че съм влязъл през моя акаунт ,а не през този от които игра днес малкият. Все още се учим. Благодаря за отговорите!
Ок. Ще го имам в предвид. Но в момента нещо не мога да се оправя с онлайн магазина. Въвел съм си картата, добавил съм си няколко игри и като дам "Proceed to Checkout", избирам плащане с карта и ... мисли, мисли, мисли ... мисли ... и ме върна в кошницата ... Ха сега де! Платих ли? Запецна ли?
Направи си виртуална VISA никога не съм имал проблеми с нея.
Виртуална карта VISA от Изипей АД и Централна Кооперативна Банка
sony1, нямам такава опция. Няма да хукна да си сменям картата заради една игра. Интересно ми е какво ще стане ако ги купя от уеб страницата през PC?
Няма къде да ходиш, просто я зареждаш виртуално както е описано в линка с колкото пари искаш от твойта карта, както написах и по горе само по този начин PS Store приема безпроблемно покупките.
През компа не стават покупките.
Not Found
The requested URL /reg/ was not found on this server.
Apache/2.4.10 (Debian) Server at virtualcard.ccbank.bg Port 443
Нито е само това начина (виртуална карта) , нито само през ПС4 - може и през компютъра -
https://store.playstation.com/en-bg/...0%B0%3Anull%3A
Ако ги купя през компютъра после как ги мятам на конзолата?
sony1, за какви проблеми говориш? Картата ми работи в цяла Европа + Турция, Китай, Хонг Конг, Индонезия, Сингапур, Киргизстан, Етиопия и Аржентина (лично изпробвано през тази календарна година). И сега СОНИ не ми я харесвали...
Купуваш ги логнат с ПС4 профила си и при плащането обикновено пита дали да почне да го сваля на ПС4, но понякога не се получава . В такъв случай (или ако по някаква причина си изтрил закупено съдържание) отиваш в библиотеката на ПС4 и в раздел всички покупки я пускаш да се сваля.
п.п. Аз пазаря с БГ кредитна карта откакто е пуснат магазина им и проблеми съм имал единствено по причина на банката издала картата - по едно време имаха някаква практика уж да те пазят и магазина на Сони го бяха сложили в тоя списък та се наложи да им се обаждам.
Малко са особени покупките през PS Store, няма значение че пазаруваш с тази карта от цял свят.
Пробвал съм с различни карти и не става с всяка, има карти заради които трябва да звъниш в банката си за да ти я пуснат да пазаруваш от магазина , затова като се запъне си правя виртуална виза и никога досега не съм имал проблеми.
Казвам ти изпробван работещ вариант.