Успашно вързах WD то към домашно кино с DTS Samsung HT 400 посредством оптичен кабел.Пуснах си Into the Blue и на дисплея си светна DTS а звука на бурята в началото на филма беше РАЗМАЗВАЩ....Благодаря на всички които ми помогнаха със съветите си
Успашно вързах WD то към домашно кино с DTS Samsung HT 400 посредством оптичен кабел.Пуснах си Into the Blue и на дисплея си светна DTS а звука на бурята в началото на филма беше РАЗМАЗВАЩ....Благодаря на всички които ми помогнаха със съветите си
Здравейте и аз забих тази машинка и съм доволен засега, тв-то е 32 инчовата плазма на ЛГ. Вързана е с най-късия ХДМИ ХАМА ГОЛД и не е зле. Имам един въпрос обаче: зоома от плеара е много куц направо скача на 2х, а от тв-то през ХДМИ имам само 16:9 и 4:3 без зоом, как да реша проблема с черните линий отгоре и отдолу? Кофти е за новата плазмичка деа, не е разработена още Гледам го на зоом 2х от плеара сега докато се разработи, но много се губи от картината Някой идеи да има?
ПС забих и много изгоден външен хард от МУЛТИРАМА София - Тошиба 250ГБ за 99лв, ако му е нужен хард на някой да бяга и да зима, пушка е!
Здравейте, днес си купих устройството обаче имам проблем телевизора ми е Sharp LC-32D44E http://www.intermarket.bg/product_de...roduct_id=8179 и когато видео сигнала идвапрез аналоговите кабели няма проблем но като опитам на HDMI входа и излиза черна картина.Опитах да сменя ръчно сигнала който подава устройството и веднъж стана но после като изкарах харда и изчезна всичко и сега нито мога да видя нещо на HDMI нито ми засича хард диска
Моля ви помогнете
От Варна само в Жара ли може да се поръча?
Пробвай. Малко са идиоти, ама ще ти свършат работа.Първоначално публикувано от tchefo
Успех!
Един въпрос към всички собственици. Когато пуснете субтитри на български, появяват ли се при вас бели точки под субтитрите???
Явно е от шрифта и неможе да се изчисти най долния ред
да и при мен е така сьс субтитрите а за моя ппоблем с картината проблема се оказа кабела купих един много смотан и нямам проблеми вече
Аз намерих временно решение на проблема със субтитрите. пускате и спирате OPTION (демек менюто), докато изчезнат точките в началото, после не се появяват до края на филма !
Дано да е вярно, че тази цена е по-ниска отколкото на официалния вносител.
И аз имам проблема с точките, не вярвам да е от кабела - ХАМА ГОЛД най-късия. Като спра на пауза и пак пусна и то4ките изчезват.... леко дразнещо...
Братушките имат нов форум за WD TV HD плеъра . Може да го намерите тук : http://wdhd.ru/ . Дано да ни е полезен .
Къде го видя този фърмуеър? Дай линк.Първоначално публикувано от mig31
Единственото което видях там е последният 1.01.02, който между другото може да намериш на
http://support.wdc.com/product/downl...d=1001&lang=en
Здравейте!Имам WD TV и съм много доволен от придобивката си,но не мога да се справя с конвертирането на звука от DTS в AC3.Опитах с audioconverter на Popcorn но нещо не се получава започва да се бъгва компа става страшно бавен и не иска да тръгне програмата ??????? Когато я изтрия всичко се нормализира .Опитах с друга програма "Any Video Converter Profesional"получава се,но не е HD и става много бавно.Моля дайте ми съвет или друга програма,за да мога да ползвам хубавата си машинка изцяло.