Iskam da vi popitam 200 mb dali shte stigat na mesec za chat predimno i razglejdane na saitove. Bez nikakuv download na software ili Mp3?
Iskam da vi popitam 200 mb dali shte stigat na mesec za chat predimno i razglejdane na saitove. Bez nikakuv download na software ili Mp3?
Ами вероятнмо ще стигнат ако това е трафика само в едната посока.
Да ама според мен това е в двете посоки, и определено е малко куцо.. кога ли ще се сетят че в провинцията живее над 80% от населението![]()
Ми мисля, че около 500 е добре за твойте нужди, ама 200 си е малко!
Ако си разпределиш дажбата по дни и се ограничаваш може да успееш да се вместиш....
Аз съм към МНЕТ и ми стигат, че и остават. От време на време тегля някоя друга програмка. Чата ми не отчита трафик, обаче доста страници разглеждам.
Aham. Ami kato za sega shte probvam pak kato ne se vmestvam shte si uvelicha na 500 MB
Creator, малко е. Само от разните свф-и по страниците ще ти отиде трафика. Препоръчвам ти 500-те МВ, ако това е варианта - макар че на мен и 3GB не ми стигат. При това само от браузване.
Много браузваш :] В най-добрите си години едвам съм правил 3ГБ без да точа филми и разни такива![]()
Ami ako imash kato dopalnenie i bezplaten IRC server 200 MB moje i da te uredqt. Vapreki che az bez da polzvam razni chatove edvam se fashtam v 1GB.
Samo ot Brows i chat gi pravish za dva dni mnogo e malko pone ,bi triabvalo sam da si znaesh dali shte ti stigant 200MB. Neznam kakvo pravish v neta [}]
м-нет таксуват и входящ, и изходящ! скубят на поразия!
а иначе 200 е малко. това са по 6mb/ден, няколко часа chat правят над 1mb ( aко стоиш и в канал ), една страница с 2-3 картинки чуква спокойно 150k, а за час-два сърфиране като обиколиш двадесетина = 3-4mb, + изходящ 1/10 спрямо входящия и няма да усетиш как си ги прескочил. имам познат на 250 и си следи всичко. такова самозатормозяване просто никой не заслужава [].
малко е ако седиш по цял ден да браузваш и чатиш .Аз в къщи имам 330 и сядам само като се прибера за час два и немога да си ги изразходя.
200МБ трудни ще ти стигнат, аз ползвам 300МБ само входящ и ми стига точно за месец +/- 10МБ ама си тегля и от време на вреем няоя малка програмка или песен
MNET таксуват входящ и изходящ трафик, но IRC не отчита трафик, пощата също.
За 2-3 часа на ден броузване стигат 200 МВ.