Здравейте,препоръчайте ми автоматична кафемашина (ако така се нарича) ,бюджета е около 300 лв (ще е 2-ра употреба) държа на доброто кафе и модерен дизайн, (за да се впише в кухнята) .Ще се приготвят по 4-5 кафета на ден ,ако това е от значение.
AEG
Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Brasilia
Briel
Daewoo
DeLonghi
Diplomat
Electrolux
Elite
Fagor
Gaggia
Illy
Jura
Kenwood
Krups
Monix
Miele
Moulinex
Neo
Philips - Saeco
Rohnson
Rowenta
Здравейте,препоръчайте ми автоматична кафемашина (ако така се нарича) ,бюджета е около 300 лв (ще е 2-ра употреба) държа на доброто кафе и модерен дизайн, (за да се впише в кухнята) .Ще се приготвят по 4-5 кафета на ден ,ако това е от значение.
Този пост е редактиран от avenger; 16-01-16 в 17:46.
Кафе автомат-http://www.alo.bg/2981438
- - - - - - - - - -
http://www.alo.bg/2981438
Този пост е редактиран от avenger; 16-01-16 в 17:46.
Здравейте,
имам навика преди да закупя какъвто и да е уред да правя запитване в този форум. До момента винаги съм получавал добри съвети и обективни мнения, така че сега отново имам запитване. Дойде време да сменя кафемашината. Решил съм да заделя по-голяма сума с надеждата, че ще ми носи удоволствие и ще работи дълго време без да имам проблеми. В момента се чудя между високите класове на SAECO и MIELE:
PHILIPS HD8920/09 - Технoмаркет - онлайн магазин ; PHILIPS HD8753/19 - Технoмаркет - онлайн магазин
или
MIELE CM-5100 SW - Технoмаркет - онлайн магазин
До колкото знам качеството на MIELE е безпрецедентно, а Philips са доста разпилени в множество типове стоки (което е нормално за компании с техните размери и все пак.. ). Благодаря предварително!
Моци да ви светна една хитринка, беше ми писнало тоя контейнер за отпадното кафе да се налага да го мия след всяко изхвърляне, на всичко отгоре и мухлясва лесно и бързо, пък и не ми се ще след като изхвърля кафето в кофата после да плакна контейнера в мивката, че ме е шубе с времето да не я запуши. Та оня ден при поредното чистене ми светна да сложа найлоново пликче вътре в контейнера, също както слагаме на кофите за боклука, после само вадиш пликчето, фърляш, а кофата е чиста. Направо се родих от тогава, няма мухъл, няма мръсотия, няма миене, няма дявол
Този пост е редактиран от avenger; 10-03-16 в 18:44.
Моя автомат в началото вадеше отпадното кафе сухо като на капсули, но с времето вече се пълни и с вода и става като каша... какво ли не чистих вътре и не знам защо така стана. Някой да има идеи от какво ще е това?
Някое уплътнение да не е заминало
Здравейте, при регулирането едрината на смилане на кафето на кафеавтомат с керамични ножове, трябва ли да се прави докато машината мели ? Защото чух, че ако се прави, докато не работи машината може да се счупят ножовете ?
За Саеко одеа го става въпрос ?
Този пост е редактиран от avenger; 10-03-16 в 18:45.
Здравейте. Имам кафе машина Delonghi EC-152 от 2 години. Като извадя бойлера мирише много на пластмаса и водата придобива странен вкус. Мислех, че с течение на времето миризмата ще изчезне, но уви не стана. Някакво решение има ли за този проблем?
Един два пъти съм го регулирал на спряна машина няма проблем, а и в мануала не пише да трябва да върти през тва време, такава машина не може да бъде направена толкова нескопосано че при тези условия да повредиш мелницата. Някои някъде пак си е правил свободни съчинения Като приказката за скоростите ако ги включваш на "сухо" демек загасен двигател се повреждали, дрън дрън
Прав си , даже като се замисля ,тя няма да мели с отворен капак за кафе ,ще светне червената удивителна и до там .
Благодаря.
На стр.22 от този PDF ясно си пише, че трябва да се настройва само когато машината мели кафе. Може би зависи според машината, моята от линка по-долу мели и с отворен капак.
http://download.p4c.philips.com/file...41_dfu_aen.pdf
Warning:Only turn the grinder adjustment knob inside the coffee bean hopperwhen the ceramic coffee grinder is in use.
Здравейте, какво ви е мнението за този модел/марка https://electron.bg/gaggia-gran-styl...-p-301690.html , пишат, че е със стоманен бойлер. И съответно можете ли да предложите нещо по-добро за този бюджет?
Никой ли няма информация за горния модел?