Страница 28 от 69 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1027
Like Tree60Одобрявам

Laptop, Ultrabook, Netbook - помощ при избор на преносими компютри.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:Помощ при избор на преносими компютри.

на човека дето ме пита за детето ще кажа,че то е на 16 и си има комп.ама си му трябва вече и мобилна версия.а иначе сте прави.има различни версии на 5742G. ето за тази версия става дума:http://news.laptop.bg/%D1%80%D0%B5%D...надявам се на добри мнения и предложения.

2.  

3. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Дал си линк към NEWS представяне на някои модел, С МНОГО ДОБРИ ПАРАМЕТРИ, но за съжаление това нещо няма как да струва 900 лв
    Параметрите са сходни с тези на Фужицуто което предложим, но паметта на фужицуто е 6ГБ...

Иначе казано, точно машина с такива параметри ти трябва, но ако искаш така, трябва да увеличиш бюджета

4. Тук е от
    Oct 2008

в техномаркет я погледнах.цената там е 950 лева.а като си я купиш с карта за отстъпка,ти излиза 901 лева.но пък може и нещо с параметрите да съм объркал.

5. Тук е от
    Feb 2009

Дайте мнение за това:
    http://www.technomarket.bg/products/...y-vpc-f22m1e-b
    Заслужава ли си цената или е по-добре това за 100 лв повече:
    http://pcstore.bg/laptopi/SONY-8/SON...Windows-7-2827
    Също така и ако споделите как се държи марката Сони би било добре. Аз съм от 3 години с Acer Aspire 6920 и съм изключително доволен и се чудя дали да изневеря на марката :-)

6. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от didosl
    Дайте мнение за това:
    http://www.technomarket.bg/products/...y-vpc-f22m1e-b
    Заслужава ли си цената или е по-добре това за 100 лв повече:
    http://pcstore.bg/laptopi/SONY-8/SON...Windows-7-2827
    Също така и ако споделите как се държи марката Сони би било добре. Аз съм от 3 години с Acer Aspire 6920 и съм изключително доволен и се чудя дали да изневеря на марката :-)
    Хм как така от 1000 скоти на 2500 Лошо няма, ако си готов да ги дадеш тези пари. Както са казали хората "не съм толкова богат , че да купувам евтино". Така, че това си е напълно вярно...

Относно сонито, сонито е "крехък" лаптоп с "трудна" поддръжка в БГ. Ако нещо му се случи ще имаш ядове. Още повече като се има в предвик какви пари си дал...
    За тези пари бих се насочил към Alienware геймърската серия на дел...

7. Тук е от
    Feb 2009

Това ми е първото мнение-въпрос в тази тема :-) Обърка ме с някой друг.
    Единият ми въпрос е и това - надеждна ли е марката Сони? Защото както казах с Acera-а за 3 години не дал никакъв проблем освен преинсталация на Уин.
    Не искам геймърски, лаптопът ми трябва за работа - срещи презентации и за лично ползване - интернет, филми и т.н. А и другото, че не искам да давам пари за лаптоп отново след 1-2 години. Затова искам да е с възможно най-добри характеристики в момента за да бъде актуален и работещ в близките 3 години :-)

8.  

9. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Да вярно, някои преди теб питаше за бюджетен...
    Аз накратко споменах за сони одеве. На твое мястo бих се насочил към дел.
    Дори само това да погледнеш, сонитата са с 2 години гаранция(даже с една), а ти искаш да до полваш поне 3...
    Дел имат модели с 3 години гаранция. А щом до сега си ползвал ацер, ако минеш на дел, все едно да минеш от форд на мерцедес
    Още нещо за сонитата за мен са доста "дървени", дизайн, удобство... Но това е лично мое мнение...

10. Тук е от
    Feb 2009

Чесно не бих дал айсъра за никакъв делл. На мен делл ми изглеждат пълни дървета и никога не съм ги заглеждал, честно казано.

11. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Всеки има право на мнение... Но все пак, ако DELL ти се струва дървен, то явно трябва да се насочиш към MacBook
    - Alienware

Чесно казано, аз никога не съм се заглеждал по-дизайна. Така, че като гледам лаптоп, първо гледам параметрите, а после надежността.
    Одеве споменах за гаранцията(не случайно). Производителя които може да си позволи да даде 3 или 5 години гаранция, си знае стоката, и знае че може да си позволи да даде такава гаранция...

И понеже търсиш съвет за марката, мога да ти кажа кои първите 3 марки които си струва да купиш:

1. Dell
    2. Toshiba
    3. Lenovo

От тук надолу вече са бюджетните решение като Acer i t.n.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Колега - забравяш най-важното - да НЕ се взема от ЕВТИНИТЕ серии, а по-висок клас! ДЕЛЛ - да, но да не е ИНСПИРОН. Това е относно надеждност и качество на изработка и консрукция /от гл.т. на охлаждането!/.

13. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Всеки има право на мнение... Но все пак, ако DELL ти се струва дървен, то явно трябва да се насочиш към MacBook
    - Alienware
    Некоректно е, когато се говори за Dell да се дава за пример Alienware...
    Това е много малка част от продукцията със съвсем различни качество, дизайн и цени.
    Иначе като цяло съм съгласен - и конвенционалния Dell има добри попадения като дизайн. Аз също обичам марката, което не пречи според наблюденията ми да е сред най-често дефектиращите...

14.  

15. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Некоректно е, когато се говори за Dell да се дава за пример Alienware...
    Съгласен съм, но в случая, човека пита за надеждна машина и алиенуера влиза в посочения бюджет.
    Наистина и по-евтините модели имат доста добър дизайн, които в сравнение с еисър и сони трудно би могъл да се нарече дървен...
    Относно дефектирането. Преди време не можеше да намериш лаптоп на дел под 1000 лв, после заради голямата конкуренция и търсенето, направиха тази бюджетна серия. А в момента всеки може да стане собственик на дел за някакви си 700 лв. За жалост обаче, няма как да очакваш супер качество от най-ниския клас бюджетен модел.

16. Тук е от
    Feb 2009

Погледнах го този алиенуеър, та той струва 5000 в пцсторе. Изобщо не ми е в бюджета, за тази цена ще се вземат 2 вайота. Цената трябва да е до 2500 макс.

17. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Сега ги погледнах. За 2500 може да си вземеш само 11" модел от алиените.
    Но може да вземеш Dell XPS. Той ще се вмести в бюджета...

Стига с това вайо, намекнах ти няколко пъти, че не струва. Какво искаш да ти кажа, че е откроен боклук ли
    Очаквам сега полвината форум да скочи

Аргументирам се. Ваиото, според мойта класация е малко преди ейсъра, ОБАЧЕ заради поддръжката която никаква е няма ще го сложа след него. Когато еисъра ти се развали, въртиш един телефон, идват, взимат го от вас, и то го връщат ремонтирам. При дел-а е същата работа само дето гаранцията стига до 5 години...

Просто погледни, гаранциите за определения модел. И ще разбереш кое си струва парите...

18. Тук е от
    Feb 2009

Аз не подкрепям Вайо, тъй като нямам никакви впечатления от него. Просто ми хареса този модел.
    Дисплея трябва да е 16.4 или 17 инча. Нали споменах, че ще го ползвам за работа - срещи, презентации. С това 11" ще изглеждам като ученичка :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 69 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 10-12-10, 18:49
  2. Напрежение по корпуса на преносими компютри и несамо
    От glarus във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 9
    Последно: 04-10-10, 14:45
  3. Отговори: 0
    Последно: 11-08-10, 13:43
  4. Отговори: 0
    Последно: 26-11-09, 12:56
  5. Отговори: 2
    Последно: 05-06-09, 01:23

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе