Страница 8 от 12 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 169

Филмите, които са ви изненадали най-приятно

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не се ли пише Танцьорка

<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

--off--

Изреченията не се ли пишат с точка накрая? []

--off--

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<font color="blue">-------------------------offtopic-------------------------------

Kirande отново се изказа съвсем на място - кефи ме[]

-------------------------offtopic-------------------------------</font id="blue">

Wireman, този месец на 450MB и няма да мога да го дръпна, но другия ще си пусна неограничен и ще ти се обадя ако можеш да го качиш. Ако е проблем ще пробвам да го изровя от видеотеките, ако го има естествено. Благодаря за помощта.[]

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не се ли пише Танцьорка

<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

--off--

Изреченията не се ли пишат с точка накрая? []

--off--

<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">

Ами то има две точки и скобичка [дясна] []

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Ми аз освен да започвам да го качвам, че ще ми отнеме 1 седмица..

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ми аз освен да започвам да го качвам, че ще ми отнеме 1 седмица..

<div align="right">оргинално мнение на wireman</div id="right">

Ами май не остава друго освен да ме поканиш у вас да го гледам[:D][][:D]

7. Тук е от
    Sep 2003

--off--

Изреченията не се ли пишат с точка накрая?

--off--

xaxa []

8.  

9. Тук е от
    Sep 2003

"Hubavite sela hubavo goriat" Srup

ski e filmut niama takuv da znaete

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

"Хълмът на боровинките" (Blueberry Hill) - български е, нов.. []

@Sunny: http://bubu.to/wireman/videos/Dancer%20In%20The%20Dark/

P.S.

Не се чувствайте задължени с нищо.. [:P]

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">"Хълмът на боровинките" (Blueberry Hill) - български е, нов.. []

@Sunny: http://bubu.to/wireman/videos/Dancer%20In%20The%20Dark/

<div align="right">оргинално мнение на wireman</div id="right">

82734578 благодарности wierman[]

12. Тук е от
    Sep 2003

"Жива плът" - мисла че беше на Педро Алмодовар хах ! Брутален филм ! Освен това имаше още един - не съм сигурен как се казваше, "Отмъщението" или нещо подобно, с Антонио Бандерас и Анхела Молина - не по малко брутален, от ранните години на Бандерас преди да иде в Холивуд....... А ! Някой случайно да е чувал за "Подземен сблъсък" - Омар Епс и Л.Л.Куул Джей.....

няма какво друго да кажа - бе дайте да ги обсадиме тия филми някой гледал ли ги е кефат ли го и т.н. писна ми само да си тропам пръстите кой ме кефи и кой не без другите да си казват мнението. Та - заповядайте ...[]

13. Тук е от
    Jun 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">-- > Riptor вземи гледай тия ако не си []

Bastard - Destroyer of Darkness

Ranma 1/2

Hunter X Hunter

-- > А за другите:

Naked Weapon

Equilibrium

<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">

Equilibrium-a mi go preporuchvaha i drugi - shte te poslusham.[]

14.  

15. Тук е от
    Nov 2002

Прочетох внимателно всички мнения тук и за пореден път се уверих колко са различни вкусовете и разбиранията на хората. Само на две три места срещнах заглавия на наистина невероятни филми (според мен), но тук ще напиша само няколко, които не срещнах никъде:

Pay it Forward

Apocalypse Now (оригиналната версия и redux)

Unforgiven (Clint Eastwood)

Cast Away

Забравени филми:

American Beauty

Dances with wolves

The Gold Rush

От по-известните и все още незабравени (и спорни) заглавия:

Titanic

16. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Сигурен съм, че с това което ще напиша сега ще предизвикам възмущението на мнозина [] ..... но може пък и това да целя.

Та на въпроса - тука ми говорите основно за филми правени ( с малки изключения ) в последните 5 години. ОСНОВНАТА част от тях не могат да се нарекат с нищо друго освен "дъвка за очите" . Толкова са плиткомозъчни, че даже се чудя как са били направени толкова тъпи (и за това се иска талант да знаете). Освен спецефектите в тях няма нищо. Все едно, че гледам оживели комикси (то голяма част са си комикси на практика).

Ето какво искам да кажа :

1. Кино си прави от >100 год.

2. Кино се прави не само в Холивуд и в Индия (макар че има хубави филми правени и на двете места)

3. Апогея на киното като ИЗКУСТВО (не като бизнес) е някъде от края на 50-те - до края на 80-те на 20 век. Еденици са хубавите филми извън този период и то основно преди '50 г.

4. Разбирам,че за вкусове не се спори, но цитирам: ПРОЯВАТА НА ЛОШ ВКУС НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВДАЕ С "Въпрос на вкус"

Няма да цитирам много филми, но тези си струват

1. Всички филми на братя Маркс (не ги бъркайте с Карл Маркс - то не че него някой го помни...) - комедии за незапознатите.

2. "Дискретния чар на буржоазията"- Бунюел, "До последен дъх" - ранния Белмондо, "Самурай" - ранния Делон ( между другото "Шофьорът" с Райън О'Нийл много прилича на римейк, но качествен). Това са бегли щрихи от мощното френско кино

3. Фелини (от него искам да спомена нарочно "Репетиция на оркестър" като негов по-неизвестен филм), Серджо Леоне (ако някой ми каже, че друг е правил по-качествени уестърни - цял ден ще се смея с пълен глас), Еторе Скола ( "Балът" супер филм без нито една реплика в него), Бертолучи ("ХХ век"). Това е част от Италия.

4. *****( СССР) - братя Михалкови,Елдар Рязанов...

5. Швеция - Бергман.....

..... Омръзна ми да пиша. Ако на някой съм досадил - моля да ме извините, това ми е болна тема

17. Тук е от
    Dec 2003

Хм тези които ме впечетлиха са:

1American History X-Невероятен филм

2.The Green Mile-Класика

3.Road To Perdition

4.Enemy At The Gates

5.Spy Game

6.Seven

7.HEAT-------любимия ми филм за вечни времена<font size="2"></font id="size2"><font color="black"></font id="black">

[:D][:D][:D]

18. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

LazyDog ето едно филмче в твоя стил - от Великото руско кино

Соларис CD1 и CD2

Който не умре от скука до края и евентуално ако успее да проумее смисъла му съм сигурен че ще го хареса []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 12 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за Blu-ray филмите
    От Frost във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 26-06-08, 19:26
  2. Отново за DVD-филмите...
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 21-08-05, 06:36
  3. проблем с филмите
    От div4o999 във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 16-07-04, 19:18
  4. Как се превеждат на български филмите:
    От pdjambov във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 11-01-04, 21:17
  5. Забиват ми филмите, HELP!!!
    От Shmier във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 24-11-03, 02:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе