По принцип лятото не е най-удачния момент за покупка на лаптоп. Почти всяка година септември Intel изкарват новото поколение процесори. Пък и уж скоро се очакват да излязат мобилните версии на AMD Ryzen.
По принцип лятото не е най-удачния момент за покупка на лаптоп. Почти всяка година септември Intel изкарват новото поколение процесори. Пък и уж скоро се очакват да излязат мобилните версии на AMD Ryzen.
Здравейте,
Какво ви е мнението за втора ръка Lenovo Yoga 2 Pro, купуван е през 2015г. Продава се за 800 лв.?
Intel Core i7-4510U ( 3.10 GHz, 4MB кеш)
Intel HD Graphics 4400 (споделена памет)
256GB SSD
13.3-инчов (33.78 см.) - 1920х1080 FULL HD, IPS сензорен
Нищо втора употреба не си заслужава. По-добре си вземи нов , с гаранция.
LENOVO 110-15ISK 80UD00Y1BM
Привет на всички! Старият лаптоп издава багажа, трябва да се купува друг. Тъй като, бюджета е ограничен (около 700-750лв), двоумя се между втора употреба с 2г гаранция, или нов! Лаптопа ще се използва в къщи, интернет, клипове, филми, леки програми и игри! Спрял съм се на няколко варианта:
1. 2. Какво според вас е по-добре, втора ръка ми казаха, че е с по-добри показатели, а другото си е ново! И с тези матови дисплеи ще има ли добро качество на картината!
Вземай първия.
Не се занимавай с тези втора употреба. Двата от тях са с 14" дисплей, а третия е от 2010г.
Не знам какви игри играеш, но за сериозни игри ти трябва много по-голям бюджет.
Налично SSD вдига значително производителноста на компютър,спрямо такъв с твърд диск.
- - - - - - - - - -
Матовия дисплей е по-добре от лъскавия. При дисплеите всичко е лотария. При един и същ модел лаптоп тайванските производители постоянно сменят моделите дисплеи.
Здравейте, спрял съм се на два модела лаптопи, но немога да взема решение кой да избера.
https://ardes.bg/product/hp-probook-...3gh47es-105042
https://ardes.bg/product/acer-aspire...-120ssd-102213
100% няма да се играят никакви игри, ще се ползва за работа с офис пакети, интернет, филми и тн., аз лично клоня повече към HP, заради подсветката на клавиатурата, но ме притеснява видеокартата, да ли ще се справя с новите филми с голямо качество.
От тези двата, категорично HP-то.
По отношение на притесненията ти: "новите филми с голямо качество", възпроизвеждани на 15"... излишни тревоги имаш![]()
И двата лаптопа са абсолютен овъркил за нещата за които ще се използва .
Нещо по-семпло-----> Acer Aspire 3 A315-51-34T1
Ето списък на ODM производителите на техника с марка HP--->HP Suppliers
А също и на Dell ---> Original Design Manufacturers(в таба our suppliers )
Този пост е редактиран от emil vasilev; 22-01-18 в 21:35.
Здравейте, можете ли да ми препоръчате лаптоп до 600лв - няма да се използва за игри, само за гледане на филми, сърфиране в нета и комуникация с други хора. Благодаря предварително!
Dell Inspiron 3552 --- за толкова пари толкова.
Здравейте, колебая се между два лаптопа. Lenovo с i7 6820hk + nVidia gtx 1070 и Acer predator helios 300 i7 8750h + nVidia gtx 1060. Останалите параметри не са от такова значение, макар че охлаждането и екранът на първия са по-добри, но предвид картата - нормално. Ценово са еднакви там, където съм ги намерил.
Процесорът на пъривя е с над 30% по-зле от втория, но обратното стои с видео картата.
Какво бихте препоръчали?