а защо черно бяло
Преглед за печат
а защо черно бяло
Защото му подаваш S-Video сигнал където яркостната информация е разделена от тази за цвета за разлика от композитния сигнал (чинч) където всичко е на куп и в момента ТВ-то ти примена само едната част на сигнала. Смени ТВ режима (входа) на S-Video или S-VHS (което от 2-те имаш) - просто сменяй режима за входа докато стане цветно.Цитат:
Първоначално публикувано от dilyn
режима е само един ав и тв,Благодаря ти много!!!!!!!!!
ако не бяахте ви незнам как щях да го поткарамPopcornhour,предполагам че ще имам още много въпросИ БЛАГОДРЯ!!!!!!!!!!!
Тръгна ли бря?Цитат:
Първоначално публикувано от dilyn
Здравейте имам едно въпросче? Имам инсталиран myiHome на компютара всичко ок последната версия myiHome-v5.1.3-x86...имам инсталирани всички приложения ..така обаче нещо Kaiboer k100 не ми го показва в менюто,какво ли не мъчих,не става???Някой има ли идея как да го пусна да се вижда през Kaiboer k100.мерси :081:
Tръгна има звук и даже е цветно,но май прецах нещо.Първо Popcornhour не вижда компа и друго като влезна в меню настройки след това не ме пуска в под минютата нещо сам заключил и сега не мога да го оправя. Setup Page Lock и другото е RC Key Repeat те бяха в положение изключено а сега са включени .Помогнете,МОЛЯ
За виждането на компютъра - виж какво съм написал по-горе за файъруола.
Как става връзването на пуканката с криптирана Wi-Fi мрежа, как се въвежда ключа за достъп?
Като сложиш WiFi-то и ти се появява цяло меню за настройки на мрежата. Има си всичко необходимо.Цитат:
Първоначално публикувано от Xpu100
Не се престаравай с криптирането, че затормозява работата.
Да запитам нещо. Вчера най-накрая намерих време да прехвърля колекцията си от музика - около 200ГБ. Всичко стана добре, ноо албумите са стотици и хиляди, а да не споменавам за песните и се появи проблем с намирането и навигацията :(. Естествено възникна въпроса как най-удачно да се организират. Поиграх си с 2-3 джу-бокса, генератори на плей-листи, но дървена работа.
Има ли някой който да е създал собствена концепция за организиране на музика и да сподели? Може да обсъдим тоя въпрос, ако някой се интересува.
момчета пак сам аз,не мога да влезна в под меню настройки нещо сам му забранилSetup Page Lock и другото е RC Key Repeat те бяха в положение изключено а сега са включени
под менютата стоят неактивни
Натискаш бутон Setup на дистанционното и след това бутон Play.
ей стана благодаря,LAZARUS а по въпроса с network broser като го натсна ми изписва че не е намерен сървар трябвали да се проманя нещо по настройките