А. Дюма е копирал от Стивън Кинг, не спорете.
(Чувствам се задължен да направя дребното уточнение, че казах това в рамките на шегата.)
А. Дюма е копирал от Стивън Кинг, не спорете.
(Чувствам се задължен да направя дребното уточнение, че казах това в рамките на шегата.)
KOKOSH, да, и книгата е много добра. Аз лично първо гледах филма, та от него са ми останали по-ярки спомени... []
wireman, нали знаеш за екипа от писатели на Дюма? [:D]
Когато А. Дюма е умрял Стиван Кинг не се е бил родил (мисля, че не се лъжа, но не съм проверил). Кой от кого е преписвал тогава? А сюжета е 1. несправдливо обвинение, 2. Затвор, 3. Измъкване с хитрост, 4. Намиране на огромно богатство (от въздуха), 5. охолен живот и харчене на пари. Но, както кажете [].
То по тази логика Холивуд за 50 години с 50 сценария са направили 200 000 филма ли![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То по тази логика Холивуд за 50 години с 50 сценария са направили 200 000 филма ли
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За 50 години с 15 сценария са направили 200 000 (справка видеотеките), ако имаха 50 смислени сценария щяха да направят 1 000 000 филма. []
Ами още малко и от мен: The Green Mile, Forest Gump, Конан и Конан Варваринът - Бате Арни сложи толкова високо летвата тогава, с играта си, че сега Мумията 1 и 2 са като посрани малки деца дето ги гълчи майка им!!! Лично мнение- не че Скалата(ебати тъпият прякор) не е готин тип, ама да беше си останал на Ринга с кечистите да се прави на актьор!!![:D]
Identity [Самоличност] - миналата седмица го гледах в Синемакс и зяпах по време на целия филм. "As I was walking up the stairs, I met a man who was not there. He was not there again today ...I wish, I wish he'd go away."
И аз го гледах снощи.. Не е лошСъщо така "The Green Mile" - "Зеленият път".
12:01 - mnogo star i mnogo originalen nevqrvam na nqkogo d ne mu xaresa
Freeman - oba4e risuvaniq v stil manga a ne igralniq az sum gledal purvite tri serii i sa super
i vshi4ki filmi na tarantino
Interesna tema! Za sujalenie mnogo malko filmi , kojto da nqmam. http://www.origons.com?user=gulemetov. Gledal sum 90% ot filmite , kojto imam sigurno drugite 1000 sum gi gledal ot satelita (DVB-S card + s/w seca...) . Vkusovete se izmenqt s vremeto spomnqm si kato maluk 17 miga ot... mi beshe interesen v momenta na 15 minuta zaspivam kato pun. Ima filmi , kojto nikoga nqma da razbera "Letqt juravli" , drugi kojto sled 15 min gledane sa mi qsni. Filmi, kojto bih preporuchal e Abre los ojos (1997) i Mal#232;na (2000).
Vertical limit, Driven, Phone booth, Original sin
Phone Booth iи Basic наистина са мноо яки филми. ТОва са едни от последните интересни филми,които съм гледал. Също така и Simone(май така се казваше). Доста нестандартно филмче
Е, да, стават за гледане.. Не бих им дал 10 от 10, но имат идеи, върху които може да се помисли []
Мементо (така се казва филма) - но не знам, дали ме е изненадал приятно или ме озадачи.