Philips 42pfl5507 е телевизора, с HDMI, търся си нещо до 1200лв. В краен случай може и малко повече.
Това е една мощна машинка с която няма да имаш проблеми Лаптоп Lenovo IdeaPad B590 - цена, характеристики , ако ще е само за филми може и доста по-евтин да вземеш.
То цяла тема имало,аз нова отварям...
Колеги дойде време за смяна на лаптопчето!
Търся си Здрав! лаптоп до 700лв за ДВД филми и музика!
Под здрав имам предвид пантите най-вече!Постоянно го отварям и затварям,сегашния Леново Г550 сдаде багажа за 3г - пантите заминаха,другото е ток и жица,бачка си отлично...корпуса иначе е много здрав на Леновото и не се усуква!
Ползва се за нет,фейс,скайп,мп3ки през слушалки и двд филми!А и писане на word!
Харесал съм
IdeaPad G500 Black - Lenovo Exclusive Store Г500 пантите ме притесняват
IdeaPad B590 - Lenovo Exclusive Store същото...
Asus x502ca-xx042 /15/cel 847 Лаптоп (x502ca-xx042-15cel-847-48793) - от PIC Computer - много ми хареса и е много лек,но здравината как е?
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NP270E5V-K03BG Book 2 NP270E5V-K03BG - ПРЕГЛЕД | SAMSUNG здравина?
Нещо друго да препоръчайте здраво от към корпус и панти до 700лв за 15.6 инча
Ако не те притеснява втората употреба, 1 запазено Леново Т500 със стоманени панти ще е достатъчно за целите. За да отворя моя са ми необходими и 2-те ръце.
Ами нов предпочитам с гаранция,иначе ИБМските с магнезиев\титаниев корпус са трепач...но ми трябва нов!
IBM не правят лаптопи и компютри от над 10 години. Фирмата е Lenovo и няма много общо с издръжливите IBM-и от близкото минало
знам ги ИБМ,имах навремето.просто ги споменах във връзка с втора ръка предложението леново т500 че бих предпочел стар магнезиев ИБМ...bwt 2005-2006 бяха последнните
Някой по въпроса няма ли мнение?
Като корпус това изглежда доста стабилно : Лаптоп Lenovo IdeaPad B590 - цена, характеристики , освен това има повече мед в охлаждането от нормалното. Има го и в по-евтин вариант, точно за 700 лева.
zdraveite imam nujda ot malko pomosht imam 3g modem na globul x230l i mu slojih sim karta na vivacom no mi iska NCK kod ot kade moga da go namerq
КИРИЛИЦААААА! Прочети форумните правила и се поправи при следващи постове!
Този пост е редактиран от stenly; 01-10-13 в 23:23.
Здравейте,
Днес видях в Метро каталога на първа страница един Ultrabook ASUS обаче е REFURBISH. Дават гаранция 1 год./като че ли това ме отказа/
Видях го и на живо,не е зле.
Цената също ми харесва. Ето това е: МЕТРО Поща Офис 20 - Онлайн каталог - стр. 1 от 24
какво ще кажете?
Здравейте, търся си нов лаптоп. Сегашния ми тошиба идва малко слаб.
Изискванията ми: IPS full hd, мин. 8GB RAM, i7 Haswell или в краен случай i5.
Някой сеща ли се за подходящ модел?
Здравейте и аз като биро си търся нов нотбук (13-15'') само че аз само знам че не ми се дават повече от 1200-1400 лв и че не искам HP ... а И искам яка батерия...
Ще съм благодарен за мнения...
Ето ти едно чудесно моделче - Dell Latitude E5430. Удобен за пренасяне и работа, с подсветка на клавиатурата и матов дисплей, 500ГБ твърд диск на 7200 оборота, интелска вграденa видeо карта HD4000 + 3г. гаранция.
И ревю на лаптопа.
Това не е ли много стар модел ...
Мога да взема това за окло 1100 лева.. TOSHIBA преносими компютри >> Satellite >> Лаптоп >> PSU5XE-00800EB3 дайте мнение