Re:WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB
Той може и да е със HDMI 1.4, но няма как да подкара "истинско" 3D. Чипа, който ползва е доста орязан и няма поддръжка на 3D.
Тепърва се чака модел на Sigma Design с такава поддръжка.
Иначе филми и клипове със SBS може да пускаш /както и на всеки друг плеър/, но само тези, които не са Full SBS.
Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
И при мен го имаше този проблем, но се оправи след като го закачих към компютъра. Не знам каква бвшв причината, но след това си тръгна нормално.
Колега, закачи го на компа и му дай десен бутон - properties - disk cleanup.
И при мен беше така и някъде по чуждите форуми четох, че така се оправа и наистина работи - изпробвано.
Как се инсталира това 1.02.21_WDLXTV.COM_EXT3-BOOT_LIVE-0.4.3.1 при положение ,че в пакета няма файл wdtvlive.ver или нещо с подобно разширение? Проблема се появи преди 2 дни бях с 1.02.21.WDLXTV_LIVE-0.4.2.6 . Youtube почна да дава на всички клипове съобщение, че временно няма достъп до файловете. С оригиналния фърм си се пускат клиповете които не са защитени, но все пак с версията на b-rad се пускаха до вчера всички да не говорим и за другите предимства, та мисълта ми е ако някой знае как се оправя проблема или как да сложа цитираната по-горе версия (с надеждата това да помогне) моля да сподели.
Re:Media Player - Western Digital WD TV HD
Само да се похваля -днес си взех WD TV LIVE HUB плейъра :) Много БЛАГОДАРЯ на всички,които ми помогнахте със съвети!!!!
П.П Не се учудвайте ако след някой и друг час,пак имам нужда от вас :) :) :)
Цитат:
Първоначално публикувано от seizova
Само да се похваля -днес си взех WD TV LIVE HUB плейъра :) Много БЛАГОДАРЯ на всички,които ми помогнахте със съвети!!!!
П.П Не се учудвайте ако след някой и друг час,пак имам нужда от вас :) :) :)
Сега отвори нова тема и каже так кое как работи, като качиш и малко снимки ....
Цитат:
Първоначално публикувано от hristobotev
Сега отвори нова тема и каже так кое как работи, като качиш и малко снимки ....
Ами да си призная ,не знам дали ще дочакате инфо от мен :),защото снощи като го пуснах така и не разбрах как да си заредя филма...изтеглих си някакво ръководство и трябва малко да прочета,но засега дори не съм го отворила.Единственото,което мога да кажа за сега е че освен през нета ,от компа нищо не може да се качи на плейъра(ама вие това го занете предполагам),а като свалих един трейлър от замунда и после като отворих папката където го сложих не можах да го заредя :( с две думи засега съм гола ,вода!!!!
Честито за новата играчка! За съжаление май никой от нас (пишещите тук) няма такава, тъй че ще е необходим един задълбочен прочит на ръководството за употреба. А ние ще помагаме където можем по общи за плейърите въпроси. Успех!
Преборих се с филмите,качих и от нета и от компа и тръгнаха :);):) ура!!!!! Успях дори и да се намъкна във фейсбука през него !!! Ами да ви кажа не е зле и засега това ( имам още много да чета от ръководството и да си играя)....
Как качи филми от нета? Има ли торент клиент? Приятни забавления :)
Re:WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB
Цитат:
Първоначално публикувано от bobivg
......
И при мен съшият проблем. Някой с решение от последните 2-3 дни?
- Направил съм "Reset to Factory defaults"
- Ресетнал съм го хардуерно от стрнични бутон.
- Kaчих официалният 1.04.10
Това не помага, и това също не помагa
Цитат:
Първоначално публикувано от litoff
Как качи филми от нета? Има ли торент клиент? Приятни забавления :)
Ами свалих си торента в компа ,а самия филм му дадох да го запази направо на плейъра (ако отвориш прозореца на save и не виждаш плейъра му напиши просто буквата )
Като първи впечатления мога да кажа ,че свалих sample на аватар,която е 40GB и за мое учудване тръгна,другото е че с USB кабел компа не го разпознава,а единствено през мрежата!!!
Плейъра е доста мощен като хардуеър, затоване не е чудно, че е подкарал такъв тежък като битрейт файл като въпросния. Връзката с компютър за съжаление е само през мрежа и наличните протоколи за работа по мрежа. През USB няма как да стане връзка, понеже плейъра няма USB Slave (какъвто например имат принтерите и да речем пуканката, нали така, hristobotev :)?). За по-бързо наливане на данни във вътрешния диск ще трябва да се изважда от кутията на плейъра и да се свързва директно към компютъра. Това не е много удобно, но винаги можеш да ползваш външен диск, което разбира се са си допълнителни инвестиции и малко се обезсмисля наличието на вграден такъв.
P.S. Въпреки всичко, плейъра е качествен и мощен и си струва парите.
[quote=kirretto ]
Плейъра е доста мощен като хардуеър, затоване не е чудно, че е подкарал такъв тежък като битрейт файл като въпросния. Връзката с компютър за съжаление е само през мрежа и наличните протоколи за работа по мрежа. През USB няма как да стане връзка, понеже плейъра няма USB Slave (какъвто например имат принтерите и да речем пуканката, нали така, hristobotev :)?). За по-бързо наливане на данни във вътрешния диск ще трябва да се изважда от кутията на плейъра и да се свързва директно към компютъра. Това не е много удобно, но винаги можеш да ползваш външен диск, което разбира се са си допълнителни инвестиции и малко се обезсмисля наличието на вграден такъв.
P.S. Въпреки всичко, плейъра е качествен и мощен и си струва парите.
[/quote
Аз съм доволна от плеъра ,а вътрешния диск не може да се извади .Мислите ли, че ако си взема един USB адаптер с WI-Fi ще мога чрез него да се вържа с плейъра към нета,вместо кабел към рутера.