Последно SAVIOR ми направи много добро впечатление.Разправя се за воината в Югославия
Последно SAVIOR ми направи много добро впечатление.Разправя се за воината в Югославия
А ако може само да попитам как е на анг.ез. "От глупав по-по-глупав" и гледал ли го е някой,дали си заслужава?![]()
Dumb And Dumberer: When Harry Met Lloyd
има го в free.tvskat.net който е на Скат разбира се
ама рецензиите от imdb.com не са добри за тоз филм
от мене малко безизвестни филмчета : "Догма" с Бен Афлек, Мат Деймън и пр. ; "Какво да правиш в Денвър когато умреш" с Анди Гарсия, Трийт Уилямс, Уилям Форсайт, Кристофър Уокън хах един от любимите ми, много нестандартен филм ; освен това имаше и един "Подземен град" или "Подземен свят" със Денис Лиъри и Джо Мантеня - още по як, но иначе абсолютно нищо не съм чувал за него и ми попадна напълно случайно хах; "Сляпо правосъдие" със Арманд Асанте; имаше и още един с Арманд Асанте и Браян Браун ама не си спомням как се казва, нещо за ядрена катастрофа в 2 части, "Атомният влак" също в 2 части. Ако се сета още ше ги напиша![]()
"Перфектната буря", "Американски прелести", "Братството на вълка", "Транспортер", "Такси 2", "Кървав прах", "Гепи" и "Две димящи дула", "Боен клуб" как можах да го пропусна! Освен това ....... "Калифорния", "Играта", "7", а ! и споменатия вече "Хвани ме ако можеш" със Том Ханкс и Леонардо ди Каприо - супер филмче, също "Път към отмъщение" - най качествения измежду последните филми които съм гледал, "Бандите на Ню Йорк", а вълната "Ди Каприо" ме подсеща за "Ромео и Жулиета", "Плажът" е без Титаник щото е глупав или поне на мене така ми се струва, още...... "Патриотът". Това е засега
)
Постарах се да прочета почти всички мнения, но защо никои не е споменал най-култовият филм на Роман Полански[V] Горчива луна - това е.Питър Койот е просто невероятен там.Ако някой знае къде го има, моля да ме осветли[]
Иначе филмите с главно Ф според мен са:
Джуд - Jude the Obscure
Реквием за един сън - Requiem for a dream
Кодът Пи
Куб
Танцьорка в мрака
Животът на Деивид Гейл
А като говорим за френско кино не мога да не спомена Пианистката и вече споменатият Необратимо....
P.S. Много моля ако пък случаино някой има Параграф 22 и Полет над кукувиче гнездо да ми даде линк за тях[]
//off
Я, Уошингтън Ървинг [:P]
//on
Вярно, някой да има линк към Параграф 22? Тамън се присетих, пригледа ми се филма...
А не ти ли се чете книгата? Опитай, струва си.....
Grey Zone (утрe щe гo kaчa в Data.bg-тo)
Valentine (як SUSPENSE/THRILLER)
Unbreakable
Changing Lanes
Vanilla Sky
Swept Away
Deuce Bigalow ...
Ох, щастлив съм, гледал съм повечето от споменатите в темата филми .. [] Невероятни са..
И както си четях, изведнъж имах едно брилянтно хрумване [] : A Beautiful Mind ...
Info: http://us.imdb.com/Title?0268978
Dl: http://bubu.to:8080/search.php?cat=1...x=0&submit.y=0
P.S. Намерете си и The Shape Of Things ...
Bringing down the house - много свежа комедия със Steve Martin
Daylight
Някой знае ли как се превежда "Танциорка в мрака" и откъде мога да го сваля?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не се ли пише Танцьорка
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="blue">----------------------offtopic-------------------------------
Ей всичко виждате бре[]
Знам, че се пише така, просто трябваше да превключвам на BDS, а съм си го махнала, защото не го ползвам
----------------------offtopic-------------------------------</font id="blue">
Sunny - Dancer In The Dark. Лошото е, че след един кратък преглед не го намирам по free-тата. Но го имам със субтитри (на английски засега) и добро качество на два диска. Потърси го, ако не го намериш, бих могъл да го кача някъде (да кажем free.evro.net), но качвам с 4к/с..