Става въпрос за АСЕР А1 841-като падне батерията и сякаш си забравя паролите ли не знам-няма връзка с рутера.Трябва да се рестартира,че и рутера за да дойде wi-fi .Ако може някой да помогне...
Аз лично не бих дал такива кинти за таблет (800-900лв) Не що ми се губи смисъла да се дават аткива грешни пари, като така или иначе си ползвам лаптопа.Ей тука http://www.sim.bg/tableti си намерих на много прилични цена, сравнявах го със iPad не видях някаква кой знае каква разлика в скороста или в нещо друго . Както казах, излишни пари, които съвсем спокойно могат да се вложат в нощен живот и сгодни женици :D:D:D
Кой от посочените долу таблети, бихте ми препоръчали:
Apple iPad Mini, 16GB, Wi-Fi, Space Grey - eMAG.bg
Таблет Samsung Galaxy Tab Pro T320 с процесор Quad-Core™ 2.30GHz, 8.4", 2GB RAM, 16GB, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, Android 4.4 KitKat, Черен - eMAG.bg
Таблет Samsung Galaxy Tab S с процесор ARM Cortex A15 Quad-Core 1.90GHz + ARM Cortex A7 Quad-Core 1.30GHz, 8.4", 3GB DDR2, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, Android 4.4 KitKat, Кафяв - eMAG.bg
Благодаря!
От тези третият! Но зависи и коя ОС предпочиташ - IOS/Android или пък Windows![]()
Онзи ден бях в Технополис и правих сравнение между екраните на Galaxy Tab S 10.1 и iPAd Air 2.Амоледа даваше неестествено ярки цветове и бялото ми синееше леко.Освен това епълския таблет вървеше някакси по мазно.Това е субективно мнение, но определено ми повлия в избора и окончателно се разведох с Андроид, като замених стария Samsung Galaxy Tab с iPad Air 2.Та на темата - вземи си iPad-а!
Зависи за какво ще се ползва. По-принцип за мен таблета е само един (iPad), но пък много хора не могат да свикнат с ограниченията и си предпочитат андроида.
Teclast X98 Air - истински iPad Air конкурент, DualBoot с две операционни системи - Windows 8.1 Bing и Android 4.4.4
Подробности за технически характеристики, цена и видеопредставяне:
Teclast X98 Air - 9.7-инчов таблет от висок клас с Windows 8.1 и Android 4.4 - SetCombG.com новини
Cube iwork8 Ultimate - евтин таблет с мощен процесор и Windows 10 операционна система
За вас не знам, но поне при мен е време за ренесанс на таблета. Заради масовото навлизане на Windows 10 при тези устройства.
Android таблетът е вече нещо безкрайно познато - отлично средство за онлайн комуникация, игри и мултимедия. Но, опрем ли до обработка на документи, дистанционни връзки към сървъри и компютри, обработка на снимки - Windows средата е незаменима.
Всеки модерен таблет е оборудван с USB порт и Bluetooth модул. Чрез тях, към него могат да бъдат включени клавиатура и мишка, благодарение на които управлението на Windows става познато и лесно. Таблетът лесно се превръща в хибрид с функционалност на миниатюрен лаптоп.
Ренесансът на таблетите и масовото внедряване на Windows операционна система започна с мощните енергоефективни x86 Bay Trail процесори на Intel Z3735 и Z3736. А ето, че сега на пазара започнаха да се появяват и наследниците им с новата, по-мощна Cherry Trail платформа.
Марковите таблети, произвеждани от компании като Lenovo, Toshiba, Samsung държат високи цени - Bay Trail машинки струват около 500 лева, а Cherry Trail стигат и над 1000 лева.
Тук, в светлината на прожекторите влизат китайските производители. Интересно е, че най-добрите таблети не се произвеждат от големите играчи при смартфоните, а от отделни фирми. Отлични модели, доказали своето качество произвеждат Teclast, Cube, Onda, Chuwi.
Cube iwork8 Ultimate е страхотен таблет, базиран на най-новата хардуерна платформа на Intel.
Мисля, че към момента това е най-евтиният 8-инчов Windows 10 Cherry Trail таблет.
Много са нещата, които ми допадат в него, разбира се, не липсват и забележки:
• На първо място, за съжаление до момента няма 8-иночви Cherry Trail таблети, които да са Dual OS - Windows и Android. Cube iwork8 Ultimate също идва само с Windows 10 ОС.
По-старите модели, базирани на Intel Atom Z3735 / Z3736 предлагаха това. Наличието едновременно на Android и Windows не е за подценяване, всяка от операционните системи е по-добра за дадени дейности.
• Батерията на Cube iwork8 Ultimate е само 3300 mAh. Капацитетът й по-никакъв начин не впечатлява и надали би осигурил повече от реални 2 - 4 часа автономна работа.
• Няма наличен 3G модул. Е, предвид цената това е напълно очаквано, а и не е съществен проблем. Винаги можете да използвате Hotspot връзка през смартфона ви.
Cube iwork8 Ultimate - Windows 10 таблет с новата Intel Cherry Trail платформа - SetCombG.com
Други таблети на разпродажба
Здравейте, някой дали може да ми каже за тази марка графичен таблет дали е добра "Wacom art pen & touch medium". И също ако има разбирачи да споделят мнение и за други марки. Защото мисля да си взема, но много нямам на идея кои марки са добри. Благодаря ви предварително.![]()
Onda V919 Air е страхотен Dual OS таблет с тънък алуминиев корпус, голям IPS Retina екран с ултрависока резолюция и мощен Bay Trail хардуер.
Той предлага най-доброто от Windows 10 и Android и е достоен конкурент, както по външен вид, така и по технически характеристики и възможности на значително по-скъпите iPad Air предложения.
Комбинирането му с Bluetooth клавиатура и безжична мишка го трансформират в хибрид с лаптоп възможности. Всичко това се предлага на отлична цена, трудно можем да желаем повече.
Виж повече в SetCombG.com новини
Така е, но при тези цени - $40 са много за това, което има повече според мен.
Аз бих предпочел по-евтиния вариант. $40 са си 1/3-та от цената...
Няма GPS - хайде сега... колко Windows таблети имат GPS, че очакваш в този да има???
Да, има такива, но не е масово.