Абе, направили са, ама не баш...клавиатурата е като на лаптоп от 500лв. За тези пари бих предпочел 13"-ова ябълка. Иначе за мен, ако се търси бизнес ултрабук и парите не са проблем - X1 Carbon е победител.
Абе, направили са, ама не баш...клавиатурата е като на лаптоп от 500лв. За тези пари бих предпочел 13"-ова ябълка. Иначе за мен, ако се търси бизнес ултрабук и парите не са проблем - X1 Carbon е победител.
Този пост е редактиран от pilot; 20-05-15 в 18:15.
Мдаа, X1 Carbon е чудесен
за този модел струва ли си парите ACER V5-573G-54218G1TAKK :: Лаптопи :: Лаптопи :: Лаптопи :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria май са последни бройки по магазините мостри да вземам ли или да изчакам
Не. Струва си, ако е с FHD IPS.
Народе... лятото идва, ще ми се да се обзаведа с нещо по-леко от сегашната ми Lenovo E530 щайга.
Предвид топлите чувства към този производител и непосилните за мен цени на X1 Carbon... - какво ще кажете за Lenovo Yoga 3 Pro?
Лекинко са ми над бюджета, но видях наживо и ми грабна окото на първо четене.
Някой досег конкретно с тези Yoga? Имат ли наследени проблемите на по-евтините Йоги?
Някакво друго предложение за ултрабук Lenovo?
Под 15" ли трябва да е? Тези йоги са си чисто огледалоВъобще с какво те грабнаха?
![]()
Ако трябва да съм честен... с гъзария - хареса ми на външен вид, екрана е много ярък и детайлен, подлъгва ме може би, че лъскавината на екрана няма да ми пречи...
13.3, 1.2 кила, с това ме грабна... Тъча... знам ли, с Win 10 може да стане приятен за използване на 13.3
Иначе, да - под 15, 15 и сегашния ми си върши чудесна работа.
Този пост е редактиран от pilot; 23-06-15 в 19:07.
Купи ли си машинка?![]()
Нацепен Лаптоп Asus G751JT-T7118D + още ъпгрейд-16GB RAM, 1TB+250GB SSD, Intel Quad-Core i7-4720HQ, 17.3' FullHD IPS (1920x1080) LED A-G ako някой търси лаптоп с 16GB рам, 256GB SSD и карта GTX 970M да погледне![]()
Знаех си че трябва да има причина никога да не съм пазарувал от този онлайн магазин.
Здравейте, имам нужда от помощ. Искам да си сменя стария компютър в къщи с лаптоп. Ще се ползва основно за интернет, гледане на филми и клипове от ютюб. Търся нещо около 700-800лв.Какво ще кажете за този, струва ли си
LENOVO IDEAPAD G50-30 80G001AABM :: Лаптопи :: Лаптопи :: Лаптопи :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria
тука видях спестени 200лв TOSHIBA SATELLITE C50-B-15K :: Лаптопи :: Лаптопи :: Лаптопи :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria
Tова, което пропуснах е че искам да е с Windows
След като закупих лаптоп на Асус се регистрирах тук https://asuspromotions.com/bg/bg/pag...bility/contact за връщане на парите, ако лаптопа се повреди до края на първата година от гаранцията. Регистрацията беше одобрена Asus Reliability - Registration Approved
Уважаеми Г-Н Димитров,
Регистрационен номер: 53194
Поздравления, искането ви за регистрация на ASUS Promotions е одобрено.
Ако устройството ви се повреди между 8-ия и 365-ия ден от датата покупка, моля влезте в промоционалния сайт за по-нататъшни инструкции.
Ако имате някакви въпроси, моля прочетете Правилата и условията или Често задавани въпроси на нашия уебсайт или пишете на support.en@asuspromotions.com
С уважение,
ASUS Promotions Обслужване на клиенти
но след това продължават писма на английски от този мейл support.en@asuspromotions.com за незавършена регистрация, за липсващи снимки от касова бележка. Писах им че съм снимал и пратил всичко и съм одобрен, но спамът продължава. Каква е тая работа според вас. Мисля да върна продукта и да не се занимавам повече.