Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
Тази вечер ще опитам да пусна тоя филм на който не ми излизаха subs.Между другото да питам - явно нещо съм се отнесъл при настройките защото ми пишеше да въведа IP адреса от компютъра в WD и сега когато включа устройството нямам интернет на компютрите.Иначе модема ми има рутиращи функции от тези на БТК-то е със 4-те входа отзад- уерлес е.А компютрите в мрежа единият го виждам от другия и интересното е че например някои снимки мога да ги вида от WD които са шернати но като цяло компютъра не го виждам.То с мрежата ще има да се блъскам занапред, като чета рядко тръгват нещата от раз.Ако някой ме изтърпи да му досаждам със въпроси на лични относно мрежата между устройвото и PC-тата моля да се обажда за да не спамя тук защото имам доста въпроси.
Здравейте, пред няколко часа и аз се сдобих с така “играчка”.
За сега съм много доволен но срещам един сериозен проблем:
Не мога да изкарам звук през оптиката .
Сменям от менюто а настройките на Stereo на Digital , пускам различни файлове но нищо не се получава. Кабела и усилвателят работят със сигурност – тествах ги с Двд , ползвах търсачка и Google но нищо не ми се получава.
Дали някой се е сблъсквал с такъв проблем или ако има решение
Благодаря
Цитат:
Първоначално публикувано от eclipsee
Здравейте, пред няколко часа и аз се сдобих с така “играчка”.
За сега съм много доволен но срещам един сериозен проблем:
Не мога да изкарам звук през оптиката .
Сменям от менюто а настройките на Stereo на Digital , пускам различни файлове но нищо не се получава. Кабела и усилвателят работят със сигурност – тествах ги с Двд , ползвах търсачка и Google но нищо не ми се получава.
Дали някой се е сблъсквал с такъв проблем или ако има решение
Благодаря
След още малко ровене се оказа ,че проблема е бил в кабела - не контактува добре с WD леко подкъсих края с макетен нож и о чудо вече работи без грижи
Поздрави на всички
Цитат:
Първоначално публикувано от zlatko
@imarh
YouTube работи при мен без никакви проблеми с b-rad 1.02.21. До преди минути гледах разни неща. "Не работи" не е никак ясно - какво е точното съобщение?
Коя точно версия на b-rad (всичките са базирани 1.02.21).
С 0.4.2.0 нестава, а следващите не ми харесват заради rutorrenta. Предпочитам deluge.
Проблемът окончателно е отстранен в 0.4.5.0
Problem: YoutubeHD stopped working in early December 2010 (Live/Plus)
Answer: Youtube changed their API.
Solution: Fixed in 0.4.5.0, manual fix for older versions here.
(при мен този fix не сработи с 0.4.2.0)
Jonah.Hex.2010.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.torrent eто това в замундата не може да го върти а уж може да върти аvi файлове
Като цяло тоя филм е сбъркан май, на мен не ми върти няколко негови HD-та
Здравейте, с тази версия 1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.5.1 проблема с YoutubeHD наистина се оправи, но режима на показване list mode и thumbnail mode нещо е прецакан. Преинсталирах го отново и пак същата работа. Някой да знае какъв е проблема, при вас има ли го и евентуално как да се оправя. Ето снимка как изглеждат нещата в list mode.
Здравейте, аз все още не мога да подкарам мрежата на този плеър. Разбира се плеъра не е физически при мен, иначе отдавна да съм му сложил алтернативен фирмуеър. Говоря за плеъра на познати които са в чужбина. Администрирам им лаптопа през отдалечен достъп, и доста се рових из мрежовите настройки, но след 2-3 минути плеъра загубва мрежата. Изчетох доста теми, но не мога да оправя мрежата на тая пущина и лаптопа който е с Windows XP SP2 ( ако не се лъжа ). Ако някой има идеи ще съм му много благодарен.
Не е от кабела, проблема не е само при мен.
Според мен може да е проблем с мрежовият кабел или порт на суитча - аз иамам фабричен кабел които дойде с някое устройство / не помня кое / кабела работи но губи пакети и устройството изчезва!
Здравейте!Мисля да си взема тази машинка,но ме интересува дали през RCA изхода ще мога да подам DTS звук (5.1) на домашното кино,което няма оптика а само RCA вход?Киното си има и то DTS декодер.
Т.е. дали тази комбинация ще ми позволи да слушам 5.1 аудио или на входа на киното сигнала ще е само стерео???
Мерси imarh!
Този отговор тотално ме разочарова,но ....това е реалността.Не ми остава нищо друго ,освен да сменя киното с друго ,имащо цифров вход.Панасоник са наистина големи тъпаци,но аз съм си виновен,че не съм гледал на времето :)А по принцип има ли някакъв вариант през RCA да се подаде 5 канално аудио или входа задължително трябва да е цифров?
За да подадеш през RCA многоканален звук трябва да имаш 5.1/7.1 аналогов вход и съответно изход на плеъра. Нещо, което едва ли ще намериш при домашно кино. Иначе плеъри има такива, но са доста по-скъпи.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
За да подадеш през RCA многоканален звук трябва да имаш 5.1/7.1 аналогов вход и съответно изход на плеъра. Нещо, което едва ли ще намериш при домашно кино. Иначе плеъри има такива, но са доста по-скъпи.
Ясно,ще се сменя киното.Идеята ми е през оптиката на LG 42LD750 да изкарвам АС3(5.1) аудио от филмите ,пускани през вградения плеър на тв-то.Един от съфорумците ме убеди ,че това при него работило и той слуша многоканално аудио по тази схема.Сега остава да си избера подходящо кино за около 500-600 лв.с оптичен вход и пролоджик ,за да слушам и кабелната през него.Знам,че това не е тема за кино ,но ако можеш препоръчай нещо.Мисля си за тези варианти:
http://www.technomarket.bg/products/...14/lg-ht-762pz
http://www.technomarket.bg/products/...81/lg-ht-503ph
http://www.technomarket.bg/products/...sony-dav-dz680
http://www.technomarket.bg/products/...sony-dav-dz660
http://www.technomarket.bg/products/...sony-ht-sf1000
Изискванията ми са,освен съответния оптичен вход ,да има и хубав бас.И хубав скалиране до 1080р.,макар,че рядко ще пускам филми през DVD-то.Основно ще се ползва плеъра на тв-то.