Някои може ли да ми каже добри програми за предпазване от кражба на интернет?[?]
Някои може ли да ми каже добри програми за предпазване от кражба на интернет?[?]
Дай повече инфо.
Ако си в ЛАН за кражба на трафик ли става въпрос.
Инaче интернета ще си го има винаги.Никой не може да го открадне)
Да де в Лан мрежа съм обаче нешто започнаха да ми крадът трафика и затова питам вас за някоя добра програма за да може това да не се случи [8D]
Дръж си компа постоянно включен за да неможе друг да се върже с твоя мак адрес.
Най- сигурно е да се обърнеш за помощ към провайдера си. Той знае какво да направи. Ако каже, че не го интересува и не е негова работа - направо го сменяй. (стига да има друг де). Иначе си остава това, което ти казва Julian. Каквато и програма да сложиш за да работи тя, компа ти трябва да е включен. А щом е включен почти е невъзможно някой да ти краде от твоя трафик, което от своя страна обезмисля инсталирането на въпросната програма.
И аз да добавя че подобна програма няма. Всичко зависи от доставчика ти. Просто не си гаси компютъра.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">кажи на доставчика си да ти адне ИП с твоя мак
<div align="right">Originally posted by Marzeliviq*-*06/08/2004*:* 15:25:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">И това не е пречка...