Някои да е чувал или да знае Кейбъл БГ да пускат неограничен достъп.Това което дават сега е супер ама само за Work.За редовно сваляне не става
Някои да е чувал или да знае Кейбъл БГ да пускат неограничен достъп.Това което дават сега е супер ама само за Work.За редовно сваляне не става
Neograni4en mai niama da vidim skoro.Po nepotvyrdeni danni Cable misliat da predlagat samo na trafik i s visoka skorost.Zasega abonatite v Mrudnik sa nai dobre pri tiah vyrzvaneto moje da stane do 2-3 dena .... a drugite ako sa kysmetlii moje do 1 mesec
![]()
tia ot skat ne sa osobeno kadyrni ne gi biva ush kazvaha che ftp-to im shte stane po byrzo sled mesec dva ato kakvo stana minaha a te kakvo kazvat imali tehnicheski problemi ?
kakvi li sa tezi tehnicheski problemi ?
Ами технически проблеми.Като нищо могат да ви пуснат и 200кб с сек до ФТП-то ама хич не ги е еня.Искат да изкарат някои друго левче.Мизерия просто но такава е действителността.А междудругото каква ви е връзката към пиъринга и тази навън??(за тарифата 19200)
И колко е ?
Това ми беше въпроса
Минимална и максимална скорост и средно колко е?
Аз дърпам с около 2,5-3к средно, като странно нета не е постоянен, имам предвид, че лампичките премигват през 1 сек. и на FlashGet ми дава ту 5к ту 0к....абе иначе 2,5-3к
Забравих да кажа че съм на 19 200
аве няма какво да се лъжем - на скат 19200 колкото и да е шибана пак е по-добре от dial-up май май.
понеже и аз реших да се вържа към тях, кажете каде се слага модема: на pci слот или през някой порт? настройката му като на интернет през мрежова карта ли е?
Е, няма спор, че даже и на 19200 си е по добре от dial-up. Модема се връзва за LAN картата или за USB порта, при наличие на мрежова карта техниците предпочитат модема да се върже там.
Аве колкото Dial-up-a засега в Бургас позволява най-бърз нет на нормални цени.(като изключим разбира се че през него няма сървари с игри,филми и тн.)
бавен е dial-up-a и прекъсва през 5 минутиправя по 30-35 миналия месец ми трябваше повече: 55 лева! това не е БТК а ДИАБЛО!
ave hora i predi li davaha taka skata: internal downstream =90kbps za 12$. demek az go razbiram 4e trqbva da teglite ot ftp-to s ~10KBites/s