можели една покана за hd torrents емайл pe7el4o@mail.bg
можели една покана за hd torrents емайл pe7el4o@mail.bg
Здравейте,
Може ли и за мен една покана: krassi.roussev@gmail.com
Благодаря предварително.
Сайта е отворен за СВОБОДНИ РЕГИСТРАЦИИ. Скачайте докато не сте изпуснали промото.
Благодаря за инфото. Вече се регистрирах и аз успешно.![]()
Здравейте! Случи се нещо много неприятно, отдавна не бях влизал в hd-torrents и след като днес се опитах да вляза не ми дава активни менютата отгоре -торенти, топ 10 и всички останали, активен е само index. След като влезнах в пощата си видях, че не съм изтеглил 15гб през последните 90 дни. Помъчих се да си направя нова регистрация, но не ми дава да го направя от моето ip. Има ли някакъв вариант да си върна старата регистрация или направо трябва да си сменям ip-то и да си направя нова регистрация? Иначе коефициента ми е 4,5 не ми се губи старата регистрация.
Привет на всички. Ще съм Ви много благодарен ако ми изпратите една покана за hd-torrents.org ;Обещавам сиид по 24h!!! e-mail: slavkoni54@gmail.com
Мисля, че все още е свободна регистрацията.
Благодаря за информацията.Първоначално публикувано от lazarus18
Току що се регнах!
Здравейте,
Случи ми се нещо подобно като на KumaLisko, вследствие на което регистрацията ми беше изтрита.
За съжаление регистрацията вече не е свободна.
Ако някой може да прати една покана на beserberg(at)gmail.com ще е супер.
Благодаря предварително!
Промоцията вече е свършила
Моля за една покана - nik727@abv.bg
Дали може някой да прати една покана - rsd@mail.bg ? Благодаря предварително!
Ако може и на мен една - accident.bg@gmail.com. Благодарско за което!
Здравейте,
и аз установих, че съм изпуснал промоцията.
Ще съм изключително благодарен ако ме удостоите с една покана, държа да отбележа, че ще бъда много примерен
Имейла ми е: julisimo@abv.bg
Благодаря предварително.
Моля ако някой има регистрация в hd-torrents, да пусне една покана, ще съм много благодарен. E-mail: mil_bg@yahoo.com , milenskiat@dir.bg . Обещавам сийд на изтегленото от мен. Респект за този който помогне!![]()
Изпуснал съм промоцията. Може ли някой да прати покана на jameshet@club-35.com
Благодаря предварително.