Май на Истар не можеше диска да е вътре, нали? Виси извън кутията?
Май на Истар не можеше диска да е вътре, нали? Виси извън кутията?
Не виси! Стои си кротко на рафта зад Istar - a . ;-)Първоначално публикувано от lazarus18
Това малко куцо ми се вижда.Първоначално публикувано от elcos
Еми може да му взема една външна кутия! Просто дизайна на у-вото много повече ми хареса. Освен това целия плеър е голям точно колкото хард за десктоп машина!
Има и дълъг SATA към ESATA кабел и може с външна кутия да се сложи. При мен компютъра ми има ESATA и ми е много удобно - понеже прехвърлям филмите директно на харда. Пък и харда си загрява.... Така съм по-спокоен че нещо няма да гръмне като е вънка. И най вече SATA интрефейса ми хареса повече понеже дисковете с този интерфейс в момента са по евтини. Вярно че има преходници ама.... тук всичко си е на мястото.А и да не забравяме че върви с оптичен, коаксиален, HDMI, ESATA и един особен комбиниран кабел САТА + Захранване за директна връзка на у-вото към харда. Както и да ги смятам едно 50 лв поне ми спестяват кабелите!
Малко снимки - на последната се вижда разликата в големината с попкорна.
http://www.hometheater.co.il/modules...ticle&sid=1289
На иврит ама то картинките са важни!
Екстра оферта си е!
Ти как го поръча за колко време дойде и колко ти излезе?
От сайта. Цена+55$ пощенски разходи + ДДС върху двете За малко по малко от 2 седмици дойде. Нямаше никакви поражения при транспорта за щастие
Едно тестче на М6500:
http://www.hometheaterhifi.com/media...-streamer.html
Не съм го чел в детайли, но мисля, че е доста полезен!
ДДС - за нашето ДДС ли иде реч? Каква е процедурата за наисляването му?Първоначално публикувано от elcos
Да за нашето ДДС става дума. Тук ти го начисляват!
Процедурата е проста идва пратка над 100$ (поне толкова беше навремето според мен сега трябва да е 100 евро за частни лица но не съм проверявал) и ти шибват мито и след това ДДС....
Това може да се избегне ако имаш познат в щатите който да ти прати стоката като подарък или със занижена стойност другия вариант е да се "договориш" със самия продавач да напише занижена стойност (все пак не може на нов лаптоп да ти напише 90$ щото все пак митничарите не ядат доматите с колците :D ) все пак трябва да се има предвид че ако стоката се застрахова и стойността е прекалено занижена някой от местните тарикати като нищо ще си я познае...
Здравейте
гледам че тук има доста хора които разбират от мултимедийните плейъри на divco , popcorn и тн
намерих един китайски плейър с sigma design SMP8635 CPU , при положение че чипа е същия като на моделите които дискутирате, може ли да се ползва firmware а на тези модели за този ?
Кажето за кой точно модел става дума.Първоначално публикувано от miro_vampiro
На базата на Popcornhour има още 2-3 модела, които ползват същия софтуер и хардуер - IstarHD и Egreat EG-M31B. Доколкото знам може да се ползва софтуера от страницата на Popcornhour и Network Media Tank.
В скоро време планираме да предлагаме поне един от горните модели в България.
Колко скоро и кьде?Дай повече информация ако е вьзможно включително и за китайските плеари.
В момента тези, които ползват платформата на Syabas - Network Media Tank са:Първоначално публикувано от bbbbbbbb
Popcornhour A-100 - www.popcornhour.com
IstarHD - www.istarhd.com
Egreat M31B - www.egreatworld.com
Всички те са китайски плеъри като разработчика на софтуера им е от Малайзия и засега се справят много добре и почти всеки месец излиза нова версия на софтуера със десетки подобрения и допълнения.
Характеристиките им ги има на техните страници, но най-важната от тях е поддръжката на HD видео до 1080р дори и на MKV файлове, които са 90% от сваляните от Интернет.