Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 35 от общо 35

ASUS EEE-PC901-20G на чудна промоция

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:ASUS EEE-PC901-20G на чудна промоция

Цитат Първоначално публикувано от nordland22
    Моля ви за съвет.Имам голямо желание да си купя асус еее 901,докато все още го има в Технополис,но искам да чуя и вашето мнение!Ще бъде ползван за интернет-юсб модем,музика и филми,като филмите и клиповете ще ги гледам на по голям монитор чрез изхода за втори монитор.Моля за коментар.За 280 лв.- заслужава ли си?
    Писал съм ти на лични колега. Сега се сещам, че го гледах в Техномаркета за 270 лв. Ако ти се обикаля за 10 лв, можеш да видиш и там.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ако нямаш претенции за HD, това е твоята машинка

4. Тук е от
    Jan 2012

Help -Благодаря за отделеното ми внимание.Имам още няколко въпроса.Предлагат ми и един ibm t40 think pad,втора ръка,по интернет.Да рискувам ли с него или да си купя асусчето?Тези 9 инча не са ли малко малки :default.А и този solid state disc?Между другото асуса ще го купувам от Технополис,така,че ще е с 2 г. гаранция.Интернета ми е от Виваком-юсб.Въобще интересува ме предимно дали е качественно това лаптопче.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

t40 е хубаво и определено по-бързо от въпросния асус във всяко едно отношение, включително размер на дисплея, харддиск, видео и т.н.
    не си уточнил точно с какви компоненти е, защото разнообразието на влагани в t40 е огромно, но като цяло няма как да е "надолу" от асус-а

основната причина за притеснение би било състоянието на батерията както и цялостното остаряване и износване, което е непредсказуемо за такава стара машина. ако и значително по-големите размери не са проблем, а по-скоро предимство, аз бих предпочел t40. ако обаче целта все пак е ултра-мобилност, различна от таблет, нетбукчетата, които са 1/2 на обикновените лаптопи, нямат конкуренция

6. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    ...ако обаче целта все пак е ултра-мобилност, различна от таблет, нетбукчетата, които са 1/2 на обикновените лаптопи, нямат конкуренция
    +

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. перални на промоция
    От ekoto75 във форум Бяла техника
    Отговори: 0
    Последно: 25-01-15, 16:02
  2. Laptop IBM R60 - Промоция !!!
    От frank_fios@mail.bg във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 15-05-13, 01:49
  3. Промоция в техномаркет на YAMAHA
    От kombinatora във форум Аудиотехника
    Отговори: 105
    Последно: 29-01-10, 10:37
  4. TM промоция
    От jodeci във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 16-12-08, 22:10
  5. Промоция по български.
    От fori във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 05-12-07, 23:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе