2 Прикачен файл(ове)
Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)
Хора моя няма бутон за рестарт :081:Публикувам някоя снимка.Не съм го включвал понеже няма къде но когато се прибера в БГ дано да го няма тоя проблем ..Като прочетох що народ го има тоя проблем започнах да съжалявам защо не го купих от БГ че ако спре, ще трябва чак до щатско да го пращам...
Vanko просто го включи в контаката, лампата за включено светва и след 2-3 секунди започва да мига интензивно, ако не мига при теб значи е добре - трябва да свети постоянно, нищо че нямаш телевизор! Моето устройство беше точно като твоето!
Възстанових връзката с Youtube. Благодаря ти zlatko! А дали b-rad окончателно решиха проблема с YoutubeHD? Тоес, да не се налага всеки път след изключване от мрежата да се правят промените в /etc/webend/youtube-proxy/youtubeHD.php. И ако да, какво трябва да се направи?
Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
Здравейте,
1. мога ли и как да когирам тайминга на субтитрите при WD TV HD (Gen1) ?
2. мога ли и как да разпъна картината на целия екран (fit to screen) без да зумва :) ?
Благодаря.
Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD
Цитат:
Първоначално публикувано от svegest1
Здравейте! Повреди ми се дистанционното на WD TV HD Player. Някой може ли да ми помогне откъде мога да си намеря друго резервно.
от тук
Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
Инсталирах последният бета фирмуер 1.03.43, но имам проблем с блу рей филмите. Има вече меню, но когато се опитвам да влезна в него и да пусна филма, или ме изхвърля или плеъра забива. Някой има ли идея как да подкарам тези филми? С оргиналния фирмуер този проблем го намах.
исках да пусна тези 2 филмчета на WDTV Live https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=230408&hit=1 https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=232167&hit=1 на малкия да гледа но едното не тръгва въобще а другото върви без звук.иначе с другите филмчета детски нямам проблем.на компютъра си вървят без проблем.някои има ли си представа какво става.този също не иска да тръгне въобще https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=231151&hit=1 и пак на компа няма грижи върви си нормално.
Като гледам в инфото им са много Reframes - над 4. Това обикновено е проблем за някои плеъри.
Това е специфика на компресирането. Принципно колкото повече са те, толкова по-добро качество/компресия съотношение. Стандарта H.264 поддържа до 16 ReFrames, но колкото са повече толкова по-трудно е кодиране и след тов адекодирането. Всички хардуерни плеъри/чиоиве, включително компютърни видео карти, поддържат до 4 ReFrames. Използването на повече от 4 натоварва много повече процесора и понякога изобщо не успряват да подкарат файла.
А не е ли проблема в това, че и трите са мукснати с mkvmerge 4.2.0 и 4.1.1?
Ако да, оправя се и с това решение.
Може и от header compression да е, прав си.
WD TV Live HD има ли торент клиент
Извинявам се ако въпросът ми е тъп, но съм лаик в тази област. Изчетох почти цялата тема, но не разбрах дали WD TV Live HD има торент клиент, т.е. дали мога да тегля директно филми от замунда или друг торент тракер да речем. Колебая се дали да взема WD TV или WD TV Live. Благодаря предварително.
@drpetar
WDTV Live с оригиналния си firmware НЯМА torrent клиент. С инсталирането на custom FW на b-rad, получаваш работещ Deluge(доколкото се сещам в по-новите версии мисля, че е rtorrent). Управлението на клиента става през web интерфейс, а не през самото меню на плейъра. Много е удобно според мен, тъй като пускам някакъв филм да се сваля докато съм на работа и когато се прибера, филмът вече ме чака.
С custom FW получавате и други допълнителни функции. Инсталира се лесно и няма никакви проблеми. Ползвам го вече 1 година.