Хах, как да помогна повече...
Хах, как да помогна повече...
Помогна , не се притеснявай . Все така , жив и здрав !
Имам едно питане.Гледам,че доста модели лаптопи се предлагат без оптично устройство.Освен чрез флашка (което не ми допада),какъв начин има за инсталиране на Уиндоус,програми,игри от външен носител пр.сд диск? Благодаря.
През нета !
И доста се предлагат с такова , но винаги може да си купиш и външно такова на усб .
Оптичното у-во е морално остаряло. По-добре е въобще да не си купува човек подобно нещо.
Здравейте, моля предложете лаптоп до 1000 лв, който ще се ползва за обичайни неща, за игри единствено League of Legends (която не изисква мощно GPU). Основни критерии: качествен дисплей (доколто е възможно за тези пари), по възможност с SSD.
Може би нещо такова Lenovo V510-15IKB, Intel Core i3-7100U (2.4GHz, 3MB), 2x4GB 2133MHz DDR4, SSD 256GB, 15.6" FHD (1920x1080), AG, IPS - 950 лв ?
Много добър избор си направил. Core I3 е точния процесор за обичайните неща. Твърд диск въобще не ти трябва.
Може да погледнеш и Dell Vostro 3568. Този даже е с 3 години гаранция.
Kак ви се струва тази кобинация за 420 лв , перфектен външен вид , втора употреба , натъпкан с софтуер ( Вин 10 64 бит + офис2007+ Microsoft Picture It ) -
HP ProBook 6460b 14" i5( 2520 М) 4x2.5Ghz CPU 4GB RAM 250GBIntel® HD 3000 Graphics - ще се ползва за обикновените неща - нет , филми , музика , тектообработка , стрийм
Лаптопа е сигурно на 6 години. Той си е морално остарял и най-вероятно деградирал. Кажи на този ,който иска да ти го продаде да го хвърли на боклука.
Има го и в наш магазин за 340 лв - гол като пушка , без грам софтуер и се плаща за него допълнително 100+ лв. Иначе ми е интересно дали има слот за сим-карта под батерията ? Иначе има доста входове/изходи , но си е стар модел , спор няма , ама и цената е такава . като нов е бил 1800+ лв !
Ако реши да го хвърли , аз ще си по прибера , нека да е стар !Ама , де тоя късмет !
За музика, филми и офис работа необходимо ли е повече от това, което предлага въпросния екземпляр? Мисля, че не.
Ако визуално изглежда добре и работи нормално аз бих си го купил. Алуминиев корпус и долен капак, който като го махнеш и всичко цъфва . Това спомага за по-лесното му обслужване. Друг е въпроса дали си струва за 420лв.
Визуално е като нов , без забележки !Работи без проблеми , поне аз така разбрах , няма смисъл да ме пързалят .
Струва 340 лв без софтуер у нас , а този си има всичко качено и актуална ОС и затова и не е в БГ !
Има и дръг , ама корпуса е ...трошил лешници , ама поне е алумин и ще се оправи и малко боя и става ,, ... чисто нов , има ссд диск и 8Гб рам , вин 7 , може и вин 10 , ако кажа !
Те това бизнес " дърво " , HP Probook 6560b за 300кинта , как е ; ..... с чанта и доста приличен за годините си външен вид ( за обичайните неща , нет , филми , стрийм , ...)
1600x900
39,7cm (15,6")
Intel Core i5 2430M 2.4Ghz
320GB HDD
8GB
Intel HD Graphics 3000