А има ли я оконката в таскбара? Ако я страртираш ръчно програмата пак ли не тръгва? Да не би Firewall-a да блокира нещо?
Преглед за печат
А има ли я оконката в таскбара? Ако я страртираш ръчно програмата пак ли не тръгва? Да не би Firewall-a да блокира нещо?
Не става никак.Да не би да е нещо в регистрите.
Като дадеш Ctrl+Alt+Del в Task Manager-a има ли я като процес?
Някакво коментарче на въпросчето ми?
Няколко коментара преди твоя сме коментирали точно това. С новия фърмуеър вече се гаси вътрешния диск. Принципно е по-добре да се върти постоянно диска отколкото да се пали и гаси често.Цитат:
Първоначално публикувано от ПешоТанка
Инсталирах хард диска по този начин http://jawi-websolutions.de/en/2009/...er-festplatte/
сега ми изсписва това alert removing hard disk sdrom from nmt player след което пуканката заби
какво става помогнете,със същия диск сам като в клипчето
Дискът на устройството може да работи в два режима:
1. Управление от процесора (работен режим на пуканката), връзка с външния свят по мрежата, интерфейс - TV, управление с дистанционното.
2. Управление от компютъра през USB, мрежата и TV интерфейса не работят.
Подозирам, че ти искаш хем пуканката да е свързана по USB, хем да показва на телевизора, което не може да стане. Прав ли съм?
Ами май тако го бях свързал ,защото като извадих USB кабела който отиваше към компа и нещата се оправиха
А ще могали да виждам диска на пуканката от компа
От 1975 година, когато Xerox измислиха Ethernet, отдалеченото свързване на компютърни устройства е описано подробно в ръководствата към тези устройства :)
Можеш да виждаш диска от компютъра по 2 начина - по мрежата с ЛАН кабел или чрез USB кабела. Както вече си разбрал докато си свързал плеъра с USB кабела не може да го ползваш за друго. С ЛАН кабела връзката е постоянна и през това време плеъра си работи. Скоростите обаче са 2-3 пъти по-ниски. Затова когато имаш големи файлове за копиране закачай USB кабела и ги копирай, а през другото време ползвай ЛАН.Цитат:
Първоначално публикувано от dilyn
значи аз искам да си свалям торенти от компа да ги запаметявам на диска на пуканката и след това да ги гледам на тв
нищо друго
как да стане
Като начало не е нужно да ги сваляш на компютъра и да ги копираш на плеъра. Защо иначе си взел плеър със собствен торент и интернет.Цитат:
Първоначално публикувано от dilyn
Имаш ли опънат мрежов кабел до плеъра и връзка към интернет в плеъра?
да имам опънат мрежов кабел до плеъра и интернет в плеъра
много настройки а аз не разбирам много