Със специалния накрайник за капучино от 1см мляко в чашата прави 10см каймак
AEG
Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Brasilia
Briel
Daewoo
DeLonghi
Diplomat
Electrolux
Elite
Fagor
Gaggia
Illy
Jura
Kenwood
Krups
Monix
Miele
Moulinex
Neo
Philips - Saeco
Rohnson
Rowenta
Със специалния накрайник за капучино от 1см мляко в чашата прави 10см каймак
Здравейте, имам Philips Saeco HD-8323/09 и след като жената си пусна кафе машината спря да работи. Чува се, че помпата работи, но не тръгва/пуска вода. Отворих да видя за запушен маркуч, но всичко до помпата изглежда наред.
Преди време беше започната да пуска съвсем по малко вода и след почистване с тези препарти за котлен камък, проблема се реши. Сега опитах пак същата процедура, но...
Къде в Пловдив мога да я занеса да я погледнат и да не ми вземат колкото струва цената и в магазина ?
Като начало опитай да я обезвъздушиш - туко виж взела че тръгнала.
Здравейте,
от къде мога да намеря клапанче за кафемашина Delonghi Magnifica Rapid. Трябва ми по-специално металната част отдолу. Пукнала се е и пропуска вода.
CameraZOOM-20150917190738523.jpg
Здравейте! Препоръчайте ми кафе автомат за в къщи. Ориентирала съм се към втора употреба, защото искам нещо по евтино, но в същото време да прави хубаво кафе. Ще прави до 3 кафета на ден. Благодаря предварително!!!
saeco,gaggia
Кафе машини SAECO - втора употреба и сервиз
Аз ползвам Odea Giro и съм доволен.Кафето трябва да е качествено/меко/ защото керамичните ножове се трошат от боклуците които се продават на пазара.
За 3 кафета на ден нямаш нужда от автомат.
Джиро плюс.Пия Риоба платиниум от Метро/Лаваца пасти да яде/ и един приятел с вендинг машини понякога ми дава една арабика която също става.
Аз преди няколко месеца downgrade-нах от автомат към ръчна и съм много доволен. Вземи си нещо подобно - Gaggia Evolution съчетано с това кафе - Vergnano Espresso Casa и си гледай кефа.
Здравейте!
Замислям закупуването на кафе машина ,която ще се използва в къщи.Спрял съм се на два модела:
Saeco Viennna и Saeco Incanto rondo.
Един приятел има виената,която е закупена чисто нова,ползва я вече над 10 години,прави отлично кафе и не е създавала никакви проблеми.
Вторият вариант, инканто рондо ми харесва повече като дизайн,но нямам много информация,как се държи модела.Друг приятел има инканто,която ползва вече над година и казва,че не му е създавала проблеми.В инернет чета,че май създават проблем кафемелачките им.
Според вас,коя е по-правилният избор ?
моля препоръчайте ми кафе машинка.
търся нещо втора употреба но да е качествено.
гледам в олх като теле...
200-250 лева.
ако има някой доволен от продавач или сервиз / защото на такива се натъкнах / може да се вземе и от него. търсих саеко - но то какво друго може да се вземе в бг ???