Дали ще я ползваш тая чанта? 3 кила и заминала батерия, ще трябва да мъкнеш и зарядно
Принципно, ще ти върши работа, ама си е бая дъртичък...
Дали ще я ползваш тая чанта? 3 кила и заминала батерия, ще трябва да мъкнеш и зарядно
Принципно, ще ти върши работа, ама си е бая дъртичък...
Никъде няма да се мъкне , кютука алуминиев , на бюрото , за мъкнене имам друг ! Дърт е знам , ама от сой , нищо , че проца е " само " второ поколение !
Хвърлил съм око и на един Асус Зенбок , супер тънък , ама да видим !
Дай параметри и цена? Последно на втора ръка ли се спря и цена под 500лв.? На дъртият, ако му сложиш ССД ще го подмладиш...
Този пост е редактиран от pilot; 08-04-17 в 00:27.
Цена на кое ?
Зенбука е на търг , цена зависи , параметри много различни , няколко са , но и някои не са пълен комплект или с леки дефекти на тъчпада , нямат адаптери за нета и вга - лаптопа е доста тънък и няма размер за норнални такива изходи Втора ръка , ама с цени под 300 , дори , ако стане!
4GB ram , 256 ssd , intel core i7 3 gen 1.9 GHz 1
Аха, сигурно ще има читави бройки, ама и доста морги...
Има един за 400 кинта, но обичам да се пазаря , ако може де , веднага да се купи , ама има и за над 600 лв и нагоре !
Има и една доста читава бройка , изложбена , ама няма грам аксесоар - само зарядно ! Нема кирия от такава сделка !
Не знам дали тук е най-подходящото място да питам, но реших да пробвам. От известно време макбукът ми прави проблеми - рестартира се през 30 минути. Днес търсих сервиз, но това се оказа малък проблем, тъй като няма много сервизи, които да се занимават с поправка на подобни устройства или поне аз не открих. Накрая намерих този сервиз Сервиз за MacBook на топ цени — GSMService24 . Ще се радвам, ако някой има мнение за тях да сподели, защото искам да съм сигурен, че няма да си хвърля парите на вятъра.
Аз бих проверил има ли оторизиран сервиз за такава техника в БГ.
Не бих седоверил на такъв, който се нарича GSM-нещо си.
А и е трудно да се препоръча специалист, след като не си написал за кой край на БГ търсиш.
Успех!
Да използвам и аз темата и да питам:
Имам един стар лаптоп, който си поддържам в лабораторията заради чистия RS232 интерфейс, който има. Модел HP Pavilion ze4805. Умря му обаче батерията и сега даже и с включено зарядно включва, държи няколко минути и изключва. На него обаче през годините е качван много софтуер за програмиране на нашите устройства и за тестове и ми е страшно необходим. Някой може ли да ми препоръча сервиз, който да рециклира батерията? Батерии за него има в Ebay, но не доставят до България. Има ли начин за заобикаляне на това?
С посредник няма ли да стане доставката до България.
В Amazon UK или DE провери ли?
HP се очертава да бъде най-големия търговец на лаптопи за тази година. А според сключените контракти се очертава Quanta да произведе 35% от лаптопите с марка HP, а Wistron и Compal по 25%.
HP will be the king of the notebooks this year
Здравейте дружина,
Трябва спешно да сменя един геймърски лаптоп.
Alienware 4 годишен, оправих му харда, че беше изгорял от разнасяне докато работи,
но пак не ни кефи. ( е остаря. какво да се прави )
Тогава препоръчвах DELL или Asus, сега съм малко извън играта, но гледам играчите са ASUS,ACER и LENOVO(ALIENWARE много скъпо и видяхме, че пак се троши ).
Към кое да се насоча - ASUS G или LENOVO LEGION Y520 или ACER Predator Helios 300?
Кое е най-дурако устойчиво?
Поздрави
Хм. Първо да отбележа, че HDD не се правят от DELL, така, че това, че са трошливи не зависи конкретно от цитираната марка. 2 механичния HDD e едно от най-слабите места на преносимите компютри. Разните модели имат разни защити HDD Guard и така нататък, но защитата е ефективна до толкова, че в някои случаи да успее да паркира главите. От сериозен удар, няма защита която да помогне.
С новите SSD този проблем елиминиран, понеже няма механични части а само един чип с памет. Така, че ако проблема ти е в "чупенето" на ХДД просто го смени с SSD или гледаи новата машина да има такъв.
От DELL по дуракоустоичиво една ли ще намериш. А Acer втора ръка не съм виждал, така,е е далече от дуракоустоичиво...
Между асуса и леновото биз избирал по параметри. 1050, 1060TI на леновото звучи добре
Благодаря. А откъм охлаждане ASUS G или Lenovo Legion Y520?
На Асус доколкото видях различните модели са с различно охлаждане. Даи конкретен модел.
Ако има къде да ви видиш и пипнеш на живо ще е най добре...