Аз точно загледах това : TOSHIBA SATELLITE P30W-B-102 - Технoмаркет - онлайн магазин
Някой може ли да сподели впечатления?
Аз точно загледах това : TOSHIBA SATELLITE P30W-B-102 - Технoмаркет - онлайн магазин
Някой може ли да сподели впечатления?
Не сме разбрали.Аз "заглеждам" Йогата на леново.
Мога да си го позволя. Но толкова пари за такива работи не давам„ Най предпочитам настолен компютър с огромен монитор.
Здравейте, моля да ме посъветвате в избор на лаптоп, че сестра ми направо ме заби със изискванията си: Малък и с много място и цена около 800 лв. Спрях се на 13,3" и 1ТВ хард диск. Ама тези малки машинки се оказаха по-скъпи от голям лаптоп да си вземе човек. Пък и като ги видя за 600 лв с кви параметри са и жал ми става да си даде парите за това. Главно ще се ползва за интернет, офис пакет, филми, музика, снимки. Та търсих, умувах и намерих тези два варианта:
Технoмаркет - онлайн магазин
Acer Aspire V3-371 | Laptop.bg - Технологията с теб
Моля дайте мнение, за тях или предложение от някъде другаде на други лаптопи.
Благодаря!
Бе да кажем, че хардуера може да се свие малко то по скоро аз го гледам, ама после ако вземе да цикли и знам, че ще е на моята глава пак :D
мерси за предложението
Напълно те разбирам , но или правиш компромис или я убеждаваш да си вземе нормален модерен лаптоп на приемлива цена , понеже добрите компактни версии са си цифра .
Лаптоп Acer TravelMate P238-M с 128GB SSD
n100ev, по-добре агитирай сестра си за лаптоп с 15.6" дисплей. И да даде впечатление как се гледа филм с толкова малък дисплей.
Изглежда няма да го разхожда никъде по-добре я агитирай за настолен компютър.
Напълно съм съгласен с вас, много благодаря за отговорите, ще видим ква ще я измислим или нещо от тези или 15.6 ще да е.
Мислили ли сте за употребяван бизнес лаптоп с гаранция от доказани сервизни центрове ? Примерно Dell Latitude E6430 и HP Elitebook 8470, хем по-евтини, хем с отлична изработка. Слагате едно SSD и с остатъка от парите черпите приятелите за добрата покупка .
Този лаптоп да предположим,че е на 6 години .За колко пари ти го предлагат?
нещо от рода на 380 лв.
За тези пари аз бих избрал нещо, което е поне 14".