Какъв е компютъра като хардуер?
Сигурен ли си, че си с последната версия на AudioConverter?
Всички необходими допълнителни програми ли имаш и дали е указан правилно пътя до тях?
Това с Any Video Converter го забрави като вариант.
Какъв е компютъра като хардуер?
Сигурен ли си, че си с последната версия на AudioConverter?
Всички необходими допълнителни програми ли имаш и дали е указан правилно пътя до тях?
Това с Any Video Converter го забрави като вариант.
Пробвай тази...мисля че ще ти свърши работа...при мен също AudioConverter понякога не работи ...
EZmkvDTStoAC3 Batch Converter.v11
Ами не е вярно!Първоначално публикувано от dopo
Обадих се и цитирам:
"Условията по промоцията малко се измениха. Тъй като нямаме налични бройки, а и в София нямат, новата цена ще е 227 лева, но чак края на месеца."
Плачат за Комисия защита на потребителя с тия балкански номерца
Във връзка с audioconverter ето данни за компа "семпрон 2300 рам 512" а за audioconverter от popcorn ми дадоха най-новата версия,ако тази става" EZmkvDTStoAC3 Batch Converter.v11"бихте ли ми дали линк да я изтегля,че не мога да я намеря.Благодаря!
Според мен, мнението на dopo е направено с цел реклама на въпросния сайт/фирма и модераторите трябва да се намесят. По друг начин не мога да си го обясня.
Здравейте,
Имам нужда от малко компетентност отностно субтитрите.
Немога да подкарам субове с разширение *.sub. В последния ъпдейт пише , че няма проблем вече. Или неразбирам, или неправя нещо както трябва.
Разчитам на вашето мнение!
Не чете sub.разширенията.Трябва ти това Subtitle Workshop става за минутка.Първоначално публикувано от kall
И аз не мога да я сваля отникъде. Сваля един zip файл, но дава грешка при стартирането.Първоначално публикувано от к7777777
Точно този zip файл е програмката...интересно,аз сега я свалих наново и си работи при мен...Windows Vista x64...въпреки че там пише следното:
*Requirements*
Windows XP, .net 1.1, MKVtoolnix, eac3to
Ще я качиш ли разархивирана някъде.
Не знам къде...дай електронна поща или скаип ще ти я пратя,тя е 37кб...вчера я изпратих на к7777777,но каза че не е тръгнала...според мен проблема в не е в програмата,а някъде другаде...
За рипване на субтитри ползвам SubMagic става за минутка всичко и е безплатна!
http://www.submagic.tk/
lazarus18,за да тръгне програмата иска NET Framework 1.1...к7777777 я е пуснал вече...