Страница 5 от 8 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 106

Перфектния плейър за домашни забавления?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Re: Перфектния плейър за домашни забавления?

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18

А за това колко лесно се ползва компютъра за плеър може да се съди по това как във всеки технически форум има десетки теми от сорта как да изкарат сигнал на телевизора. Започва се "свали ето този кодек пак, сложи този плеър...", всеки дава различни съвети за плеъри, видео настройки и тн. После започва да се спори какъв хардуер е необходим да върви всичко гладко, защо му се разминавало звука и картината, защо му режело таскбара......
    Същото е и в коментарите под почти всеки HD релийз по тракерите.

Иначе наистина тема се поизчерпа. Стана ясно, че компютъра е решението на хората търсещи по-голяма фукционалност и нещо повече от само плеър, склонни са да дадат малко повече пари или да направят компромис със шума и външния вид.
    Тези, които искат един лесен за употреба, без да се изисква големи технически познания, уред биха избрали отделния домашен плеър.
    Lazarus, за темата си прав, но все пак не мога да се удържа

Проблема с подвключването към телевизор се изчерпи откак по дънните платки почнаха да вграждат HDMI, може и да е отскоро, но на практика вече не съществува като проблем. По сериозен коментар имам относно въпроса с парите. "Малко повече пари" не се дават - всъщност сумата е една и съща или по ниска при компютър, при условие че се направи известен компромис както казваш с външния вид.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от painmaster
    По сериозен коментар имам относно въпроса с парите. "Малко повече пари" не се дават - всъщност сумата е една и съща или по ниска при компютър, при условие че се направи известен компромис както казваш с външния вид.
    Тук аз не мога да се сдържа кажи какво ще сглобиш за 180$ (с линкове моля!)
    Само не почвай с цената на пуканката в БГ....

4. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Тук аз не мога да се сдържа кажи какво ще сглобиш за 180$ (с линкове моля!)
    Само не почвай с цената на пуканката в БГ....
    Ти къде живееш ако не е тайна? Или си говорим по принцип? Щото там дето пуканката струва 180$ и 500$ за ПС не са кой знае колко много особено погледнато през призмата на нормален а не български лизинг. И недей да четеш като дявола евангелието. Що не добавиш към въпросните 180$ още толкова за хард диск или примерно около $500 за PC + $150 за безжична мрежа? Щото пуканката пък и останалите NMT без вътрешен хард са леко смешка.

Минавайки на подобни забележки темата наистина свърши. Съжалявам.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Имал съм предвид малко повече пари ако държат на външен вид и обезшумяване. Иначе знам, че за цената на един NMT плеър в БГ може да се сглоби РС, което да подкара HD филми.
    Обаче не мога да се съглася, че HDMI картите решават проблемите. Вярно, че донякъде се опростиха нещата, но точно снощи се занимавах с лаптопа на съседа, който уж има HDMI, уж има опция да излиза звук през него, но нъцки. И двамата уж сме грамотни хора, първо пробвахме, после четохме, после пак четохме в интернет - не стана. Различни драйвери пробвахме, различни плеъри, в АС3 какво ли не пробвах...

Общо взето аз съм доста прецакан защото точно заради такива главоблъсканици си взех домашен плеър, а нон стоп ми звънят всички приятели, познати, роднини да им решавам техните проблеми с филми/компютри и тн.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Ти къде живееш ако не е тайна? Или си говорим по принцип? Щото там дето пуканката струва 180$ и 500$ за ПС не са кой знае колко много особено погледнато през призмата на нормален а не български лизинг. И недей да четеш като дявола евангелието. Що не добавиш към въпросните 180$ още толкова за хард диск или примерно около $500 за PC + $150 за безжична мрежа? Щото пуканката пък и останалите NMT без вътрешен хард са леко смешка.

Минавайки на подобни забележки темата наистина свърши. Съжалявам.
    Като не можа да защитиш тезата си и подскочи като ощипана госпожица...
    Харда няма смисъл да го намесваш аз ти говоря за останалия чарколяк...
    И да пуканката си плейва идеално и през ЮСБ ама виж комп без хард си е смешка....

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re: Перфектния плейър за домашни забавлени

Щото там дето пуканката струва 180$ и 500$ за ПС не са кой знае колко много особено погледнато през призмата на нормален а не български лизинг.
    Баш пък там за където говориш, хората си правят сметката и пестят и гледат по-изгодното много повече от нас... Да не говорим, че си ценят и удобството и свободното време пак много повече от нас, а и си купуват готови продукти - никой няма да се занимава да си сглобява комп и да се мъчи да изкара 1080p и HD звук през HDMI-a... Не случайно когато аз поръчах попкорна рез лятото се чакаше по около месец да ти изпълнят поръчката щото всичко е предварително продадено. Пък не съм чул така да се чака за медияпц-та

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте, от скоро реших да измисля някакво решение за гледане на HD, и естествено минах през по-известните форуми - harwarebg и тук, както се казва - за ориентация. Общо взето, обикновено само чета, изключително рядко си позволявам да коментирам, поради простата причина, че съм далеч по-малко компетентен от средно-статистическия "user". Но вслучая не можах да се сдържа да драсна 2-3 реда и да споделя чисто ламерските си виждания по въпроса!
    Та по темата "Перфектния плейър за домашни забавления?".
    Изчетох доста противоречиви мнения, горещо препоръчващи различни вариянти, и моето решение вече е взето!

Но както тук така и в hardwareBG.com: http://www.hardwarebg.com/forum/show...highlight=tvix , попаднах на постовете на КРИС, "най-върлия" привърженик на HTPC, с които категорично не мога да се съглася, да не говорим, че ме дразнят с арогантността си!

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Това звучи несериозно.... Просто... някой да се оплаква с кодеци и субтитри на компютър, а да хвали плеър - не си заслужава коментара.
    За удобството също. Разликата м/у софтуер за HTPC и дистанционно за него и друга такава комбинация е огромна. Явно освен, че не си успял да настроиш компютъра си достатъчно добре за да може да се ползва от неразбиращи без забележки не си подбрал и правилния хардуер.
    Най-малкото imon има вградени всевъзможни кодеци и режим, в който потребителя въобще не разбира, че има компютър. Натискаш копче на дистанционното - пали се с меню, характерно за хардуерен плеър, навигираш само с дистанционно, гасиш от дистанционно. След като толкова ти пречи да го ползваш и като компютър.... ми ползвай го само с вид, управление и интерфейс на плеър...

lazarus18, не се сещам тук или в HWBG съм писал, то няма какво толкова да се смята... Върхова производителност, необходима за HTPC:
    $100 - J&W, JW-RS780UVD-AM2+ (128M) , AMD780G+SB700,HT 3.0,Dual Channel 4*DDRII 1066(up to 8GB),2xPCI,1xPCI-Ex16,VGA Radeon™ HD 3200(128MB side-port DDR2 onboard,512MB shared VGA memory),HDMI +DVI,Hybrid CF,6xSATAII(RAID 0,1,0+1,5),8CH HD Audio,Gigabit LAN(Marvell),Debug LED,m-ATX
    $80 - ATHLON X2 4850E /AM2/BOX
    $45 - 2x 1GB DDR2 800 A-DATA
    $75 - 320GB SEAGATE SATA2/7200/8MB
    420лв
    Мисля е ясно, че ако не се изхвърляш може да се смъкне сериозно цената и пак да имаш напълно функционално HTPC.
    Остават както съм написал по-горе малка кутия и най-вече iMON-a на Soundgraph, който превръща компютъра в пълноценен плеър за лаици.
    Кутия - например това е много компактно - Delux B166 - http://sunnycomputers.biz/conf/conf_img/Conf_08.jpg
    На снимката е реалната й големина и може добре да се прецени спрямо клавиатурата. Цена - около $50
    Задължителният iMON - тук има няколко налични в момента модела на цена от 30 до 60Е. Аз лично съм ползвал най-известния им модел, няма го в момента - с дисплей за 1бр 5.25 инча е и с цена около 160лв.

ПС - Сега намерих и сметките от миналата година:
    Silverstone LC17 - $105+
    iMon VFD - $82+
    Jetway JIN73M2 PHG VT - $60+
    2160 - $70+
    1GB DDR2 - $20+
    Fortron 350PNF - $25+
    -----------------
    $362+ == 470лв+ == 564лв.

Вижте, спорът хардуерен плеър с/у HTPC е безмислен с една уговорка:
    HTPC трябва да се сглобява от някой, който знае какво прави, който може да подбере правилните компоненти и да инсталира необходимия софтуер за да се превърне компютъра в обикновен елементарен за управление плеър, който да не плаши потребителя.

Затова в нормалните държави HTPC са много скъпи - защото се предлагат брендирани и в тях е вложен ръчен труд за асемблиране и настройка. А трудът е скъп продукт в белите държави.
    Да, аз мога да ти събера перфектното HTPC за около 400лв карантия + 250лв кутия и iMON. Но ако това ми е работата ще е безумие да го продавам с по-малко от 60-80% надценка и тогава цената вече става съвсем различна.
    Да напомня - говоря за нормална държава от ЕС - тук може да се намери фирма, която и без пари да го събере и конфигурира, само за да ти продаде малко чарколяк. Просто в БГ труда не се цени, за сметка на това обаче, липсват и достатъчно добри специалисти, които да консултират правилно клиента и да му помогнат да направи най-удачния за него избор.

Цитат Първоначално публикувано от КрИс

Относно обучението на 70 годишни баби - може би съм останал с погрешно впечатление - беше написал, че семейството ти не може да борави с HTPC-то и някакси останах с усещането, че говорим за относително млади, схватливи хора. Иначе въпросът със старите хора също няма място в темата - едни биха се научили, други не - в общи линии, ако се научи да управлява битов DivX плеър, то няма проблем да работи и с HTPC. Конкретния случай - след като си научил бабата да борави с твоя плеър - ако се помолиш хубаво и платиш достатъчно се наемам да ти сглобя и настроя HTPC, с което баба ти няма да има проблеми. Ако има и не може да борави с него - HTPC-то и настройката му ще са подарък.

Скапаните релизи, които няма да тръгнат помоему на битов плеър - като се прибера ще изровя какво съм свалял и мога ли да дам някаква смислена информация, която да помогне да се намери откъде да се дръпнат за да си тестваш istar-a.

И пак да кажа, защото темата започна да се изкривява - изтъквай недостатъци на HTPC, това е единственият начин за сравнение, вместо хвалби за битов плеър. Просто, това, което го може битовия плеър е ясно, че го може и HTPC-то. Затова ако се сравняват е редно да му се намерят кусурите.
    Дотук както и горе отбелязах има един смислен, споменат в тази тема - шумът.
    Може ли да има такива ТЪПАЦИ, които да искат да отидат в МАГАЗИНА, да си купят НЕЩО, и като го извадят от кутийката, то да работи само с едно дитанционно!!!???... без да го асемблира някой, който "много добре знае какво прави", без да го настройва и т.н.! Ами аз като не знам какво "правя", да не гледам HD ли!? И видиш ли, намерлили се едни ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ТЪПАЦИ дето го произвели, въпросното НЕЩО, ами на всичкото отгоре го и продават по-евтино от посочената от теб по-горе сума, в която много се съмнявам. ( http://popcornhour-bg.com/contacts.php)
    Малииииии...... То от тъпаци, дето не могат да си асемблират едно сносно НТРС, бактън бе!
    В постовете ти не открих един сносен аргумент, нали такива търсиш, който да ме накара да си асемблирам подобно устройство!
    Може би забравяш, че по-голямата част от ЗРЕТИЛТЕ, не са IT-специалисти, и работейки по 14 часа на ден, повярвай ми, нито имам време, нито имам нерви да се разправям с търсенито, закупуването, асемблирането, настройването на всичките му компоненти, да не говорим, че цената ще набъбне значително, ако прибавя и цената на времето, загубено в горе-посочените занимания!
    Когато критикуваш нещо, не се говорят само голи приказки, а се дава алтернатива на критикувания обект, с конкретен пример! Иначе е "ала-бала" критиката ти!!! Ти как критикуваш, каква алтернатива предлагаш??! ... цитирал си цените на някакви чаркуляци (Без ДДС), и се опитваш да ме убедиш, че вършат прекрасна работа!!!! Че аз дори не знам, какво е това iMON, каму ли да го намеря, да го купя, да го свържа, да го настроя...! В моите очи е поредната т.н. Галимация! Аз искам да гледам филми с въпросното устройство, и НИЩО ДРУГО!!!!!!!!! Схващаш ли разликата!! PC си имам и друго не ми трябва!!! ОК!? Знаеш ли колко ме интересуват хилядите "настройки, персонализации, функционлност" и другите възможности на НТРС-то, при положение, че съм седнал ПРОСТО да изгледам един филм!!!!!!!
    И като си толкова сигурен, направи едно за тази цена, да го видим как работи, как изглежда (защото това също е проблем, поне за мен - просто никога няма да си изтупам една бръмчаща ТУХЛА в хола), настрой го за БУНАЦИ като мен, и бабата на колегата от по горния пост и му сложи каквато искаш цена, за да не се "налага да ти се моля" и ЧАК ТОГАВА СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА КРИТИКУВАШ, И НАЙ-ВЕЧЕ ОБИЖДАШ из форума!
    Така че, за 400 лв., за гледане на филми, наблягам, в моите очи, просто няма алтернатива!!!!! И нали се сещаш, че след 1 година, АКО излязат някакви нови формати и т.н., които то не може да възпроизвежда (в което много се съмнявам), ще го изхвърля, и ще си купя следващото, пак за 400 лв., и ще ми е мирна главата!!! А пък ти си асемблирай, ако искаш хиперHTPC-пералня с дистанционно и iMON, да можеш да си гледаш HD-филми на нея, в хола, докато си переш чорапите!!!!!!!!!
    Айде стига толкова, че колкото повече пиша толкова, повече се дразня и без да искам ще обидя, някой "РАЗБИРКО"!

Aloha

10. Member
    Тук е от
    Jan 2005

@ TASHUNKO ... Много си се засегнал от постовете на човека гледам. Всеки си има мнение разбира се. Само да отбележа - като искаш ем лесно ем хубаво защо не си вземеш един BD плейър? Ще има дори и описание на български като притурка към нулевото настройване прекрасно пригодено за хора като теб и чудесните му качества. Ама сега сигурно ще кажеш че е скъпо а?? Ами скъпичко е. Ама те и филмите де ги има де ги няма пък и да ги има са скъпи ... ами да ... безплатен обяд няма. Много сме свикнали с авантата от интернет, а това не е хич добре. Всичко хубаво си има край.

Сега за пуканката - отнася се и до ethernall:

1. Аз лично не съм срещу устройството. Добра машинка с добра функционалност.

2. ethernall, това че партидите се изкупуваха предварително не значи че попкорна е "убиеца" на нещо си. Означава че доволно количество хора ентусиасти са счели за нелоша идея да похарчат сравнително ниска сума пари (в сравнение с дохода си), за да си направят гъдела да притежават новия гаджет.

3. Продължавам да твърдя че попкорна за българските условия е твърде скъп. Който може да си го позволи да си го ползва със здраве. Аз за себе си реших че варианта с HTPC, при практическа еднаква цена ме устройва повече.

4. TASHUNKO, ти гледал ли си упътването на попкорна? Намира се лесно - в уикипедия. Производителя не предлага подобна екстра. Когато го прегледаш иди на форума на NMT и прегледай стотиците чуденки, питанки и въпроси относно попкорнчето. При мен именно форума натежа окончателно в посока компютъра. Много гнусно усещане е да се окаже, че новата играчка не иска да работи както сме очаквали.

11. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Дааа... знам приказката за киселото грозде! По- скоро винаги съм се чудел на хората склонни да опровергават\защитават притчата. Както и да е, аз лично имам PC, което е доста по- скъпо от "пуканката" и смея да твърдя, че го бях докарал да плейва всичко. И сега въпрос с повишена трудност: Познай колко пъти съм пускал TV-out откакто имам "пуканка"!?!
    Наздраве на всички и приятно изкарване на празниците!

P.S. По мои скромни наблюдения 90% от питащите( не пишещите) в NMT форума са.... много зле, да не кажа друга дума!

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Аз пък си поръчах WD TV HD за 2 пъти по малко то Пуканката ... ще се хваля сряда като дойде. Ако не плейва това дето трябва, ще го псувам

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Дааа... знам приказката за киселото грозде! По- скоро винаги съм се чудел на хората склонни да опровергават\защитават притчата. Както и да е, аз лично имам PC, което е доста по- скъпо от "пуканката" и смея да твърдя, че го бях докарал да плейва всичко. И сега въпрос с повишена трудност: Познай колко пъти съм пускал TV-out откакто имам "пуканка"!?!
    Наздраве на всички и приятно изкарване на празниците!

P.S. По мои скромни наблюдения 90% от питащите( не пишещите) в NMT форума са.... много зле, да не кажа друга дума!
    Направо ми взе думата от устата!
    "painmaster" - 95% от въпросите във NMT форума са абсолютно лаишки! Ако смяташ че PC се настройва по лесно да плейва от Пуканката си много далече от истината. При мен процеса на подкарване беше следния:
    1.Изваждане от кутията и включване на кабели.
    2.Записване на USB диск на няколко филма.
    3.Гледане на филмите.
    По късно включих диск и инсталирах и приложенията. Всичко (без гледане на филмите де ) ми отне 10 минути. Едва после реших да прочета форума да видя дали няма да науча нещо ново. Е 95% от въпростите бяха излишни. Все пак останалите 5% бяха ползотворни, така че не съжалявам за загубеното време.
    "TASHUNKO" - вече се старая да превъртам коментарите на "крис", просто толкова нагъл и нетолерантен човек, опитваш се да наложи своето напълно неаргументирано мнение е само минус и то голям за форума. Смятам че е по-добре да не се занимавам с глупости и затова предпочетох да не му отговарям. Дано само някой не се подлъже по неговите приказки и не направи грешен избор.

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от TASHUNKO

1. И видиш ли, намерлили се едни ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ТЪПАЦИ дето го произвели, въпросното НЕЩО, ами на всичкото отгоре го и продават по-евтино от посочената от теб по-горе сума, в която много се съмнявам. ( http://popcornhour-bg.com/contacts.php)

2. В постовете ти не открих един сносен аргумент, нали такива търсиш, който да ме накара да си асемблирам подобно устройство!
    Може би забравяш, че по-голямата част от ЗРЕТИЛТЕ, не са IT-специалисти, и работейки по 14 часа на ден, повярвай ми, нито имам време, нито имам нерви да се разправям с търсенито, закупуването, асемблирането, настройването на всичките му компоненти, да не говорим, че цената ще набъбне значително, ако прибавя и цената на времето, загубено в горе-посочените занимания!

3. Когато критикуваш нещо, не се говорят само голи приказки, а се дава алтернатива на критикувания обект, с конкретен пример! Иначе е "ала-бала" критиката ти!!! Ти как критикуваш, каква алтернатива предлагаш??! ... цитирал си цените на някакви чаркуляци (Без ДДС), и се опитваш да ме убедиш, че вършат прекрасна работа!!!! Че аз дори не знам, какво е това iMON, каму ли да го намеря, да го купя, да го свържа, да го настроя...! В моите очи е поредната т.н. Галимация!
    1. Защо реши, че производителите са тъпаци?? След като има кой да купува продукта им и да реализират печалби явно, че не са...

2. Това показва само и единствено, че си човек, който няма реален поглед. И пак си се оплел като пате в кълчища. Въобще не ми е минало през ума, че човек с изключително ниски познания както сам се самоопределяш може да сглоби и конфигурира HTPC... В почти всички държави има фирми и магазини специализирани в това и ти като традиционен профан отиваш и си купуваш от тях готов продукт. Да ти е минавало наум, че така обсъжданите битови устройства са просто HTPC от нисък клас??? Какво според теб е пуканката Евтино HTPC с малки възможности. Естествено, това, че е евтино е предопределило популярността му. Така че, не схващам за какво говориш - никой не те е карал да се занимаваш с асемблиране и настройки... Когато купуваш пуканка ти не се занимаваш с асемблиране, по същия начин седи и ситуацията при HTPC от висок клас - отиваш, купуваш, свързваш, ползваш...

3. Каква алтернатива предлагам? Предвид ниското ниво на знания не мога да ти обясня. Просто ми се струва, че ровиш по неподходящи форуми - тук, както и в hardwarebg се предполага да комуникират хора, които не трябва да бъдат убедени кое как работи, а и са подочували какво е iMon. Тези теми са за тях и целта им е да се обсъди как може да се сглоби хубаво HTPC вместо да се плаща за готово такова.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Направо ми взе думата от устата!
    "painmaster" - 95% от въпросите във NMT форума са абсолютно лаишки!
    Ами нали за това всъщност се плюмчи толкова и Ташунко ... че не всички били "специалисти" ами имало и лаици ... еми това общо взето го чака лаика сдобил се с попкорн - изчитане на форума и дълго търсене на решение на проблема му. А ако не знае английски?

@Каломан - тъй както казвам че съм си сглобил HTPC мислиш ли че "гроздето е кисело" се връзва с моя случай? Преценил съл плюсове и минуси и съм взел решение за себе си. Ти си преценил че пуканката ти върши по-добра работа от HTPC-то и не го ползваш - взекиму неговото. Все едно аз сега да заявя как "гроздето е кисело" щото не си тръгнал да ъпгрейтнеш машинката до чарколяк с наличен HDMI изход ...

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

за мен лично асемблирането на някаква конфигурацийка плейваща ХД е много по добрия вариант ,защото :
    1 може да се ъпгрейдва ;
    2 могат да и се слагат нови кодеци като излязат такива ;
    3 цената е съзимерима с устроиства като попкорна при много по голяма гъвкавост ,функционалност и хардуерни възможности;
    4 асемблирането и настройката на такова РС е елементарно ,а най вероятно попкорна ще ме кара да чета из форуми за редица недостатъци които ще забележа,като някои от тях ще са неотстраними ;
    5 ще мога да играя и игри на плазмата както и всички други възможности които предоставя цялостна РС конфигурация ;

това са по съществените плюсове които виждам ,сега за минусите :

1 по голям размер и като цяло по лош външен вид - това се решава с повечко пари но го слагам за минус;
    2 известен шум - отстранимо ,а и аз лично ще гледам от 5 метра а машинката ще е при ТВто ,но го слагам за минус
    3 за човек незанимаващ се с компютри асемблирането и настройката са непосилни - аз нямам този проблем ,но го слагам за минус

с това минусите се изчерпват ,и както се вижда те са по малко от плюсовете

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

TASHUNKO, празно мнение като цяло, целящо единствено заяждане и незаслужаващо коментар. Затова ще бъде изтрито.
    Но този пасаж няма как да мине без коментар:

Цитат Първоначално публикувано от TASHUNKO

3. б) Нито тук, нито в HWbg, при регистрацията имаше тест за компютърна грамотност, нито са ме питали какво е iMon, а и на всичкото отгоре от 19 години сме кажи-речи демократична държава, и не само, че ще се ровя, КЪДЕТО си искам, ами ще си и пища КАКВОТО си искам,
    Имаш 2 поста тук. И двата безмислени и целящи някаква... странна провокация. И то да ти имам избора - точно към мен. Не знам каква демокрация те гони, а заблуждението, че можеш да ровиш и пишеш където и каквото искаш ще ти го избия на момента. Тук... не можеш да пишеш КАКВОТО си искаш..., а обиди към други участници водят до изгонване.
    Айде със здраве и като поохладиш страстите след някоя друга седмица можеш пак да заповядаш на раздумка тук...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 8 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам комплект домашни тонколони
    От vladata във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 24-06-12, 17:20
  2. Значение на символите на домашни кина LG
    От Shloser във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 26-07-11, 14:12
  3. Отговори: 10
    Последно: 23-04-07, 12:23
  4. Смяна на firmware на NOKIA GSM вече и в домашни условия.
    От TODD във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 6
    Последно: 29-09-06, 11:19
  5. Отговори: 7
    Последно: 09-02-06, 12:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе