Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 73

Най-добрия смартфон в момента ?!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2005
    Мнения
    164
    #16

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Наистина за момента N8 ми хваща окото, дали добре снима с тези 12 Mpx?
    За sony-тата нищо на казахте?!

    Galaxy S не искам, нито нищо друго щo е Samsung... До сега на Samsung нищо не съм купувал, а и нямам намерение....
    Което като цяло говори за ограниченост...
    Имам Самсунг Галакси S от почти година и не ми идва наум да го сменям. Има всичко, което ти искаш, без светкавицата. Обаче Галакси S II има и то не лоша.
    За какво ти го разправям? Ами просто ей-така. За теб очевидно това, че Самсунг продава най-много смартфони в света не е от такова значение.
    Само че когато си вземеш нещо марково, моля те направи си услугата да да изчоплиш пласматката, а после и екранчето и отдолу ако не лъсне поне един чип, на който пише "Самсунг" или на който е маркировката на Самсунг аз ще ти платя разбития телефон. Е, ако намериш нещо такова ти сам ще си доразбиеш "марковото" телефонче, защото ти гадни немаркови неща не търпиш, нали?
    Ей! Сетих се! Може и самото екранче, което си изчоплил може да е на Самсунг. Ужас кошмарен!
    Пак се сетих!
    Знаеш ли какво е Google Nexus S? Втория след Nexux One собствен телефон на Гугъл. И неговия производител е... една гадна немаркова марка...
    От друга страна Гугъл защо ли ще се излагат да си слагат името на един гаден, ама много гаден телефон...
    Отговор от теб едва ли ще получа.

  2.  
     
  3. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #17

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Хм, гледам камерата на Galaxy S II е 8 Мп... Уж снима ХД видео което е малко съмнително...
    А относно продажбите, Samsung и NEO са най-продаваните ТВ в ТМ и какво от това, значи, че са най-хубави ли?!

    А за гъгъл, е кои да го произведе Нокиа ли?!

  4. Member
    Тук е от
    Feb 2005
    Мнения
    164
    #18

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Голяма смешка, нали?
    Та кой да е?
    Ами... Сони, например? Нали са марка? Всъщност мисля, че Сони нямат читав смартфон за андроид... Уж хубаво, но все нещо резнато...
    8 MP е резолюция 3264x2448. HD отговаря на 1920×1080, което е малко над два мегапиксела. Galxy S II е с двуядрен процесор, който съвсем спокойно поема видеообработката за HD... Та не разбрах кое точно те усъмни? Защото не са "марка"?
    P.S. И Нокиа ползват чипове памет на Самсунг...

  5. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #19

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Искаш да кажеш, че от този Самсунг няма по добро на пазара?!

    Няма да го правят Sony, защото тогава цената няма да е същата, докато Samsung са бюджетна марка. Най-вероятно и затова модела им се продава толкова, откраднеш дизайна от IPhone свалиш цената на половина и гледай как се продава

    Какво му е орязано на Sony Ericsson Xperia arc примерно? Освен, че камерата е 8Мп?

  6. Member
    Тук е от
    Feb 2005
    Мнения
    164
    #20

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Ти беше модератор на подфорум "Мобилни устройства", нали?
    Аз започнах разговора с това, че е изключително ограничено да се говори така за световен производител. И си поддържам мнението. И ще го потретя. Нито защитавам марката, нито ми пука какъв телефон ще си избереш. Затова има сигурно десетки производители. Самсунг поне е произведен в Корея, за разлика от IPhone, Nokia и Sony, които са майсторени малко по- на запад... Но не се увличай много. Не много по- на запад.
    И отново казвам - относно немарковостта на Самсунг... Изказванията ти са откровена глупост. Повтарям отново - във всичките телефони, които смяташ за "маркови" има нещо самсунгско... Освен хардуера твърде е възможно е и да е патент.
    А самия факт, че очакваш от сензор голям колкото половината ми нокът на кутрето и пластмасова лупичка да изкарва резолюция колкото цифров фотоапарат не показва особено задълбочен поглед върху техниката въобще. Но пък ти си знаеш.

    Питаше ме какво му е лошото на Арк-а?
    Да започвам ли дългата версия или да посъкратя?
    Ще започна и ще завърша с нещо, което аз смятам за нещо много важно. И същевременно ще го сравнявам с Галакси С, което аз имам.
    Експерия арк има вградена памет от 512 мегабайта. Това означава 512 мегабайта за самия ром плюс приложенията. Вярно е, че от версия 2.2 на Андроид нагоре приложенията могат да се прехвърлят и на външната карта памет, но първо - приложенията, които са градени в самия ром не могат да бъдат местени, а доста допълнителни приложения също не могат. Така че мястото е доста ограничено. А изваждайки картата памет прехвърлените на нея приложения естествено не могат да бъдат ползвани.
    Самсунг галакси С има вградена памет от осем гигабайта (а има модел и със 16), от които могат да бъдат използвани за приложения над 6 GB. Шест гигабайта за приложения, снимки, филмчета и т.н. Разбира се, имаш и отделно карта памет.
    А знаеш ли колко е гадно инсталирайки поредния софтуер да стане ясно, че нямаш място да го инсталираш. А знаеш ли колко е гадно, защото имаш половин мегабайт свободно място целия телефон да ти се влачи?
    Освен това смятам, че нестандартната разделителна способност ще донесе доста главоболия - доста приложения не биха се инсталирали въобще или не биха работили както трябва. Все още 800х480 се води стандартна.


    И да не забравя нещо интересно и забавно:
    Самсунга поддържа следните видео формати: MPEG4, H.263, H.264, DivX, Xvid, WMV, AVI, 3GP, Flash Видео
    Експерия арк: MPEG4, H.263, H.264
    Нали знаеш какво е DivX и Xvid? А WMV и AVI? Копираш филма без каквато и да е манипулация свален от замундата в паметта на телефона - онази, голямата, нали се сещаш и пускаш и гледаш. Субтитри, едно -друго - всичко си е там.
    Като казвам, че телефоните поддържат тези видеоформати имам пред вид, че наистина самите телефони ги поддържат. Плейването не зависи от плеъра. Зависи от устройството в случая.
    Аудио формати:
    Самсунг: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, FLAC, WMA, WAV, AMR, OGG, MIDI
    Сонито: MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV, AMR, OGG

    Нали знаеш какво е FLAC?
    Попитай ме пак кое му е лошото на Сонито. Че това беше кратката версия. Повече четене - по-малко питане.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Варна
    Мнения
    112
    #21

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Nokia N9. И аз не бих си взел нищо на самсунг което да е съставено от повече от две части. Може и да правят елементи но крайните им продукти не струват по мое мнение, от личен и споделен опит. Може и смартфоните им да са сполучливи при положение, че нищо идейно тяхно няма в тях но при положение, че смяташ да ползваш 4 години... Аз не можах да дочакам N9 и си взех Motorola Defy защото да четеш книга във ваната е най голямата екстра за мен. Иначе N8 има най добрата камера ако това ти е основния критерий но пък наскоро от нокиа съобщиха, че в този модел имало често срещан фабричен дефект така, че ако избереш него внимава да го вземеш от място където можеш да разчиташ на гаранция.

  8.  
     
  9. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #22

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Гледах и N9 които е с някаква нова OS (непозната). От друга страна Nokite са с Symbian а всеки казва че по-добре да е Андроид. Особено от към приложения...
    Но пък андроидите са с 8Мп макс... За Самсунга не се и съмнявам, че след 2-рата година, ще вземе да се разпада на съставните си части... Проблемен телефон пък хич не бива, остави гаранцията, но докато го оправят нали трябва да се говори...

    Направих си труда и да сравня Самсунг Галакси 2 с Сони Арк и Арк С, самсунга така са го "надули" като пеленаче памперс
    Но нищо ново де...

    При почти еднакви Батерии

    6.91 часа 7.41 часа 18.30 часа Сонитата държат по 7 часа а Сасунга 18 :
    при разговор 430 часа 460 часа 710 часа - 450 часа за сонитата и 711 за Самсунга
    Абе слънце направо...

    Горе колегата спомена какво поддържал, е този FLAC пък къде ще го слушаш, на говорителчето на телефона ли?!
    Също и не виждам проблем да си намеря необходимия плеър с кодеци и на Сонито да ми тръгнат всички тези Avi та, че и със субтитри...

    Абе не е лесно в днешно време да избираш телефон


  10. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2
    Мнения
    382
    #23

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    glowndark, доводите ти са направо смешни. Особено за снимките - как Мпикселите са най-важното в един телефон ... 8-10-12 ... за нищо ги нямаш ... някога сравнявал ли си снимки направени на два различни телефона/фотоапарата? Като съдя по думите ти - не. Защото нямаше да се хвърляш така на числата.
    Влез в някой онлайн магазин и си избери "марково" Сони по Мпиксели и цвят, защото другите показатели са грешни - всичко за батериите е вярно само при Сони, а при останалите - не.
    А после ще ни обясниш как е най-страхотният телефон и колко е по-хубав и качествен от скапаните Самсунг? И как ще работи 5 години без проблем, а Самсунг-ите още на 2-рата се разпадат. Само дето никога не си имал Самсунг за да сравниш.

    И накрая - ако ще пишеш марката правилно, то се постарай малко повече, защото това също е смешно: "От друга страна Nokite са с Symbian".

  11. Member
    Тук е от
    Feb 2005
    Мнения
    164
    #24

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Гледах и N9 които е с някаква нова OS (непозната). От друга страна Nokite са с Symbian а всеки казва че по-добре да е Андроид. Особено от към приложения...
    Но пък андроидите са с 8Мп макс... За Самсунга не се и съмнявам, че след 2-рата година, ще вземе да се разпада на съставните си части... Проблемен телефон пък хич не бива, остави гаранцията, но докато го оправят нали трябва да се говори...



    Горе колегата спомена какво поддържал, е този FLAC пък къде ще го слушаш, на говорителчето на телефона ли?!
    Също и не виждам проблем да си намеря необходимия плеър с кодеци и на Сонито да ми тръгнат всички тези Avi та, че и със субтитри...
    Ама ти вярно ли си модератор на този подфорум? Вярно ли питаш на какво можеш да слушаш музика?
    И много ли си сигурен, че има плеър с кодеци като на PC за андроид? Всъщност прав си - има нещо като плеър, който работи ужасно, просто защото кара процесора да изпълнява несвойствена задача, защото производителя на телефона не е прекарал овреме правилния поток през правилните конвейри на процесора.
    Точно пък за Андроид мога да говоря много защото се занимавам с тази операционна система почти от създаването и. Наистина Сони не са лоши телефони. Ако говорим за телефони, обаче. За смартфони има да поработят още. Ако търсиш хубав смартфон за андроид освен тъпите самсунги заслужават да сепогледнат Моторолите и HTC-тата. Някои LG-тата също си заслужават един поглед, макар че сигурно те са "жълти" също.

  12. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна
    Мнения
    1,065
    #25

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Имах Sony X10i. И разбрах ,че имам играчка с гигахерцов процесор, чак като го рутнах и смених фирмуера с готвен такъв. Оригиналният на Сони беше отвратително бавен.
    имаш ли препратка, от където си дръпнал софтваре-то за SONY, защото е абсолютно същото положението със Сатио-то на мойта - мноооого муден, а съм много зле с телефоните. За качеството на снимките и видеото съм изгубил надежда за някакво подобрение, как ги пишат тези 12 мпиксела, като видеото стои едно мътно, грубо. Хайде снимките денем стават за нещо, но нощем са под всякаква критика. Хубаво звучи марката СОООНИИИ, ама само толкова, голяма черна точка за тази марка от мен.Дано другите им модели да са по-добри.

  13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #26

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    kalcheff1 , отиваш в xda-developers.com и четеш форума яко. Там има всичко. От друга страна, по спомени Satio май беше с Symbian което означава, че нищо не може да се направи по върпоса (X10i е с Андроид)

  14.  
     
  15. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #27

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Цитат Първоначално публикувано от myrshavija
    glowndark, доводите ти са направо смешни. Особено за снимките - как Мпикселите са най-важното в един телефон ... 8-10-12 ... за нищо ги нямаш ... някога сравнявал ли си снимки направени на два различни телефона/фотоапарата? Като съдя по думите ти - не. Защото нямаше да се хвърляш така на числата.
    http://www.phonearena.bg/reviews/Son..._id2638/page/3

    Мисля, че много добре се справя, както с видео, така и с снимки... Вярно, че говоря за МЕГАпиксели, но освен тях Н8 има и много други фактори, които допринасят за по-доброто снимане, примерно оптиката...

  16. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #28

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    @stenly - ако трабваше сега избираш, какво би си взел?
    @civica - ти какво би взел в момента?

    Виждам доста колеги четат темата, но ги е страх да си кажат мнението По-смело момчета... Като не знам нещо предпочитам да попитам знаещите с риск да стана за резил, отколкото да чета 3 дена Все пак не разполагам с неограничени количества време...

  17. Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    782
    #29

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Вземай Sony-то...от него по марково нема...

  18. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна
    Мнения
    1,065
    #30

    Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

    Цитат Първоначално публикувано от stenly
    kalcheff1 , отиваш в xda-developers.com и четеш форума яко. Там има всичко. От друга страна, по спомени Satio май беше с Symbian което означава, че нищо не може да се направи по върпоса (X10i е с Андроид)
    Ааа " Нищо не може да се направи, щото Сатио е със Симбиън, но чети като разпран на английски за всеки случай " - няма начин Благодаря все пак за инфото.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Какво свири WinAmp-ът ви в момента?
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2320
    Последно: 08-04-24, 17:41
  2. Четат ли x265 телевизорите до момента?
    От detronik във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 03-07-17, 20:59
  3. Телевизор до 600 лв към момента 23.12.2011г
    От glowndark във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 25-12-11, 15:59
  4. Само при мен ли не работи ICQ-то в момента?
    От ru-boy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 27-09-07, 09:07
  5. Има ли на пазара в момента някакъв климатик 7-ца?
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 10
    Последно: 10-09-07, 11:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе