Да питам и аз .
ASUS ZenPad 7.0 и към него аудио калъф 5.1 , пак на Асус , някой ползва ли ? Как е звука наживо ? От клиповете в Тубата личи , че си го бива като за таблет , но предпочитам лично мнение от ползвател .
Да питам и аз .
ASUS ZenPad 7.0 и към него аудио калъф 5.1 , пак на Асус , някой ползва ли ? Как е звука наживо ? От клиповете в Тубата личи , че си го бива като за таблет , но предпочитам лично мнение от ползвател .
Здравейте,струва ли си таблета teclast x80pro, за около 200лв от тинидиал,има ли по-добра алтернатива за тези пари от склада им в Германия или от някой БГ магазин(в което се съмнявам).
Може да помислиш и върху Jumper EZpad mini3 от евросклада на Gearbest.
Благодаря, разгледах спецификациите ,но май е само с win10 и няма андроид или се бъркам.Иначе батерията е по-добра и има юсб 3.0,което е голям плюс.
Да, не пише да е наличен Андроид ОС.
Поръчах teclast-a да видим за колко време ще дойде .![]()
Днес пристигна за 197лв е идеален![]()
Е, чак пък толкова крайно отрицателно мнение ! Има за всеки джоб и нужди , примери много , не само при таблетите .
Ако го купи същия за 300 лв или повечe , вече не е жив боклук , така ли ? А , тогава е скъп жив боклук !
Върши работа , за това за което е взет.Има един недостатък ,но се надявам с времето да се намери решение.
За това идеше реч -- teclast x80pro .
- - - - - - - - - -
Аудиото е средна хубост за един говорител , типичен китаец . Става за музика , но с добри слушалки е по-добър вариант .
По-добрия вариант на този таблет е teclast x80 power , но и цената е по-различна .
И за говорене през скайп и вайбър не съм сигурен дали има отгоре слушалка ,или се ползва само на високо говорител.
Аз чакам начин за руут , за да може да се инсталират проложенията от андройда на SD картата ,но моят е някаква нова ревизия e3e8 и още го мъчат руснаците .![]()
Те това е супер иновативно ( 4 в 1 ) и предполагам не много евтино ( 1000+ $ ) , но наистина е впечатляващо - Graalphone !
Ако някой има същия таблет ,намерих начин за махане на Win-a и остава само андройд с 25+gb свободно място. (teclast x80pro ревизия e3e8 или e3e7)