искам да си взема 24 осака конверторен за 90 куб. площ даите съвети и мнения.Цената с монтажа е 950 лв.Помагаите.Предварително благодаря.
искам да си взема 24 осака конверторен за 90 куб. площ даите съвети и мнения.Цената с монтажа е 950 лв.Помагаите.Предварително благодаря.
Конверторен? Да не искаш да кажеш инверторен? А и Осака ако имат инвертор, доста ще е минал покрай инверторите...
конверторен е заото напрежението зимата пада до 200 волта и не мога да си позволя инверторен
andonis, казва се конвенционален а не "конверторен".За да си доволен от климатик Осака сглобен в складове край Бургас от части поръчани в различни китайски заводи ти трябва доста късмет но е възможно/особено ако го ползваш само за охлаждане/.
За голямо помещени един канален климатик може да се окаже по удачен вариант. Ако залагаш на евтинджоска машина вземи си Мидеа конвенционален.
Това е един от малкото хубави климатици на OSAKA но ако напрежението наистина пада до 200 волта голям климатик няма да ти върши работа по добре сложи два по-малки
сега веч наистина ми стана много мътно.Помогнете,става или не става защото утре трябва да го монтират.......
взимай!не са толкова лоши осаките ама ги накарай да ти сложат истински тампони на външното тяло че са доста шумни машини
andonis бе човек, що ти е тая ярмомелка?? не виждаш ли - пишат ти, че не са лоши ама и сложи тампони и т.н...то да е само това...да я позлатиш...предвиди и пари за лекарства от нервни стресове и всякакви такива...
Кажи поне дали ще се ползува за отопление, щото не е най-удачния вариянт
Вие направо го убихте с отговори Боклуци биле ,това онова,който каквото чул-недочул и т.н пък като тръгнеш по улицата на всеки 10 клими 7 са ОСАКА.Не ме разбирайте погрешно,не ги хваля обаче ВЪВ този ценови диапазон не виждам с какво МИДЕА са по хубави.Човека е отделил толкоз кинти и търси мнение а вие не взимай ,че едвали не ще почне втората световна.Преди 6 години те бяха ако не се лъжа първите които даваха 3год.гаранция(макар и с проф...).Да,мойте са от 6години и не са мръднали(нит пук ,нито мук,нито свирене и никакво обледяване) .Така че колега щом си се спрял на тях няма страшно(ко им плащаш).поздрави
Едната от машините ми е ОСАКА CH 12 SBP - това е АС инвертор.Година и половина си работи като дзвер - топли, охражда, до сега не съм видял и грам лед по него.Тази зима само заскрежава и си маха скрежа при дефроста, достатъчно тих е, създава много комфортна обстановка.Е, малко повече харчи до 1,3 КВ, но това да му е проблема.Стаята е изолирана и на ден навърта по около 3-4 киловата.Топли хола и спалнята, като е монтиран точно срещу мвратата на спалнята.3 години му е гаранцията.Е, сигурно има и късмет, де.....
Имах предвид че при 200 волта напрежение компресора на какъвто е да е голям климатик трудно ще стартира
При 200 волта ще стартира или поне трябва да може да старира ако номиналното напрежение на климатика е 220В тъй като 200 волта влиза в допустимите граници на по-ниско напрежение.