Това quote не го пишеш. Само SITE CHMOD 755 installer.cgiЦитат:
Първоначално публикувано от kaloman
Преглед за печат
Това quote не го пишеш. Само SITE CHMOD 755 installer.cgiЦитат:
Това добре, но аз питах къде да напиша командата? Нямам ftp клиент и ползвам този н Уина- имам отворен браузър и горе в адрес бара има икона на папка и след това ftp://адреса на PCH/- къде трябва да изпиша въпросната команда?Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Инсталирай тогава нормален ФТП клиент.
ОБАЧЕ, сега ти видях въпроса по-горе за ъпдейт на Трансмишъна. По-добре ползвай комюнити инсталера. Той ги прави тея неща автоматично, освен това ще видиш какви други полезни програми може да си добавиш.
ЕДИТ: даже ако ползваш ХР няма сми от друг клиент. Пусни си командния промпт - виндовса вече си има програма фтп:
ftp ip_na_pukankata
Но както казах зарежи тая работа, хората са го направили интелигентно.
FireFTP плъгин за Мозила. Много полезно нещо - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/684Цитат:
Оправих се! Благодаря на всички за помоща- използвах комюнити инсталера за който каза jivkojj и сега имам трансмишън работещ с Remote Gui! :Drinks:
Странно ,при мен няма опция Autoframerate ,имам обаче нова FRAMERATE SYNC в която незнам какво би трябвало да се чекне....
Това е същото, за което говорим. Избери последното.
Аз пък днес направих е*ати епохалното откритие. Ако си заредиш страницата на Замунда вече се вижда кирилицата и спокойно си браузваш, кликаш на линковете и сваляш торентите. Преди време го бях пробвал и не ставаше. Сега си работи перфектно.
И аз се разходих из Замунда, само че, като кликна на някой файл и ме попита да започне ли свалянето, ми изписва: Torrent Service Message
Bittorrent service is not running . Предполагам, че се асоциира със стария клиент и за това не тръгва! Иначе през ПС си върви(transmission имам впредвид). Някакви идеи?
P.S. Да не би да трябва да инсталирам Torrents Watch, или той е за друго?
как се "Ако си заредиш страницата на Замунда "!? пробвах през добави мрежа, но нещо не ми се получават нещата !?
Здравейте!
Понеже от няколко дена притежавам А-110 и не всички функции са ми познати, имам въпрос----->
- мога ли да плейвам снимки /слайд шоу/ от вътрешния диск или от ПЦ-то, а в същото време да слушам радио?
помощ! по време на преинсталацията на фирмуера на Kaiboer k200 ,джаджата заби. И сега няма никакъв видео сигнал . Не мога да видя флашката, за да го преинсталирам нанаво. някякви идеи.спешно . мерси!
През "мрежови услуги- добави редактирай"!Цитат:
Първоначално публикувано от Fata
Потърси назад в темата - направихме една страничка с БГ радиа, която сменя снимки докато свирят - ако разгледаш html-а ще можеш да го направиш да ти показва произволни снимки.Цитат:
Първоначално публикувано от tedi_1
Благодаря ти!Цитат:
Първоначално публикувано от ethernall
Дано се оправя.
Идеята ми е докато си разглеждам/показвам/ мои снимки, да имам някакъв звуков фон.
Не ми харесва слайд шоуто - дано за в бъдеще го направят по разнообразно, и да има вариант за разбъркано и произволно сменяне на преходите.
Оправи ли проблема? Тоя Кайбоер официален клон на пуканката ли е или нещо ппиратско? От къде и как ъпдейтваш? Дай повече инфо. Има инструкция за оживяване такива устройства който са забили по време на ъпдейт, но докато не кажеш нещо повече как да помогнемЦитат:
Първоначално публикувано от sitro
Като казвам пиратско - ето това е пиратско копие и не се поддържа официално от sybas:
http://www.futurestyle.de/images_dea...a_header_s.jpg