Страница 37 от 69 ПърваПърва ... 27353637383947 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1027
Like Tree60Одобрявам

Laptop, Ultrabook, Netbook - помощ при избор на преносими компютри.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Laptop, Ultrabook, Netbook - помощ при избор на преносими компютри.

Коя конфигурация на Y580 имаш в предвид? Иначе Леново са си стабилни машинки.

П.С. С какво ще я тормозиш тая 16 GB RAM?

2.  

3. skakalec
    Guest

Програмите за препрес. По-назад в темата (или друга тема да беше), се препоръчваше за препрес машина 16гб рам...
    Незнам, да не наруша форумно правило, публикувайки линк към оферта: Лаптоп Lenovo IdeaPad Y580 - Цена, Характеристики, Мнения

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от skakalec Виж публикацията
    Благодаря за отговора!

Направо се замислям за 16гб рам и удължена гаранция. Може би слагане на ssd ще го отложа малко във времето. Алтернатива някаква на въпросното леново?

Поздрави!
    имам приятели с фотошоп и целия пакет на Адоб, които трудно пълнят 16-те гиги на стационарните си машини, така че скокът от 8 към 16 е с маржинална полезност

гаранцията си е твое решение

SSD-то е хубаво нещо, но шоп-ването и др.под. направо ще му е....,извинявам се, разкаже играта за 6 месеца, а да слагаш само ОС-а на него, а програмите и работните файлове на харда обезсмисля цялото упражнение

алтернативи не че няма, но в този клас хората вече не ги правят със завързани очи, така че може да се разчита на някакво качество и изборът се свежда до фенбойщина и дизайн

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

При всички положения си купи лаптоп, който може да поддържа 16ГБ памет, а паметта можеш да я закупиш допълнително когато се наложи.За мен ССД диск на първо време е по-доброто за лаптоп на който ще се -цат последните -ъри ...

6. skakalec
    Guest

Сърдечно благодаря за насоките, наистина са ми много от полза!
    Вероятно ще го взема с 8ГБ рам, но ще държа да е на един слот, за да мога да добавя още 8 впоследствие (предполагам са само 2 слотовете за памет).
    За удължената гаранция ще се замисля, но ми се струва полезна благина...
    Колкото до ссд-то - интелите са с по 5 години гаранция - скапва се на 6тия месец примерно, връщам им го, зареждам имидж на новото и продължавам - проблеми никакви ;-)

7. skakalec
    Guest

За съжаление с леново-то ударих греда... изчерпана наличност, какви са алтернативите?

Това, което си мисля е че не ми трябват 17инча, ips матрица или 1920х1080. Когато съм вкъщи спокойно ще мога да си работя и да ползвам като екран тв-то. Ще съм благодарен за насоки към алтернативи.

Благодаря!
    Този пост е редактиран от skakalec; 17-04-13 в 23:10.

8.  

9. skakalec
    Guest

В продължение на горния постинг, загледах Dell Inspiron 7720, ето и линк: Лаптоп Dell Inspiron 7720 - Цена, Характеристики, Мнения

Някакви мнения за него?

10. Тук е от
    May 2013

Здравейте препоръчайте ми що годе сносен лаптоп за около 1300лв.
    Ще се ползва за всичко+игри.
    Благодаря.
    П.С.Да има и HDMI:rolleyes:

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Какви игри???
    Има голяма разлика от игра до ИГРА(FPS)...

12. Тук е от
    May 2013

ми от рода на Medal of Honor:Half-Life:Star Craft:

13. Тук е от
    May 2013

Колеги,този добър ли е:Acer Aspire V3-571G | laptop.bg
    Няма да се ползва само за игри,но е по хубаво да мога да ги играя

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

16. Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от igeorgiev82 Виж публикацията
    Колеги,този добър ли е:Acer Aspire V3-571G | laptop.bg
    Няма да се ползва само за игри,но е по хубаво да мога да ги играя
    Аз си взех такъв скоро,перфектен избор според мен цена-качество.
    Дразнещото е че дисплея е лъскав а не матов и на слънце блести,но се преглътва

17. Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от igeorgiev82 Виж публикацията
    Здравейте препоръчайте ми що годе сносен лаптоп за около 1300лв.
    Ще се ползва за всичко+игри.
    Благодаря.
    П.С.Да има и HDMI:rolleyes:
    Този ще ти свърши супер работа, горещо го препоръчвам. Идеален е за "всичко + игри"

18. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте.
    Ще си вземам нов лаптоп и искам да мога пускам от него 3D филми на телевизора си. Ако може да ми дадете някакви идеи и насоки каква видео карта ще му е необходима? :rolleyes:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 69 ПърваПърва ... 27353637383947 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 10-12-10, 18:49
  2. Напрежение по корпуса на преносими компютри и несамо
    От glarus във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 9
    Последно: 04-10-10, 14:45
  3. Отговори: 0
    Последно: 11-08-10, 13:43
  4. Отговори: 0
    Последно: 26-11-09, 12:56
  5. Отговори: 2
    Последно: 05-06-09, 01:23

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе