Dgicom & Unacs sux .... Unacs sled 2-u puso4nia satelit e pylen sux ... ni6to bg ne se otvaria kato horata
Dgicom & Unacs sux .... Unacs sled 2-u puso4nia satelit e pylen sux ... ni6to bg ne se otvaria kato horata
По добре на Дигиком да ти кажа.Говори се че щели да пуснат бърз достъп до Техно-линк-а пък и имат добро прокси
Нека повтря човека : Dgicom & Unacs sux !!!
Уж сателит на Нетисат , ма за нищо не става![]()
Ami do kolkoto vsi4ki kazvat sega Digicom bil pulen sux ama nenam apak do Unacs bilo uj hubavo 6tom space net-a sa na Unacs na4i e hubavo apak bilo skupo mai neznam ne sam siguren ama mi kajeteza Unacs kolko pari trebva da se plati da se preka4a kum tqh ilki tam e s mrejova karta ?
45 евро инсталация + и месечнатакса .
С мрецова карта е .
RN - с кабелен модем .
RN i Unacs само дето до ФТП-то им е доста бавно иначе не е лошо.60к максимум е май.Аз към Комнет с 1000кб в сек мин дърпам.Пък си има и Tucows mirror дето има сички нови програмки аве общо взето ако има Комнет в квартала ти е най-добре
[?]много е зле нета-на ската така съм са набутал че незнем ко да прая рефрешнал съм са отвсякъде мамй май на глобо или диджикома ще се ходи помислете си!!!!!![:I]
Е не е много зле
Вярно, че е бавно но пък за сметка на това е неограничен!
Което за мен е по доброто решение
unacs-a naposleduk mnoo mizerii, ograni4iha skorosta ot ftp-to do 30KB pri dve konekciipravete si smetkata...1 film za 6 4asa
![]()
един филм за 6.30 ( средно [:D] ) , а и междумрежовия трафик се опитеват да ограничат , както и има доста голям лаг при сърварите им !
a kakvo da kajem nie koito sme na skat film 48 chasa daje poveche
Скат казват, че от 01.04 ще е само за 24 часа)
ПС: Дано не съм объркал сметките при превръщането 60 kbps->648 мегабайта за 24 часа
Ha ha ha ha mom4eta az kvo da kaja 4e teglq edin film za 4 dena nali znaete moq problem sas neta ??
A za taq koito ne aqt mi pada neta na seki 3 , 4 4asa i e problem ne6tu sas USB-to i mi kaaat da se ka4a n Ethernet ama de da go namerq kak da se ka4a nikoi ne mi kazvaAko zanete kajete mi plz 4e tuka se mu4a ot sqkade !!!!
Digicom 6te ti pusnat byrz dostyp do free.techno-link.com grynci .... tova iska investicii....a za proxy-to ... kvo me topli men tova ne6to ....az mislia da stavam abonat na cable bulgaria ... malko trafik no za kakvo mi e pove4eot work-a mi stiga
![]()