tripod731
За хора които играят само сингъл и не са придирчиви игрите стават.
Но хора като мен които играят само мулти тия хакнати конзоли не им трябват.
Tова можеш и сам да го провериш. Няма място тук да постна всичките заглавия.
Мултиплеър при хака на 4-ката няма. Поне засега. Или поне има но за 2-3 игри, като CoD BlackOps III.
За напред може да стане като PS3 - с хак и пълен мултиплеър. Но за сега толкова.
Хака има и друго много голямо предимство пред OFW, но това не е тема на дискусията.
Намаление в Techmart на Dualshock 4 V2.
Отнесох днес един синичък на цвят за 107лв. Знам че ги има онлайн по на 99лв. но предпочетох да си го взема от физически магазин.
Сега видях че има намаление и на PS Plus годишния за 107лв.
Който го устройва може да си напазарува
https://techmart.bg/%D0%90%D0%BA%D1%...B5%D0%B9%D0%BC
Този пост е редактиран от sony 1; 06-10-19 в 00:05.
Графичната карта в PS5 и X-Box Scarlet
https://wccftech.com/new-amd-gpu-spotted-rra-big-navi/
Докато PlayStation 5 се очаква в края на 2020 г., Sony играе предпазливо и вчера защити своята марка PlayStation до десетата итерация.
Много анализатори смятат, че PlayStation 5 (и неговите производни като PlayStation 5 Pro) могат да бъдат последното поколение домашна конзола. Sony обаче вчера е регистрирала в Япония марките PlayStation 6 ( PS6 ), PlayStation 7 ( PS7 ), PlayStation 8 ( PS8 ), PlayStation 9 ( PS9 ) и PlayStation 10 ( PS10 ) ...
Здравейте от скоро имам тв sony 49xg9005 и имам проблем с игрите на ps4 pro.Става въпрос че при пускане hdr в дадена игра ми сменя резолюцията от 4к на full hd.На какво се дължи това и как да го оправя ?
За първи път чувам за подобен проблем ... виж си настройките на ПС4 и в тв - преди имаше настройки за използваните HDMI входове - трябваше да им се зададе "подобрен формат".
Пробвах и това не става.Пробвам две игри the division 2 и red redemption 2 и на двете пусна ли hdr от менюто на играта от 4к резолюцията става на full hd и обратно.Оправих си hdmi настройките и се оправи извинявам се че ви занимавах излишно.Благодаря ти svetlio1 отговора ти ми беше много полезен.
Този пост е редактиран от blade1980; 02-12-19 в 22:09.
Кой е най-изгодния и удачен вариант за покупка на PS4?
На старо или нова (идват коледни промоции).
Няма да се играе онлайн (предполагам). Има ли смисъл от хакната/банната? И има ли ядове с тях (забивания и тем подобни). Наблягаме на качеството отколкото на количеството (игри).
Имам PS и PS2. 3ката сме я пропуснали...
Волан с педали има ли за 100-150тина лв (нов.втора ръка) който да ти е по-добро усещането отколкото с джойстик. За Гранд Туризмо и някой друг симулатор.
ПП: Има ли аналози на Twisted Metal, Demolition racer (за бързи игри/мачове) ?
4-ката си е вече на години. Втора ръка, освен ако не е на скоро купувана или не е използвана, то не знам колко си заслужава предвид, че има оферти 1ТБ и 2 прилични заглавия за 399лв (НОВА!). Волан на Trustmaster от бюджетните би трябвало да свърши работа. Зависи, за какво и колко ще се използва. Ако само да въртиш волана и за 100лв все ще работи. Ако е да си закачен по коли според мен ще трябва малко повече да се дадат(тук също има втора ръка). Ако си сигурен във втората ръка си заслужава, ако е на добри пари. Ако не си - без значение парите е чист късмет.
Месечните игри.
https://store.playstation.com/en-bg/...n=DonanimHaber
Привет на всички.
Малкия има проблем с ушите. Поради тази причина не е желателно да ползваме слушалки. Видях по техно магазините безжична тонколонка с вграден в нея микрофон (марка Сони). Тъй като в магазина не можаха да ми отговорят, а и не поискаха да тестваме, някой знае ли дали е възможно с тонколоната да се заместят слушалките?
В момента съм решил проблема с един стар микрофон и тонколонки от РС + разклонителен кабел от джойстика, но става плетеница от кабели, а и при игра редовно вади кабела от жака в джойстика.