Страница 9 от 59 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 876
Like Tree158Одобрявам

PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Отговор: PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане

PS4 500гб с игра Driveclub на цена 519лв (нова).Заслужава ли си ?,или да търся конзола с 1тб.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако не ти стига ХДД - ще го смениш с по-голям - мисля ,че е добра оферта за нова и с гаранция ...

п.п. Между другото PSN е офлайн - май пак ги хакнаха ... да видим тоя път колко бързо ще отстранят проблема ...

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Винаги можеш да сложиш по-голям диск ако този ти отеснее. Аз имам купени 5-6 игри и все още половината ми диск е празен ...за мен терабайт не си струва за момента (освен ако не си твърдо решен да си купуваш главно заглавия от PS Store-a). Между другото са хакнали пак PSN-а и няма логване.

Тц,тц,тц ...със Светльо пак сме писали заедно.

5. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от antovasilev Виж публикацията
    PS4 500гб с игра Driveclub на цена 519лв (нова).Заслужава ли си ?,или да търся конзола с 1тб.

Диска може да бъде сменен, а инсталацията на играта да бъде съхранена ( тоест да се запази лиценза ). Дали си заслужава всеки сам решава. Има ли документи (гаранционна карта, фактура...) Първо се огледай колко струва един такъв хард диск. Ето например тук: Диск за лаптопи онлайн изгодно от СПИЙД КОМПЮТРИ.

Айде и аз съм в кюпа... И тримата сме писали едновременно

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То общо взето няма значение дали ще ги купува на диск или онлайн - играта заема едно и също място на ХДД - сиреч качва се цялата и диска е само за проверка ... Ако има повече големи игри бързо ще му отеснее - BF4 - към 70 ГБ , COD с допълнителните карти и те гонят 70 гб ... Спешно им трябва ъпдейт с поддръжка на външен сторидж - другите вече го имат ...

7. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Ако не ти стига ХДД - ще го смениш с по-голям - мисля ,че е добра оферта за нова и с гаранция ...

п.п. Между другото PSN е офлайн - май пак ги хакнаха ... да видим тоя път колко бързо ще отстранят проблема ...
    Ама то като ги хакнат и всичко умира!!! Нито Междузвездни Войни нито която и да е друга игра работи! Всичките реват за загубена връзка с PSN и толкоз. Факт е че войните са инсталирани, но иска връзка заради напредъка който се реализира и неговото отразяване (запаметяване). Не знам защо са решили всичко да се помни някъде, а не в конзолата. Може периодично да качва данни в сървър, ама нонстоп - малко тъпо ми изглежда. Някои ще кажат - "мерки за сигурност брато"..

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не , просто разработчиците на игрите са виновни - нахакаха половината игри да искат задължителна интернет връзка и като се скапе нещо гледаш като че са ти изяли десерта .
    Батълфронта не можеше ли да се играе офлайн за двама ?

https://status.playstation.com/en-us/

10. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Благодаря за отговорите, да уточня не съм геймър,хей така за разтоварване, играл съм само на компютър до сега игри като wrc,делта форс,куейк и counter strike, май все стари игри.На конзола никога та препоръчайте някоя игра подобна на тези по горе.Смятам ще ми стигне хард-а за 3-4 игри,ако не ще му мисля.

11. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от antovasilev Виж публикацията
    Благодаря за отговорите, да уточня не съм геймър,хей така за разтоварване, играл съм само на компютър до сега игри като wrc,делта форс,куейк и counter strike, май все стари игри.На конзола никога та препоръчайте някоя игра подобна на тези по горе.Смятам ще ми стигне хард-а за 3-4 игри,ако не ще му мисля.
    Горе долу като мен си значи

Вече година и половина и дузина игри и чак онзи ден проплака конзолата че и е фулл диска - имаше 4-5 демота стари и като поразчистих има още поне година така като гледам докато се препълни харда отново...

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Call of Duty ,Battlefield4, SW Battlefront и Destiny от шутърите и DriveClub, Project CARS и като излязат Dirt и GranTurismo Sport от автомобилните ...

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Не сте ли се замислили, че задължителната интернет връзка може да е поискана от Сони за да си продават плюс-а (който в последно време доста често почнаха да хакват). Иначе доста хора ще предпочитат да играят офлайн сингъл мисиите. Иначе в личната класация Destiny е просто номер 1. Все още е най-играната от мен игра (а ме чакат новия CoD, Borderlands, Wolfenstein ....).

14.  

15. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Не , просто разработчиците на игрите са виновни - нахакаха половината игри да искат задължителна интернет връзка и като се скапе нещо гледаш като че са ти изяли десерта .
    Батълфронта не можеше ли да се играе офлайн за двама ?

https://status.playstation.com/en-us/
    Може да се играе, но идеята бе днес да разцъкаме билярд ама... уви.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Не сте ли се замислили, че задължителната интернет връзка може да е поискана от Сони за да си продават плюс-а (който в последно време доста често почнаха да хакват). Иначе доста хора ще предпочитат да играят офлайн сингъл мисиите. Иначе в личната класация Destiny е просто номер 1. Все още е най-играната от мен игра (а ме чакат новия CoD, Borderlands, Wolfenstein ....).
    Wolfenstein !!!! Много се кефихме с детето на Return to Castle Wolfenstein едно време на компа. Сега чакам малко финансиране и ще стрелям по Стара кръв и Нова мисия. Не знам колко са добри, но съм решил да ги пробвам.
    Не виждам какъв е смисъла от плюса. Какво ще загубя ако не си купя абонамент?
    Този пост е редактиран от frizera; 04-01-16 в 23:49.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    То че и Сони имат сметка - така е , но разработчиците са тия , които решават последни (дори мисля при обявяването на ПС4 го бяха казали от Сони , че разработчиците сами ще решават дали да е задължителна онлайн връзката) .В игри , в които офлайн режим е напълно реален и даже задължителен са изплющяли "само онлайн" - примерно в новия NFS и The Crew не виждам никакъв смисъл от това изискване , а има и много други ... явно от там "капе" порядъчно ... При M$ май в някои игри искаше и за кампания задължителна връзка

17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Без плюс, забравяш за онлайн гейминг който си е голям кеф. Аз откакто съм си взел Дестъни и не си поглеждам компа за игра, пуцаме всяка вечер. Frizera, ако си от София мога да ти дам диска да изиграете "The Old Blood"

18. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Само искам да вметна че докато не работи PSN спира да работи и приложението за Android. Може да се използва само "Second screen", като изискването е конзолата и телефона/таблета да са в една и съща мрежа . Така че в такъв момент упражняването на контрол ( мониторинг ) е невъзможно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 59 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Купувам Playstation 1 , Playstation 2
    От alphabeta във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 20-06-12, 01:11
  2. Съвети за PHILIPS 42PFL5405H
    От tatiana70 във форум Philips телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-05-12, 12:44
  3. Green card - съвети
    От Tai-Pan във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 14-05-07, 20:53
  4. Съвети/Мнения за ЛАН Мрежа
    От Nasko0o във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 04-04-06, 20:18
  5. Съвети за покупка на ц. фотоапарат
    От Tai-Pan във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 12
    Последно: 21-06-05, 19:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе