PS4 500гб с игра Driveclub на цена 519лв (нова).Заслужава ли си ?,или да търся конзола с 1тб.
PS4 500гб с игра Driveclub на цена 519лв (нова).Заслужава ли си ?,или да търся конзола с 1тб.
Ако не ти стига ХДД - ще го смениш с по-голям - мисля ,че е добра оферта за нова и с гаранция ...
п.п. Между другото PSN е офлайн - май пак ги хакнаха ... да видим тоя път колко бързо ще отстранят проблема ...
Винаги можеш да сложиш по-голям диск ако този ти отеснее. Аз имам купени 5-6 игри и все още половината ми диск е празен ...за мен терабайт не си струва за момента (освен ако не си твърдо решен да си купуваш главно заглавия от PS Store-a). Между другото са хакнали пак PSN-а и няма логване.
Тц,тц,тц ...със Светльо пак сме писали заедно.
Диска може да бъде сменен, а инсталацията на играта да бъде съхранена ( тоест да се запази лиценза ). Дали си заслужава всеки сам решава. Има ли документи (гаранционна карта, фактура...) Първо се огледай колко струва един такъв хард диск. Ето например тук: Диск за лаптопи онлайн изгодно от СПИЙД КОМПЮТРИ.
Айде и аз съм в кюпа... И тримата сме писали едновременно
То общо взето няма значение дали ще ги купува на диск или онлайн - играта заема едно и също място на ХДД - сиреч качва се цялата и диска е само за проверка ... Ако има повече големи игри бързо ще му отеснее - BF4 - към 70 ГБ , COD с допълнителните карти и те гонят 70 гб ... Спешно им трябва ъпдейт с поддръжка на външен сторидж - другите вече го имат ...
Ама то като ги хакнат и всичко умира!!! Нито Междузвездни Войни нито която и да е друга игра работи! Всичките реват за загубена връзка с PSN и толкоз. Факт е че войните са инсталирани, но иска връзка заради напредъка който се реализира и неговото отразяване (запаметяване). Не знам защо са решили всичко да се помни някъде, а не в конзолата. Може периодично да качва данни в сървър, ама нонстоп - малко тъпо ми изглежда. Някои ще кажат - "мерки за сигурност брато"..
Не , просто разработчиците на игрите са виновни - нахакаха половината игри да искат задължителна интернет връзка и като се скапе нещо гледаш като че са ти изяли десерта .
Батълфронта не можеше ли да се играе офлайн за двама ?
https://status.playstation.com/en-us/
Благодаря за отговорите, да уточня не съм геймър,хей така за разтоварване, играл съм само на компютър до сега игри като wrc,делта форс,куейк и counter strike, май все стари игри.На конзола никога та препоръчайте някоя игра подобна на тези по горе.Смятам ще ми стигне хард-а за 3-4 игри,ако не ще му мисля.
Call of Duty ,Battlefield4, SW Battlefront и Destiny от шутърите и DriveClub, Project CARS и като излязат Dirt и GranTurismo Sport от автомобилните ...
Не сте ли се замислили, че задължителната интернет връзка може да е поискана от Сони за да си продават плюс-а (който в последно време доста често почнаха да хакват). Иначе доста хора ще предпочитат да играят офлайн сингъл мисиите. Иначе в личната класация Destiny е просто номер 1. Все още е най-играната от мен игра (а ме чакат новия CoD, Borderlands, Wolfenstein ....).
Може да се играе, но идеята бе днес да разцъкаме билярд ама... уви.
- - - - - - - - - -
Wolfenstein !!!! Много се кефихме с детето на Return to Castle Wolfenstein едно време на компа. Сега чакам малко финансиране и ще стрелям по Стара кръв и Нова мисия. Не знам колко са добри, но съм решил да ги пробвам.
Не виждам какъв е смисъла от плюса. Какво ще загубя ако не си купя абонамент?
Този пост е редактиран от frizera; 04-01-16 в 23:49.
То че и Сони имат сметка - така е , но разработчиците са тия , които решават последни (дори мисля при обявяването на ПС4 го бяха казали от Сони , че разработчиците сами ще решават дали да е задължителна онлайн връзката) .В игри , в които офлайн режим е напълно реален и даже задължителен са изплющяли "само онлайн" - примерно в новия NFS и The Crew не виждам никакъв смисъл от това изискване , а има и много други ... явно от там "капе" порядъчно ... При M$ май в някои игри искаше и за кампания задължителна връзка
Без плюс, забравяш за онлайн гейминг който си е голям кеф. Аз откакто съм си взел Дестъни и не си поглеждам компа за игра, пуцаме всяка вечер. Frizera, ако си от София мога да ти дам диска да изиграете "The Old Blood"
Само искам да вметна че докато не работи PSN спира да работи и приложението за Android. Може да се използва само "Second screen", като изискването е конзолата и телефона/таблета да са в една и съща мрежа . Така че в такъв момент упражняването на контрол ( мониторинг ) е невъзможно.