Здравейте! Търся таблет за дъщеря ми. Искам да е нещо по-изгодно. Гледам, че този модел Kobo Arc 7HD - таблет/четец с FullHD дисплей, 16GB, Wi-Fi (черен) е комбиниран таблет и четец и цената е доста добра. Някакви отзиви за него?
Onda V820w ще излезе по-евтино и е с прилични характеристики. Ще пристигне за 10-ина дена до врата от склада им в Англия.
Поръчах го за приятел и за около 5 минути ми беше в ръцете. Хареса ми изработката (твърда пластмаса с грапав гръб на задния панел, което допринася за по-добър захват и не позволява да се хлъзга), на директна слънчева светлина и дисплеят на максимална яркост се вижда без проблеми, с натискането на един софтуерен бутон се превключват ОС.
Благодаря за съветите! Ще видя какво ще правя![]()
Някой ако ползва Алвю таблет, да сподели мнение как са ? Доколкото разбрах марката се води официално румънска, а таблета си е чисто made in china...
Aко се използва зарядно то телефон докато поръчам, ще има ли проблем
Този пост е редактиран от yoyo1; 26-08-16 в 11:17.
Попрочетох малко ,но няма време да изчета и преосмисля цялата информация та направо ще питам - Искам да купя таблет за 5 годишно дете (синът ми) ,таблета ще се ползва за сега предимо да се гледат детски филчета, да се рови из интернет (youtube и т.н.), та с бюджет около 150лв ,за таблет какъв е оптималния избор цена/ качество ! Искам да е ако може 8" и нагоре ! Сшрел съм се на този Четириядрен таблет 10.1 инча Allwinner 10 - ХИТ ЦЕНАТаблет, Таблети на ниски цени, Таблети с 3G, калъфи за таблети или http://www.technopolis.bg/bg/Tablets...1013G/p/574946 или http://www.technopolis.bg/bg/Tablets...WI-FI/p/576364 .
Да, този го видях ,ама нали досега не съм поръчвал нищо от чужди сайтоверазпитах и познати ,ама никой не се е занимавал ,та затова исках да си го купя от наш саит или магазин ,но винаги има първи път,ако не намеря някой, който да ми го поръча ще направя опит ! Благодаря !
Хубаво е таблетчето да има Андроид-все пак в Гугъл плей има доста повече игри.Ето и от мен едно. Купить CHUWI Hi8 Pro 8 Win10 Dual OS Z8300 2GB 32GB Tablet PC w/ Type C ETC-510451-T1-DE по низким ценам с характеристики и отзывы - TinyDeal Пристита до 5 работни дни на адрес.
Гледам из ОЛХ има нови за доста изгодни цени - ето това например Таблет Дива 9 премиум гр. Русе Мальовица • OLX.bg какво ще ме посъветвате ?