Моя е с Убунто 10.04. и е супер, въобще не ми се пробва друга дистрибуция. Проблема ми е, че не мога да си направя акунт на мейла , нещо с настройките не мога да се справя.
Както и да е, с Уиндоуса беше доста зле, но с Линукса е супер.
Моя е с Убунто 10.04. и е супер, въобще не ми се пробва друга дистрибуция. Проблема ми е, че не мога да си направя акунт на мейла , нещо с настройките не мога да се справя.
Както и да е, с Уиндоуса беше доста зле, но с Линукса е супер.
Аз съм с орязана версия на Уин ХП и съм повече от доволен.
На това компютърче? Което е в заглавието на темата?Първоначално публикувано от granity
Да точно инсталирано е на C и заема 2гб от C-то с любезното съдействие на колега от форума
Еее, супер, значи може и с Уиндоус да върви. Ама на мен много ми хареса Линукса, така че не мисля засега да пробвам пак с Уиндоус.
Ама само 2 Г, то много орязано, чак толкова може ли!?!?
Ама може разбира се.Ако не бях толкова доволен въобще нямаше да си правя труда да пиша в тая тема.
И аз бях така . Първо с убунто 10.04 , докато пробвах ЛУБУНТО. Колега, повярвай ми. С ЛУБУНТО направо хвърчи. Качи го на една флашка и го пробвай без да го инсталираш. Графичната среда на Лубунто е значително по бърза от гнома на Убунто. Пък и доста наподобява Windows. Именно поради тази причина пробвах всичките вариации и ви написах резултатите. Бях готов да пробвам и други дистрибуции като mint, но след Лубунто си седнах на задника. А относно Lite версия на XP? Пробвах го още в началото. Пълен ташак. А при инсталиране и на антивирусна , направо клекна. Просто не е за виндовс.Първоначално публикувано от ops5
И аз взех такъв от заглавието и му сложих някакво XP lite. За мен си върви доста прилично при положение, че го ползвам да си чета в интернет и да гледам снимки и то предимно когато сме на почивка. Естествено в къщи си ползвам настолния с i3 и 24" 1920x1200Първоначално публикувано от ops5
Преди години на PIII/500 c 256MB съм ползвал Windows Fundamentals for Legacy PCs - до него си беше и РС с 2GHz процесор и 2GB RAM. Е стареца зареждаше по-бързо! След това му качвахме SP3, офис пакет, антивирусна, Опера, Скайп - работеше си до последно! Направено е за слаби машинки:
Проблема е, че хич не му разбирам, За да се сложи нещо друго, трябва да го дам на човек, който разбира.След два дни трябва да си го взема и така. А сега като ми е добре не виждам смисъл. Като намеря време ще те послушам и ще сложа ЛУбунто да го видим .Първоначално публикувано от sathv
Днес си купих един ASUS EEE-PC901-20G. Искам да попитам тия които са сложили Убунто или Lubuntu дали всичко с него работи коректно. Най-вече ме интересува WiFi-то. Мислех да си оставя оригиналния Линукс, но нещо има проблем с ъпдейтите, а е доста стар и ако не се оправя с ъпдейтите ще трябва да преинсталирам.
При оригиналния Линукс нещо не ми вървеше както трябва. Браузъра сравнително често даваше някакви грешки и забиваше. Засега при Убунто10.04 всичко е ОК. Не съм пробвал WiFi, (използвам си 3G-то, когато се налага), но човека, който ми инсталира Линукса, видя зор с инсталацията на драйверите за WiFi.Първоначално публикувано от gogobg1
Нещо не си разбрал. Дали ще е лубунто или убунто , драйверите за WIFI линукса си ги слага автоматично. Даже още в началото на инсталацията.Първоначално публикувано от ops5
Може, просто човека каза, че тея драйвери много са го озорили.Първоначално публикувано от sathv
Да използвам темата, някой да ме посъветва какви настройки трябва да направя в мейл клиента, който си е в Линукса. Не мога да си вържа служебния мейл. С Аутлука нямам проблеми.
Моля ви за съвет.Имам голямо желание да си купя асус еее 901,докато все още го има в Технополис,но искам да чуя и вашето мнение!Ще бъде ползван за интернет-юсб модем,музика и филми,като филмите и клиповете ще ги гледам на по голям монитор чрез изхода за втори монитор.Моля за коментар.За 280 лв.- заслужава ли си?