Няма ли кой да се включи, че да я поръчвам? По принцип и двата модела ми харесват, ама въпросът е кой е по-добър.
Bosch
Braun
Daewoo
Delonghi
Electrolux
Gorenje
Monix
Moulinex
Neo
Philips
Rohnson
Rowenta
Russel Hobs
Sang
Siemens
Singer
Taurus
Tefal
Zanussi
Zelmer
Няма ли кой да се включи, че да я поръчвам? По принцип и двата модела ми харесват, ама въпросът е кой е по-добър.
Коя поръча, доволен ли си?Първоначално публикувано от dimkaraganchev
Аз сега се чудя с какво покритие да си взема - титаниево или керамично ....
Аз взех: http://www.technomarket.bg/products/...hilips-gc-4870
Тази екстра "лекота за удобно ползване" май я нямам, бая тежи!
Единствения недостатък е, че обозначенията на черната врътка са направени с някакъв тъмен цвят и доста трябва да се кьориш, докато видиш какво си избрал.
Купих си TEFAL FV-5370
Ти мислиш за всичко .Някъде я препоръчвах тая ютия ама не помня-широката пета е много удобна.Първоначално публикувано от Кафенце
Хареса ми гладещата плоча, затова я взех - изглежда здрава.Първоначално публикувано от VLADO 66
Аз пък хвърлих око на Zelmer 28Z012. Нещо почнах да ставам фен на тази марка.
Здравейте,искам да си взема прилична ютия,за домашна употреба ,предпочитам да е с керамично покритие.Бюджета ми е до 60лв .Надявам се да ми препоръчате прилична ютия за тази скромна сума.Предните ми две ютии са на Елит,но не искам да си взимам пак на тази марка,защото изкарват по 3-4 години и нещо им се прецаква.На едната плъзгача за температурата ,а на втората отворчето от,което пускам струята с вода .Моля ,за вашето съдействие
ninka81 погледни малко по-горе ютията на Kasap. Не само с керамично, но с двойно керамично покритие е
ninka81: На нас два пъти ни горят ютии ТЕФАЛ за около 100-130лв и то точно някъде около 3-та година и затова заложих на Филипс. Каквото и да вземеш гаранция-франция. Поне в Техномаркет ми казаха, че дребните електроуреди на Филипс директно ти ги подменят в магазина ако стане нещо, т.е. не ходиш да се разправяш със сервизи и да чакаш с месеци.
Благодаря за съветите Жалко,че не се сдържах да дочакам отговори и се сдобих с една Tefal 3510 от Зора ,нали сега е на промоция за 59лв.Надявам се да имам повече късмет...отколкото с предишните.Иначе и аз се бях спряла на Филипс,но ме разубедиха в последствие,защото модела ,който си бях харесала било Китайско производство.Ще видим това Tefal-че. Снощи гладих с нея,въобще няма нищо общо с ментетата на Елит. Благодаря ,на всички за съветите!
Купи ли си този модел(ZELMER 28Z012) и сподели нещо от работата с нея?Хвърлил съм и око или препоръчайте модел в този ценови диапазон.Първоначално публикувано от Kasap
Не съм я взел, че не ми е належащо. Впрочем, още една добра ютия от Зелмер http://www.techno-mix.com/product/5819/zelmer-28-z-025
Така като ги гледам май няма значение коя от двете ще купяПървоначално публикувано от Kasap
Трите метра кабел ме впечатлиха и избрах тази http://www.pazaruvaj.com/jutii-c3175...320-p13168557/ 89 лева от карфур. Интересното е че техномаркет я продават за 119 лева. Доста голяма разлика.