Някъде прочетох, че производителя на Azbox бил сред най-добрите производители на NMT в Азия.
И за това май още куца като сателитен приемник, но го подобрявали (софтуерно) много бързо
Някъде прочетох, че производителя на Azbox бил сред най-добрите производители на NMT в Азия.
И за това май още куца като сателитен приемник, но го подобрявали (софтуерно) много бързо
А какво мислите за това: http://www.i-box.cc/zongheng/en/i_box.asp
Ето едно много добро ХТПЦ "AOpen MiniPC Duo MP45-BDR w/ Blu-ray " Малко е рано за Blu-ray но е инвестиция в бъдещето. Цената почва от 480$ без процесор памет и диск.
Със вички екстри 900$ с размерите на пуканка но с много повече възможности.
http://www.logicsupply.com/products/mp45_bdr
MP45-BDR Specifications
Processor Supports Intel Core 2 Duo Mobile (Penryn) & Celeron M (575/585) (not included)
Socket P 800/1066 MHz FSB
Chipset Intel GM45 northbridge
ICH9M southbridge
System Memory 2 DDR2 667/800 SO-DIMM dual channel support
Up to 4 GB memory size (3.25 GB recognizable)
VGA Intel Built-in GMA 4500MHD Graphics
Expansion Slots 2 PCI Express Mini Card slots
Onboard USB 6 USB 2.0
Onboard LAN Intel 10/100/1000
Onboard Audio Realtek ALC888 HD audio 5.1 channel
HDD 2.5" notebook SATA (3.0 Gb/sec.) HDD (not included)*
Optical Drive Slimline SATA Blu-ray combo
Front Access 2 USB 2.0 ports
Back Panel I/O 1 DVI-I port (HDMI via included adapter)
1 LAN port
1 eSATA port (bootable)
4 USB 2.0 ports
2 Wireless/TV tuner holes
3 Audio jacks: line-out/S/PDIF-out, line-in, and mic-in
1 DC power jack
Dimensions
(w x h x d) 165 x 50 x 165 mm
6.50" x 1.97" x 6.50"
Weight 1.45 kg/2.4 lb.
Operating System Ubuntu 8.10 or Windows Vista (optional)
Operating Temperature 10°C ~ 35°C
Operating Humidity 5% ~ 95% (relative humidity; non-condensing)
Power DC 20 V @ 4.5 A
Includes AC adapter (brick) and cord
DVI to DVI/VGA splitter cable
DVI to HDMI adapter
S/PDIF converter
Hard drive/CD-ROM adapter card
User manual
Utility/Driver CDs
Media Center remote control with 2 AA batteries
Изглежда добре на външен вид и като гледам секцията с ъпдейтите не е мъртво роден като много други. Не ми харесва, че работи само с 2,5" дискове, което го ограничава много откък обем на диска, а и цената скача доста.Първоначално публикувано от krasy7
Като гледам орязания вариант е над 700$ и то без софтуера, който едва ли ще се купи.Първоначално публикувано от Ivan
За 900$ цената ще стигне за отделни HD плеър, Блу-рей плеър и компютър. И то като горното работи с 2,5" диск.
Здравейте отново)))
След като бях позорно изгонен от "Форума", чесно казано, забравих за него!!!!)) А и така добре бях "баннат", но само за Safari, с Explorer пак можех да си влизам, но това не е важно сега!!! Днес просто случайно се присетих и реших да споделя впечатленията си от 6-месечната сериозна употреба на Popcorn-a!
Та на въпроса)) Просто се родих с това устройство!!!! Може би най-стойностната ми покупка от дълго време насам!!! Та:
1. Лесен за употреба - хващаш дистанционното и си ти!!!! Има си бутони за всикчо, което ви трябва!
2. Всичко се сваля директно на него, направо от работата!!!!!
3. Редовен update на firmware-a (почти всеки месец).
4. До сега не е имало нещо, което да не play-ва!
5. Дискретен дизаин.
6. Много добро качество на звука - гледам фирми с ресийвър Yamaha RX-V1900 , Custom Hrons (front), Harman/Kardon (rear), Tannoy (center) и наистина държа на качеството на звука, и съм доволен!!!!!
7. Никакви ядове с него, ама никакви!!!!
..... и може би още много други, за които не се сещам в момента!
Така, че ако някой още има колебания, въобще да не се притеснява!!!! Струва си всичките 500 лв.!!!!!!
Пък там разните мw кастфони, мобифони, IMON-и, нека си се кефят r да си цъкат с мишките по щайгите в хола, и да си мислят, че са голямата работа и са гепали дявола за та....ците, щото са сглобили някакво HTPC!
Айде със здраве)))
Aloha
Ташунко
Намали малко удивителните.
Бъди сигурен, че ако Крис иска да не влизаш тук, няма да можеш.
Какво казваш с поста си, че не разбрах?
Качеството на звука го сравни с някой друг плеър и направи разлика ли?
Хайде разкажи малко, иначе приемам че пишеш пълни глупости, толкова глупави колкото да имаш предни и център с разнородни говорители.
Да намаля удивителните!!!! "Що бе"!? Предния път ме "баннаха", защото не съм можел да пиша каквото си искам, са пък препинателните знаци са проблем! Или се опитваш да ми намекнеш нещо!?Първоначално публикувано от CrossBlade
Иначе на въпросите ти:
1. Какво точно е искал Крис?.... знаеш ли как изобщо не ме интересува!!!!???????!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!!!!
2. Ако не беше бързал, като "Теле пред майка си" да пишеш заядливи постове, а беше прочел цялата тема, може би щеше да разбереш какво искам да кажа в поста си!
3. От къде на къде трябва да ти се обяснявам, точно пък на теб, с какво и как съм направил разлика!? Ти някакъв разбирко ли се драскаш, че чак и ултиматуми ми поставяш!?!?!?!!
4. Как точно разбра колко са разнородни говорителите на хорните и център!?!?!!?!
и
5. Ти какво точно искаш!?!? Не можах много да разбера. Да се заяждаш, да се докажеш като голям разбирач!? За разлика от теб, аз си направих труда, първо да ти видя профила, и второ да прочета част от постовете ти във Форума, с цел да добия представа за теб - не ми отне много да открия поредния "Всичко разбирам"! Така или иначе, също изобщо не ме интересува! ОК Палячо!!??!!!??! Като пораснеш още малко, и наистина чуеш малко качествени аудио системи, може би ще се вслушам в думите ти и ще си направя труда да ти отговоря, с какво и как съм сръвнявал! А до тогава, цъкай си тука из форума, давай си "полезните съвети" и си избивай комплексите! Аз отивам да гледам нещо, на "глупавите предни и център", а на теб умнико, пожелавам приятно циклене пред компа, и внимавай как ще ми отговориш, защото ще ти скъсам г....за!!!!! Палячо!!!!!!!
--цензура - тук те бях напсувал така, че да се насереш от яд, че си малоумен....
Нещастник, пиши ми пак, когато имаш нещо, което струва. Можеш да опишеш или покажеш смешната си обстановка, ако си много отворен.
Аз съм с 5 канала широка лента Фостекс, предни и задни хорни, център двоен TL
Хайде в пясъчника бягай![]()
Ох мале, моля те спри!!!! Наистина умрях от яд, че някакъв, сополанко, дето само е чел за Fostex и хорни в bgaudio.org, ме е напсувал!!!!Първоначално публикувано от CrossBlade
Кажи сега палячо, искаш да си мерим пишките, без да си чувал приказката " Там където две магарета си мерят пишките, не си слагай гъза...."!??! Така ли!?!
http://www.bgaudio.org/modules.php?s...view_photo.php
Това че, по някаква случайност си се сдобил с хорни и трансмисионни линии (в което силно се съмнявам), не те прави разбирко! ОК Палячо!!!???? За тази работа се иска слушане, а съм сигурен, че твоята китара, още не е дорасла да оцени подобно качество!!!!!
Както и да е!!!! Можеш да си вземеш великите Fostex-и и TL-ите, и да си ги набуташ в г..за!!!! Все ми е тая!!!!
И чесно казано, не знам изобщо, защо се занимавам с теб!!!! Поредня недое...ан келеш, дето чел-недочел, чул-недочул, и решил че е вече в час!!! Радвай им се там на пръчките, и продължавай да си даваш мъдрите съвети!!!
Хехе, ако слушаш Каприхорн наистина - еваларката.
Само ако е така, защо си си купил 126, ще ми обясниш ли ?
Поръчка No.28 TASHUNKO Fostex FE126E - 2 бр. - 144 лв. ПРЕДПЛАТЕНО
Може би само си мечтаеш за Каприхорн?
Ох, намерих ти хорните
http://images20.snimka.bg/004403911.jpg
Визатонки
Шефче, задните ми хорни са по-големи от тези и са с 126е. Предните ми са 200 литра 70-80 кила с 206еN. Центъра ми е два TL-a с 87е.
Май не оцели на кого да се правиш на аудио гъзарОще повече с БГаудио снимки - познавам мнозина от там, включително Румен
Busted
А видя ли датата палячо!! От тогава знаеш ли колко хорни са ми минали през ръцете!!?!!? и иди попитай Приятеля ти Румен, кой купи онези от снимката и пак се дърви Шерлок!!!Първоначално публикувано от CrossBlade
Това какво си си купил, и кой познаваш не те прави разбирач!!! ОК!?! Пак ти казвам, вземи си Fostex-ите и 200 л. 70-80 кила, и си ги хакни в кухата кратуна, може би за това ще са ти по-полезни!!!!!
Айде, че ми писна от теб палячо!!!!!!!
Онези от снимките ги купи една кака - Мая май се казваше![]()
Онези ги купих АЗ, Палячо, но питай приятелчето ти как се казвам!!!!!!!!!!!!! Имам едно Д-р отпреде!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално публикувано от CrossBlade
Ташунко, щото и дати спомена:
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 6:16 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Здравейте, бих искал да закупя 2бр.Fostex FE126E.
Пуснато на: Чет Ное 01, 2007 8:56 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Днес вече свириме!!! Smile
Изложението, от което е и снимката е май месец, същата година.
Все пак още в началото ти казах - ако са твои Каприхорна - еваларката. Ама хайде пусни една снимчица във вас, или имаш някаква причина да не го направиш![]()
П.П. и отново ако не си ме разбрал - ако докажеш че слушаш Каприхорн имаш жесток респект от мен (въпреки че явно си задник), защото това със сигурност са чифт много добре свирещи колони.
Слушай ме Палячо!!!!! Въобще нямам какво да ти доказвам, нито пък ти искам респекта, точно пък на теб!!! Въобще не ме интересуваш, нито ти, нито мнението ти!!! Ясно?! Смятам, че до тук, ти отделих достатъчно време, в найстина безсмислен спор!!!! Очевидно, в този Форум, освен на бан или на празноглави заяждания няма да попадна! Аз ще си слушкам глупавите разнородни Каприхорни и Център с Popcorna, и още нещо.....( можеш да попиташ Румен, какво точно), а на теб ти желая късмет в разследванията, и добро бъдеще в Setcom.bg - тука е истината!!!!!!!!Първоначално публикувано от CrossBlade
Айде със здраве, Палячо!!!!!!!!
П.С. Крис, спокойно можеш да ме баннеш отново, ама този път истински, защото току виж пак взема да вляза след 6 месеца, и може да се наложи да си показвам колата тогава!!!!