Виж сайта на Popcornhour-bg - Не мога да посоча линка защото /не знам по каква причина/ като го напиша излиза този на popcornhour.comЦитат:
Първоначално публикувано от 4efosan
Преглед за печат
Виж сайта на Popcornhour-bg - Не мога да посоча линка защото /не знам по каква причина/ като го напиша излиза този на popcornhour.comЦитат:
даи skype и ще ти ги пратя готови.
Само не забравяй, че тука ще ти дръснат мито и ДДС. Виж назад в темата имаше хора, които са минали по твоя път.Цитат:
От американския сайт си заслужава само ако имаш кой да ти го донесе и не го обявява на митницата.
вече го има и в get.bg
Видимо безпричинно!? РСН то не показва никакъв сорс освен УСБ ХД!? Рестартирах, Преинсталирах и фърма и АПП!? Нищо? Изтрих всички екстри от share дир., пак нищо!? Моля за препоръки какво да го правя? Всъщност преди това забеляхах, че и настройките са променени без да съм ги пипал, а с РСНто никой друг не се бъзика...
HELP
Нали не си включил УСБ кабела от плеъра към компютъра?
Имаш ли във Maintenance бутона Setup Wizard?
не, не съм включвал изобщо РСНто директно в РС. Имам такъв бутон, вчера при преинсталацията, преди да се сетя, че ставаше през иконата и УСБапдейт.хтмл, го пробвах този бутон, но!?? Странното е, че при рестарт, за момент показва списъка със сорсовете - ХД, УСБ ХД, ПС1, ПС2 .... и изчезват като влиза в съдаржанието на УСБ ХД и няма излизане. Ретърн и Сорс водят до "Грешка".
Свали си последния ъпдейт на NMT Apps:
http://files.syabas.com/popcornhour/...OP-403_nmt.zip
разархивирай го в главната директория на някаква флашка.
Отиди в Maintenance - NMT Setup Wizard и го пусни като избереш да не форматира диска и да търси ъпдейта от USB, a ne Online.
Виж какво ще стане.
10ks Lazarus... довечера ще пробвам и ще докладвам...
забелязах че като гледам m2ts 1920х1080 в един момент звукът изчезва и филмът започва да насича. Ако спра филма и го пусна отново проблемът се получава на същото място. На компа няма този проблем. Това някакъв дефект на филма ли е, нещо при прикодирането ли или някакъв буфер в пуканката се пълни.
Дай повече инфо за файла. С какво видео е, с какъв звук, от къде го пускаш, с коя версия на софтуера....
Здравейте, имам следния въпрос:
Устройството възпроизвежда ли AVCHD кодирани файлове директно (без прекодиране) ?
Принципно да, но AVCHD е доста широко понятие. Зависи в какъв контейнер е записан и с какви опции.
За HD камера ли става дума?
Lazarus Благодаря, железен си пич!? Оправи се бъга.
Вече работи стабило. Имаш ли идея защо при iTunes и Apple Trailers не изкарвам звук!?