Мобилна или диал ъп;ви-фи идсл и т.н. на ланката
и втори въпрос
гигабитов нет предлага ли се в бг
Мобилна или диал ъп;ви-фи идсл и т.н. на ланката
и втори въпрос
гигабитов нет предлага ли се в бг
формулировката ти е неправилна
backup на нет няма как да имаш, можеш да имаш втори/алтернативен ISP...
всеки може да ти предложи гигабитов интернет, само дето няма да е гарантиран
Ами "бекъп"(не е правилен израза просто) може да има. Примерно във фирмата в която работя имаме наета оптична линия. Също така имаме AP към което се пренасочва автоматично интернета ако стане нещо с оптиката. Което си е единствено бекъп варянт докато се възтановят нещата.
Всичко зависи от това колко ти е важен интернета. Ако при спирането му, загубите ти ще са повече от колкото цената на втория канал, си струва...
Иначе всичко може, може и да ти го гарантират гигабитовия, но цената няма да ти хареса
Сериозно има ли луди, които да гарантират гигабит интернет (или аз не съм разбрал правилно дали се говори за интернет или мрежа)? А тези лудите сериозно ли си вярват. Да гарантират гигабит връзка до точка в България разбитам. Ама дори и съвкупност от уплоуд и далнлоуд няма как да им се получи според мен.
А България ако не се лъжа е в първите 5 в света по качество и скорост на интернета ?
rexxar_tm има разбира се , но не и за домашни потребители понеже цената никак няма да им хареса
Питаи в БТК, те ще ти кажат Всеки "вносител" на интернет може да ти гарантира 1Gbps, в темата изобщо не е посочено дали локален или международен... Всъщност 1Gbps за оптична мрежа е нищо...Първоначално публикувано от rexxar_tm
П.С.
"VIVACOM разполага с международна интернет свързаност с капацитет над 20 Gbps доставена чрез 3 независими защитени оптични трасета до международни (Tier 1) доставчици
Локалния (BG peering) капацитет е над 90 Gbps с останалите интернет доставчици в страната "
П.С.2
Води се точно Backup линия. В БГ се води както дойде, резервна, резервирана...
Backup connection
An extra connection to your ISP that can be used in the case that your primary connection goes down. Backup connections allow a customer to have an extra circuit or a "failover" circuit in the case of an outage. Backups may include redundancy, such as running lines to separate gateway routers or POPs, or maybe a simple extra line that can be used if the other line fails.
Really ? "Нищо" може да е за преносната ти среда, но за крайните устройства си е нещо. Ако някой ти гарантира 1 Гигабит/с свързаност и възнамеряваш да я ползваш > 90 % load - 27 х 7 ще ти трябва оборудване на което цената няма да се хареса на средностатистическия домашен потребител.Първоначално публикувано от glowndark
А кои ДОМАШЕН потребител може да си позволи, наета гарантирана линия 1Gbps?!
Или аз не съм разбрал, че говорим за домашни потребители...
Не, че не може и като домашен потребител да ти пуснат такъв интернет, но всичко се свежда до $$$
Вся пак хора всякакви. Някои може да реши да си прави в къщи нов vbox7 и от приходите да плаща интернета