Ще имаш проблеми с тази марка
От известно време имам проблем с таблета. Постоянно забива, нямам пари за нов, а доста често го използвам по работа и ми трябва. Препоръчайте сервиз?
Първо направи един reset до фабрични настройки......
Малко изън темата , - поръчах си таблета и като се почна едно ходене по "мъките" и плащане на ДДС и някаква пощенска такса и таблета ми излезна почти 200лв. да ми е "честито" и сума ти разкарване по пощи , митница и до банката ,та се видях в чудо ! Що не казахте, че е толкова сложно, бре???
значи не е бил поръчан от евро-склада!
ако е бил от там, пристига ти на крака до входната врата с куриер
Значи не си сложил отметката на EU по време на поръчката. А ако си я сложил и е нямало наличности и след това си поръчал от Китай е въпрос на късмет да не попадне в митницата.
Таблета пристига от склад в Холандия NL ,но от митницата казаха, че всички идват от Китай , и само склада бил в Холандия !
Тоест от Холандия или от Китай дойде въпросния таблет? Има разлика.
Здравейте,помогнете ми с избор на таблет с цена около 200-230 лв.Размера няма значение7,8,или 10'.Също така без значение е дали ще има 3G или не.Благодаря !Весели празници !!!
От България с гаранция или може и от Китай?
Ако все пак размислиш, Onda V80 Plus от европейски склад на Гиърбест. За 7-10 дена пристига до входната врата на посочения адрес. Всичко това ще ти струва около 181лв. по днешния курс на $.
За да няма недоразбрали и прецакани с ДДС, при поръчката от Warehouse Options: избирате отметката EU!